OFFtopik
2010. június 08. 19:55
Azt szoktam mondani (és talán ezzel "védekezem"), hogy az életet nem szabad túl komolyan venni, mert különben mindenki begolyózna. A családból is én vagyok az egyetlen, aki tök nyugodt, türelmes, mindenki más idegbeteg. Úgy viszont nem lehet élni, én úgy vagyok vele, bármi is legyen, mindenre van megoldás.
2010. június 08. 19:59
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.08. 19:55)
Azt szoktam mondani (és talán ezzel "védekezem"), hogy az életet nem szabad túl komolyan venni, mert különben mindenki begolyózna. A családból is én vagyok az egyetlen, aki tök nyugodt, türelmes, mindenki más idegbeteg. Úgy viszont nem lehet élni, én úgy vagyok vele, bármi is legyen, mindenre van megoldás.
Mintha a páromat látnám benned
2010. június 08. 20:03
Bejelölt a kiscsaj, és megkért, hogy szavazzak rá, mert ő is szavazott én rám
:
http://starity.hu/profil/123939-emili97/
Mára búcsúzom mindenkitől, aludjatok jól, mindenki álmodjon szépet
http://starity.hu/profil/123939-emili97/
Mára búcsúzom mindenkitől, aludjatok jól, mindenki álmodjon szépet
2010. június 08. 20:05
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Ej, annyi mindent írnék, hogy belekavarodok
Amúgy én is inkább Anitára hasonlítok ilyen téren, pikk pakk felkapom a vizet. Ha ideges vagyok reflexből összerándul a kézfejem és, ha fogok valamit
Tört már el pohár, tol és hasonlók. Pedig abszolút nem tudatos.
Szerk.: Jó8 Anita!
Szerk.: Jó8 Anita!
2010. június 08. 20:10
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hát, én sem vagyok hirtelen haragú, de bizonyos dolgok miatt elpattan az agyamban egy ér és akkor saját magamra is veszélyes vagyok...például múltkor annyira felhúztam magam valamin, hogy mosogatás közben szétrobbant a pohár a kezemben és majdnem levágta az ujjamat... nem irtózom annyira a vértől, de ahogy végignéztem a kagylón, rosszul is lettem... kajak, mint egy horrorfilmben
Szóval kicsit defektes vagyok, dolgozom rajta, de hát nem olyan könnyű...
2010. június 08. 20:26
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
OFF:
már kicsit szakállas, de sztem baromi vicces:
Ördögiterv-Generátor
az enyém:
A célod egyszerű: A lelkek feletti hatalom megszerzése.
Indítékod: az átlagnál egy kicsit erősebb benned az Ödipusz-komplexus.
Első Fázis:
Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: egérré változtatni Paudits Bélát. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez a a szadista megszállott ? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött? És miért néz ki úgy, mint egy csupasz agy a dunsztos üvegben ?
Második Fázis:
Ha ezzel megvagy, a következő lépés: megszentségteleníteni a Hortobágyi délibábot. Figyeld meg, ezután Anettka-klónok hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Ön a leggyengébb láncszem! Viszlát!. Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.
Harmadik Fázis:
Végül előrántod titkos fegyvered: az apokalipszis-szettet , amely elhozza a holtak feltámadását sírjaikból . Ezek után előbújhatsz a Hold sötét oldaláról , a világ a lábaid előtt hever.
Ha tanácsainkat követed, a siker nem marad el. Bízz bennünk, és használd az Ördögiterv-generátort!
már kicsit szakállas, de sztem baromi vicces:
Ördögiterv-Generátor
az enyém:
Idézet
Indítékod: az átlagnál egy kicsit erősebb benned az Ödipusz-komplexus.
Első Fázis:
Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: egérré változtatni Paudits Bélát. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez a a szadista megszállott ? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött? És miért néz ki úgy, mint egy csupasz agy a dunsztos üvegben ?
Második Fázis:
Ha ezzel megvagy, a következő lépés: megszentségteleníteni a Hortobágyi délibábot. Figyeld meg, ezután Anettka-klónok hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Ön a leggyengébb láncszem! Viszlát!. Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.
Harmadik Fázis:
Végül előrántod titkos fegyvered: az apokalipszis-szettet , amely elhozza a holtak feltámadását sírjaikból . Ezek után előbújhatsz a Hold sötét oldaláról , a világ a lábaid előtt hever.
Ha tanácsainkat követed, a siker nem marad el. Bízz bennünk, és használd az Ördögiterv-generátort!
2010. június 08. 20:30
|
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.06.08. 16:27)
Engem egyszer sem ütött meg anyum, mégis tudok viselkedni...
Ott a pont. Engem sem vertek és mégis csak viszem valamire, szerintem már az is számít hogy a szülei körül mik történnek és abból példát vehet. Ahogy viselkednek körülötte, azt fogja ő is megtanulni. Szerintem
2010. június 08. 20:35
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Idézet (hanita @ 2010.06.08. 19:50)
Hidd el, ha az embernek olyan problémája van, akkor nem nagyon tud másra koncentrálni.
Bármiről is legyen szó Miranda, én megértelek.
Bármiről is legyen szó Miranda, én megértelek.
Köszi!
2010. június 08. 20:37
Idézet (Christo @ 2010.06.08. 16:27)
Engem egyszer sem ütött meg anyum, mégis tudok viselkedni...
Viszont egy igen nagy hányada nem. Lehet sohasem szolgáltál rá eléggé, akkor jól van úgy. =)
Én kaptam néha párat (amiért lehetett is), és ez szerintem így volt jól, kicsit sem bánom.
2010. június 08. 20:49
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Dirthy @ 2010.06.08. 20:37)
Viszont egy igen nagy hányada nem. Lehet sohasem szolgáltál rá eléggé, akkor jól van úgy. =)
Én kaptam néha párat (amiért lehetett is), és ez szerintem így volt jól, kicsit sem bánom.
Hát azért én sem voltam jó, főleg mikor elkezdtem a sulit
2010. június 09. 11:20
Idézet (rheuska @ 2010.06.08. 20:26)
ez meg az enyém
Első Fázis:
Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: foglyul ejteni a parlamenti képviselőket. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez a a bűnügyi lángelme ? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött? És miért van fekete ruhában, mint Zorro ?
Második Fázis:
Ha ezzel megvagy, a következő lépés: elfoglalni az Eiffel-tornyot. Figyeld meg, ezután harci robotok hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Britney Spears!. Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.
Harmadik Fázis:
Végül felfeded titkos fegyvered: a rombolás fekete seregeit , amely elhozza a lelkekben a lidércnyomást . Ezek után előbújhatsz a Hold sötét oldaláról , a világ a lábaid előtt hever.
2010. június 09. 12:29
én elég durvát csináltam
Indítékod: az átlagnál egy kicsit erősebb benned a rajongás sorozatgyilkos pszichopaták iránt.
Első Fázis:
Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: felkoncolni Máté Krisztinát és Havas Henriket. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez a a gonosz kismalac ? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött? És miért van fekete ruhában, mint Zorro ?
Második Fázis:
Ha ezzel megvagy, a következő lépés: miszlikbe aprítani a Fidesz-székházat. Figyeld meg, ezután rothadó zombik hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Arrrgghhhh.... Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.
Harmadik Fázis:
Végül felvonultatod titkos fegyvered: a rombolás fekete seregeit , amely elhozza a holtak feltámadását sírjaikból . Ezek után előbújhatsz kísértetkastélyodból , a világ a lábaid előtt hever.
Indítékod: az átlagnál egy kicsit erősebb benned a rajongás sorozatgyilkos pszichopaták iránt.
Első Fázis:
Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: felkoncolni Máté Krisztinát és Havas Henriket. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez a a gonosz kismalac ? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött? És miért van fekete ruhában, mint Zorro ?
