OFFtopik
2010. július 03. 03:27
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hali!
Basszus most értem haza a melóból, full telt ház volt, ennyit még életemben nem rohangáltam és nem kevertem ennyi koktélt... Ráadásul külföldiek voltak...
Na jó, megyek beesni az ágyba, ma este 6-tól kezdődik elölről az egész...Még jó hogy hetente csak 3 napot vállaltam
További jó éjt!
Basszus most értem haza a melóból, full telt ház volt, ennyit még életemben nem rohangáltam és nem kevertem ennyi koktélt... Ráadásul külföldiek voltak...
További jó éjt!
2010. július 03. 05:35
Idézet (Rileah @ 2010.07.03. 00:39)
Apropó, hogyha már az álmoknál tartunk, kinek mi volt a legijesztőbb rémálma?
Nekem az, amikor egymás után 6 rámálmom volt, de úgy, hogy felkeltem, visszaaludtam, felkeltem, visszaaludtam... Nagyon sz*r volt. Párra még emlékszek.
Volt egy olyan, hogy azt álmodtam, hogy alszok, és egyszer csak felkelek és legurulok az ágyról és valami fojtogat és csak a földön fetrengek és hallom hogy a tesóm meg az anyum beszélgetnek az ajtó előtt, és egy szó sem jön ki a torkomból, pedig kiabálnék. :S
Még egy olyan volt, hogy felborult a székem, az asztalom, és vőr kezdett rajtuk fojni, és valami azt mondta hogy "Ez még csak a kezdet"...
Nekem az, amikor egymás után 6 rámálmom volt, de úgy, hogy felkeltem, visszaaludtam, felkeltem, visszaaludtam... Nagyon sz*r volt. Párra még emlékszek.
Volt egy olyan, hogy azt álmodtam, hogy alszok, és egyszer csak felkelek és legurulok az ágyról és valami fojtogat és csak a földön fetrengek és hallom hogy a tesóm meg az anyum beszélgetnek az ajtó előtt, és egy szó sem jön ki a torkomból, pedig kiabálnék. :S
Még egy olyan volt, hogy felborult a székem, az asztalom, és vőr kezdett rajtuk fojni, és valami azt mondta hogy "Ez még csak a kezdet"...
Te Jézus Isten
én szinte minden másnap vagy harmadnap rosszat álmodok
Ja amúgy szép jó reggelt fórumozók!
szerk.: szeri thalía, jobban vagy már?
2010. július 03. 07:50
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Szép jó reggelt!
Fél 5 fele feküdtem le, elköszöntem szülőktől szóval lehet még vissza fekszek majd egy kicsit.
Amúgy már most nagyon meleg van (itt)
Mára mondott egy kis esőt, remélem most lesz is...
Mi a program mára Starity-k?
Fél 5 fele feküdtem le, elköszöntem szülőktől szóval lehet még vissza fekszek majd egy kicsit.
2010. július 03. 08:36
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.03. 07:50)
Szép jó reggelt!
Mára mondott egy kis esőt, remélem most lesz is...
Szia!
Na akkor már elmentek szülők, tiéd az egész ház. Gondolom, nem is leszel sokat akkor itt.
2010. július 03. 09:13
jó reggelt
sikerült végig olvasnom a 8 oldalt
itt egy kicsit el van borulva, nincs is annyira meleg
2010. július 03. 09:21
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.03. 08:38)
Nem cserélnélek csak így le titeket (L) 
Akkor jó, megnyugodtam.
Egyébként még nem adtam arra választ, hogy 'igen, van olyan fagyi: Gösser'.
2010. július 03. 09:23
Idézet (.KT. @ 2010.07.03. 09:13)
jó reggelt
sikerült végig olvasnom a 8 oldalt
Itt már 7 órakor nagyon meleg volt, gyönyörűen süt a nap, semmi szél. Talán egy minimális kis fuvallat.
Ja és szia!
Neked is szia Rileah!
2010. július 03. 09:52
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Jobb reggelt!
Nagyon szeretem ezt a számot.
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.03. 02:59)
Hát hát, ezennel én is nyugovóra térek. Ezzel a számmal búcsúzom, illetve köszöntem előre is az ébredőket
Nagyon szeretem ezt a számot.
2010. július 03. 10:02
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Idézet (ventura @ 2010.07.03. 09:58)
sziasztok!
nCore téma: "Én már előkerestem az összes nCore-os torrentfájlomat... és Ti?" : )))
(http://ncorenews.blogspot.com/)
nCore téma: "Én már előkerestem az összes nCore-os torrentfájlomat... és Ti?" : )))
Én tegnap olvastam és feltűnt, hogy a tegnapelőtti blogbejegyzés címe 3, a tegnapié 2 és akkor a maié 1 lesz és start?
2010. július 03. 10:37
Buen día! / Szép napot!
Nahát, tegnap éjjel véletlenül leragadtam egy koreai—japán filmnél, ami a Duna TV-n ment, aztán végignéztem, mert kíváncsi voltam, mi lesz, és hajnali háromnegyed kettőkor lett vége.
De a történet kedves volt és megható, szóval megérte.
Nahát, tegnap éjjel véletlenül leragadtam egy koreai—japán filmnél, ami a Duna TV-n ment, aztán végignéztem, mert kíváncsi voltam, mi lesz, és hajnali háromnegyed kettőkor lett vége.
2010. július 03. 10:41
Idézet (ventura @ 2010.07.03. 09:58)
sziasztok!
én magyarról sosem töltök le.
2010. július 03. 11:33
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.03. 11:28)
Sziasztok!
Ismét itt vagyok, ez a pár óra alvás még kellett... Szombat vala, jó idő és mindenki otthon?
Ismét itt vagyok, ez a pár óra alvás még kellett... Szombat vala, jó idő és mindenki otthon?
én most még itthon
2010. július 03. 11:33
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Idézet (DinAa @ 2010.07.03. 11:31)
mindenkinek jó reggelt! =)
nálunk az idő borzalom... be van borulva és az eső is esik
nálunk az idő borzalom... be van borulva és az eső is esik
Akkor visszavonom az előző kijelentésemet a jó időről
Kinek lesz a születésnapja/névnapja?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: