Starity

OFFtopik

336 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. június 08. 19:55 #321
- törölt felhasználó -    
Azt szoktam mondani (és talán ezzel "védekezem"), hogy az életet nem szabad túl komolyan venni, mert különben mindenki begolyózna. A családból is én vagyok az egyetlen, aki tök nyugodt, türelmes, mindenki más idegbeteg. Úgy viszont nem lehet élni, én úgy vagyok vele, bármi is legyen, mindenre van megoldás.
2010. június 08. 19:59 #322
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.08. 19:55)
Azt szoktam mondani (és talán ezzel "védekezem"), hogy az életet nem szabad túl komolyan venni, mert különben mindenki begolyózna. A családból is én vagyok az egyetlen, aki tök nyugodt, türelmes, mindenki más idegbeteg. Úgy viszont nem lehet élni, én úgy vagyok vele, bármi is legyen, mindenre van megoldás.

Mintha a páromat látnám benned blush.gif . Ő pont ilyen mint te, mindig nyugodt, higgadt, nagyon ritkán húzza fel magát valamin. Én meg pont az ellentéte vagyok. Minden apróságon rendkívül hamar felhúzom magam. És sajnos mindig azon töltöm ki a mérgemet akin nem kellene sad.gif
2010. június 08. 20:03 #323
- törölt felhasználó -    
Bejelölt a kiscsaj, és megkért, hogy szavazzak rá, mert ő is szavazott én rám ohmy.gif :
http://starity.hu/profil/123939-emili97/

Mára búcsúzom mindenkitől, aludjatok jól, mindenki álmodjon szépet wink.gif smileeee.gif
2010. június 08. 20:05 #324
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

StátuszSzerelem a köbön ^^
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1807
Csatolások: 113
Azonosító: 27708
Ej, annyi mindent írnék, hogy belekavarodok laugh.gif Amúgy én is inkább Anitára hasonlítok ilyen téren, pikk pakk felkapom a vizet. Ha ideges vagyok reflexből összerándul a kézfejem és, ha fogok valamit _nevet.gif Tört már el pohár, tol és hasonlók. Pedig abszolút nem tudatos.

Szerk.: Jó8 Anita!
2010. június 08. 20:10 #325
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Hát, én sem vagyok hirtelen haragú, de bizonyos dolgok miatt elpattan az agyamban egy ér és akkor saját magamra is veszélyes vagyok...például múltkor annyira felhúztam magam valamin, hogy mosogatás közben szétrobbant a pohár a kezemben és majdnem levágta az ujjamat... nem irtózom annyira a vértől, de ahogy végignéztem a kagylón, rosszul is lettem... kajak, mint egy horrorfilmben laugh.gif Szóval kicsit defektes vagyok, dolgozom rajta, de hát nem olyan könnyű...
2010. június 08. 20:12 #326
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

Mindenkinek megvan a maga dilije smileeee.gif
2010. június 08. 20:26 #327
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
OFF:

már kicsit szakállas, de sztem baromi vicces:

Ördögiterv-Generátor

az enyém:

Idézet

A célod egyszerű: A lelkek feletti hatalom megszerzése.
Indítékod: az átlagnál egy kicsit erősebb benned az Ödipusz-komplexus.

Első Fázis:
Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: egérré változtatni Paudits Bélát. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez a a szadista megszállott ? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött? És miért néz ki úgy, mint egy csupasz agy a dunsztos üvegben ?

Második Fázis:
Ha ezzel megvagy, a következő lépés: megszentségteleníteni a Hortobágyi délibábot. Figyeld meg, ezután Anettka-klónok hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Ön a leggyengébb láncszem! Viszlát!. Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.

Harmadik Fázis:
Végül előrántod titkos fegyvered: az apokalipszis-szettet , amely elhozza a holtak feltámadását sírjaikból . Ezek után előbújhatsz a Hold sötét oldaláról , a világ a lábaid előtt hever.

Ha tanácsainkat követed, a siker nem marad el. Bízz bennünk, és használd az Ördögiterv-generátort!
2010. június 08. 20:29 #328
Christo
Christo

Idézet (rheuska @ 2010.06.08. 20:26)
OFF:
Ördögiterv-Generátor
az enyém:

Jajj ezt ismerem, egyszer több napig elszórakoztunk vele haverokkal rohog.gif rohog.gif
2010. június 08. 20:30 #329
matessz
matessz

Státusznem
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 22
Azonosító: 95461
Idézet (Christo @ 2010.06.08. 16:27)
Engem egyszer sem ütött meg anyum, mégis tudok viselkedni...

Ott a pont. Engem sem vertek és mégis csak viszem valamire, szerintem már az is számít hogy a szülei körül mik történnek és abból példát vehet. Ahogy viselkednek körülötte, azt fogja ő is megtanulni. Szerintem
2010. június 08. 20:35 #330
Borbély Miranda
Borbély Miranda
Walking Dead is my drug™

Státusz"Look at me now I was a virgin.Look at me now grew up to be a whore. "- MM
Hozzászólás: 3724
Csatolások: 403
Azonosító: 123509
Idézet (hanita @ 2010.06.08. 19:50)
Hidd el, ha az embernek olyan problémája van, akkor nem nagyon tud másra koncentrálni. 
Bármiről is legyen szó Miranda, én megértelek.

Köszi! meghajolo.gif
2010. június 08. 20:37 #331
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2010.06.08. 16:27)
Engem egyszer sem ütött meg anyum, mégis tudok viselkedni...

Viszont egy igen nagy hányada nem. Lehet sohasem szolgáltál rá eléggé, akkor jól van úgy. =)

Én kaptam néha párat (amiért lehetett is), és ez szerintem így volt jól, kicsit sem bánom.
2010. június 08. 20:47 #332
- törölt felhasználó -    
Aki szomorú, hallgassa meg a Kék dalt. Elmúlik a szomorúság (erről is szól a dal). biggrin.gif
2010. június 08. 20:49 #333
Christo
Christo

Idézet (Dirthy @ 2010.06.08. 20:37)
Viszont egy igen nagy hányada nem. Lehet sohasem szolgáltál rá eléggé, akkor jól van úgy. =)
Én kaptam néha párat (amiért lehetett is), és ez szerintem így volt jól, kicsit sem bánom.

Hát azért én sem voltam jó, főleg mikor elkezdtem a sulit smileeee.gif Sajnos eléggé jellemző volt rám a trágár beszéd és a verekedés (lány létemre, tudom nem szép dolog tongue.gif ), minden nap jutott egy tanári bejegyzés az üzenő füzetembe... mindezt megkoronázva sokszor hazudoztam és szemtelenkedtem. De soha nem vertek meg, még csak pofon sem csattant. Egy kis rángatás és mélyreható hegyi beszéd és lám: ma már teljesen más ember vagyok. laugh.gif A nevelési módszeren múlik, de tényleg.
2010. június 09. 11:20 #334
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.06.08. 20:26)
OFF:
Ördögiterv-Generátor
az enyém:

ez meg az enyém _nevet.gif :

Első Fázis:
Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: foglyul ejteni a parlamenti képviselőket. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez a a bűnügyi lángelme ? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött? És miért van fekete ruhában, mint Zorro ?

Második Fázis:
Ha ezzel megvagy, a következő lépés: elfoglalni az Eiffel-tornyot. Figyeld meg, ezután harci robotok hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Britney Spears!. Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.

Harmadik Fázis:
Végül felfeded titkos fegyvered: a rombolás fekete seregeit , amely elhozza a lelkekben a lidércnyomást . Ezek után előbújhatsz a Hold sötét oldaláról , a világ a lábaid előtt hever.
2010. június 09. 12:29 #335
- törölt felhasználó -    
én elég durvát csináltam _nevet.gif

A célod egyszerű: A lelkek feletti hatalom megszerzése.
Indítékod: az átlagnál egy kicsit erősebb benned a rajongás sorozatgyilkos pszichopaták iránt.

Első Fázis:
Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: felkoncolni Máté Krisztinát és Havas Henriket. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez a a gonosz kismalac ? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött? És miért van fekete ruhában, mint Zorro ?

Második Fázis:
Ha ezzel megvagy, a következő lépés: miszlikbe aprítani a Fidesz-székházat. Figyeld meg, ezután rothadó zombik hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Arrrgghhhh.... Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.

Harmadik Fázis:
Végül felvonultatod titkos fegyvered: a rombolás fekete seregeit , amely elhozza a holtak feltámadását sírjaikból . Ezek után előbújhatsz kísértetkastélyodból , a világ a lábaid előtt hever.
2010. június 09. 14:40 #336
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

Szép jó napot!

Most értem haza gyógytornáról, iszonyat ez a meleg (nekem ez már bőven túl van a határon). Kocsiba 35 fok pfejj....
Pedig vasárnap még mondott esőket a hétre, én örültem volna neki, amúgy is olyan jók nyáron azok a nagy zivatarok, jól lehűt mindent.
2010. június 09. 14:46 #337
- törölt felhasználó -    
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.09. 14:40)
Szép jó napot!
Most értem haza gyógytornáról, iszonyat ez a meleg (nekem ez már bőven túl van a határon). Kocsiba 35 fok pfejj....
Pedig vasárnap még mondott esőket a hétre, én örültem volna neki, amúgy is olyan jók nyáron azok a nagy zivatarok, jól lehűt mindent.

jajj, ne is mond! unsure.gif rövid gatya, póló, fél cipő, mégis azt hittem felrobbanok. unsure.gif
2010. június 09. 14:59 #338
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Van, hogy eljön az a pillanat az ember életében, mikor igenis át kell élni a fájdalmat, a veszteséget. Nem mindig jó, ha ilyenkor fel akarnak vidítani. Nem mondom azt, hogy ilyenkor hagyjuk egyedül a másikat, ilyenkor egy barát nagyon sokat számít. Az idő segít. Nem feltétlen feledni, de átértékelni a dolgokat.
Nekem egyszer volt ilyen pillanatom (szerelem) és a nagymamám halála. A szüleim elvesztésétől félek igazán. Ne értsetek félre, nem filózok ezen túl sokat, de azt tudom, hogy nagyon meg szokott rázni, ha közeli szerettem hal meg. sad.gif (Persze ezzel mindenki így van.)

Hú, de komoly dolgokat írtam. biggrin.gif
2010. június 09. 15:08 #339
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.06.09. 14:59)
Van, hogy eljön az a pillanat az ember életében, mikor igenis át kell élni a fájdalmat, a veszteséget. Nem mindig jó, ha ilyenkor fel akarnak vidítani. Nem mondom azt, hogy ilyenkor hagyjuk egyedül a másikat, ilyenkor egy barát nagyon sokat számít. Az idő segít. Nem feltétlen feledni, de átértékelni a dolgokat. 
Nekem egyszer volt ilyen pillanatom (szerelem) és a nagymamám halála. A szüleim elvesztésétől félek igazán. Ne értsetek félre, nem filózok ezen túl sokat, de azt tudom, hogy nagyon meg szokott rázni, ha közeli szerettem hal meg.  sad.gif (Persze ezzel mindenki így van.) 
Hú, de komoly dolgokat írtam.  biggrin.gif

Hát igen. Bár én szerencsés helyzetben vagyok, mert még egyetlen hozzátartozómat sem vesztettem el (le is kopogom), de sajnos fel kell rá készülni, mert egyik sem fiatal, sajnos bármikor bármi megtörténhet. Én sokkal jobban félek attól, hogy egyszerre vagy rövid időn belül fogok mindenkit elveszteni. Hát akkor nem tudom, mi lenne. De ezen éppen ezért nem is gondolkozom, mert rossz kedvem lesz.
2010. június 09. 15:14 #340
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Nagyim halála nagyon megviselt. 9 éves voltam, és a temetőben döbbentem rá, hogy mi történt. Kiakadtam, és utána akartam ugorni a sírba. Apa fogott le. Majd a vérnyomásom is az egeket verte egy ideig. 9 évesen felment 170-re. (Anya a kórházban dolgozik, és akkor ott mérték meg.) Úgyhogy egy rövid ideig nyugtatót kellett szednem. unsure.gif
336 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!