Második Fázis:
Ha ezzel megvagy, a következő lépés: miszlikbe aprítani a Fidesz-székházat. Figyeld meg, ezután rothadó zombik hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Arrrgghhhh.... Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.
Harmadik Fázis:
Végül felvonultatod titkos fegyvered: a rombolás fekete seregeit , amely elhozza a holtak feltámadását sírjaikból . Ezek után előbújhatsz kísértetkastélyodból , a világ a lábaid előtt hever.
2010. június 09. 14:40
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Szép jó napot!
Most értem haza gyógytornáról, iszonyat ez a meleg (nekem ez már bőven túl van a határon). Kocsiba 35 fok pfejj....
Pedig vasárnap még mondott esőket a hétre, én örültem volna neki, amúgy is olyan jók nyáron azok a nagy zivatarok, jól lehűt mindent.
Most értem haza gyógytornáról, iszonyat ez a meleg (nekem ez már bőven túl van a határon). Kocsiba 35 fok pfejj....
Pedig vasárnap még mondott esőket a hétre, én örültem volna neki, amúgy is olyan jók nyáron azok a nagy zivatarok, jól lehűt mindent.
2010. június 09. 14:46
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.09. 14:40)
Szép jó napot!
jajj, ne is mond!
2010. június 09. 14:59
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Van, hogy eljön az a pillanat az ember életében, mikor igenis át kell élni a fájdalmat, a veszteséget. Nem mindig jó, ha ilyenkor fel akarnak vidítani. Nem mondom azt, hogy ilyenkor hagyjuk egyedül a másikat, ilyenkor egy barát nagyon sokat számít. Az idő segít. Nem feltétlen feledni, de átértékelni a dolgokat.
Nekem egyszer volt ilyen pillanatom (szerelem) és a nagymamám halála. A szüleim elvesztésétől félek igazán. Ne értsetek félre, nem filózok ezen túl sokat, de azt tudom, hogy nagyon meg szokott rázni, ha közeli szerettem hal meg.
(Persze ezzel mindenki így van.)
Hú, de komoly dolgokat írtam.
Nekem egyszer volt ilyen pillanatom (szerelem) és a nagymamám halála. A szüleim elvesztésétől félek igazán. Ne értsetek félre, nem filózok ezen túl sokat, de azt tudom, hogy nagyon meg szokott rázni, ha közeli szerettem hal meg.
2010. június 09. 15:08
Idézet (Bessie @ 2010.06.09. 14:59)
Van, hogy eljön az a pillanat az ember életében, mikor igenis át kell élni a fájdalmat, a veszteséget. Nem mindig jó, ha ilyenkor fel akarnak vidítani. Nem mondom azt, hogy ilyenkor hagyjuk egyedül a másikat, ilyenkor egy barát nagyon sokat számít. Az idő segít. Nem feltétlen feledni, de átértékelni a dolgokat.
(Persze ezzel mindenki így van.)
Hát igen. Bár én szerencsés helyzetben vagyok, mert még egyetlen hozzátartozómat sem vesztettem el (le is kopogom), de sajnos fel kell rá készülni, mert egyik sem fiatal, sajnos bármikor bármi megtörténhet. Én sokkal jobban félek attól, hogy egyszerre vagy rövid időn belül fogok mindenkit elveszteni. Hát akkor nem tudom, mi lenne. De ezen éppen ezért nem is gondolkozom, mert rossz kedvem lesz.
2010. június 09. 15:14
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nagyim halála nagyon megviselt. 9 éves voltam, és a temetőben döbbentem rá, hogy mi történt. Kiakadtam, és utána akartam ugorni a sírba. Apa fogott le. Majd a vérnyomásom is az egeket verte egy ideig. 9 évesen felment 170-re. (Anya a kórházban dolgozik, és akkor ott mérték meg.) Úgyhogy egy rövid ideig nyugtatót kellett szednem.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: