Idézet (Rileah @ 2010.07.02. 14:47)
Viszlát, neked pedig jó csavargást 
Köszi szépen, megvolt. Készült egy-két fotó megint, semmi extra, de majd lehet holnap, ha nem felejtem el, teszek fel egyet. Fagyiztunk, végre volt a második kedvenc fagyizómban a kedvenc ízű fagyim, Velencei álom meg kókusz. Hazafelé még beugrottunk a Plázába, ott bementünk a boltba és még vettünk citromos jégkrémet, meg ittunk hókristályt is, zöldalmás, a kedvencem. 70%-os árengedmény volt az egyik ruházati boltba, volt olyan cucc ami ezer ft alatt volt. De nem vettünk semmit, pedig láttam egy írtó jó gatyát, csak nem az én testemre.
Idézet (.KT. @ 2010.07.02. 14:48)
én már végig néztem az évadot, bár szinkronosan is érdekel
tetszik az avatarod
szerk.: további szép napot!
tetszik az avatarod
szerk.: további szép napot!
Én is végignéztem volna már ha értenék angolul, de sajna nem tudok, feliratosan meg nagyon nem szeretem nézni, így marad a szinkronos.
Köszi szépen az avatar dícséretet
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.02. 16:26)
Jajjj, ha hallanátok milyen idegeskedés van itt... Reggel 5-kor indulnak anyuék nyaralni ugye, ilyenkor mindig nagy a káosz. Előbb elejtette apum a kamerát... Kész idegbaj
Na, megyek és segítek nekik, később jövök.
Jó utat és nyaralást kívánok a szüleidnek!
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.02. 20:19)
Nekem pláne, én jelenleg nem is dolgozom szóval nekem év közben is hasonló érzésem van viszont pénteken mindig elhatalmasodik rajtam a bulizhatnék, amit jelenleg csak a fórumon tudok kiélni
Szerk.: Wohoho, pont van itthon citromos Grösser és Heineken is
Más sört nem is tudok meginni... Bár, ha már van bennem 1-2 akkor már nem számít 
Szerk.: Wohoho, pont van itthon citromos Grösser és Heineken is
A Gösser-ről jut eszembe. Ma a fagyizóba ilyen fagyit láttunk, ilyet kért a párom, én is belekóstoltam és tiszta sör íze volt, pfujjj...miket ki nem találnak már. A múltkor meg rágógumi ízű fagyit kértek a fiaim, hát annak inkább olyan fogkrém íze volt és nem rágógumi.
Tényleg kinek milyen ízű a kedvenc fagyija/jégkrémje? Én fagyiba a velencei álmot nagyon szeretem, a kókuszt, túró, citrom, csoki, vanília (gyümölcsfagyit mind útálom). Jégkrémbe a feketeerdő-torta, zserbós, citromos zöldcitrom öntettel és kandírozott citromhéjjal. Márkát nem írok, reklám lenne.
Idézet (matessz @ 2010.07.02. 20:41)
Na most próbálom védeni férfitársaimat. Nem mindig kell komolyan venni amit mondunk. (?) Lehet hogy csak neki is rossz napja volt, és rossz időben beszélgettetek. Én ezt a letiltás dolgot nagyon 'bunkó' dolognak tartom, akármilyen idegesítő is a személy. 
Szerintem meg nagyon is jól tette Rileah, hogy letiltotta a srácot.
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.02. 21:50)
Érzem, hogy Anita is itt ólálkodik már
Gyarapodunk, gyarapodunk 
Azt a r*hadt, te valami látnok vagy? Vagy mi? Tényleg itt ólálkodok már, csak szép sorjában olvasok és válaszolok rá.
Amúgy mindjárt megyek is, kezdődik a Vámpírnaplók.

0 felhasználónak tetszik: