OFFtopik
2010. június 06. 22:31
Én éppen m1-et nézek, nem tudom a film címét, de Eric Bana szerepel benne.
2010. június 06. 22:33
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Én tanulok elvileg... az utóbbi időben sok mindennel el vagyok csúszva
2010. június 06. 22:34
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (***aiden*** @ 2010.06.06. 22:31)
Én éppen m1-et nézek, nem tudom a film címét, de Eric Bana szerepel benne.
Jaj, ne. Az a sólyom végveszélyben. Nagyon brutális. Csak egyszer bírtam megnézni, még anno VHS kazin.
2010. június 07. 08:19
Szép jó reggelt mindenkinek! / Muy buenos días a todos!
Tegnap egy egészen érdekes állatot véltem felfedezni a kerítésünkön: 6 lábú pók.
Pedig többször is alaposan megszemléltem, először komolyan azt hittem, hogy csak nem tudok számolni, de tényleg csak 6 lába volt, és azt is biztos, hogy pók volt.
Na most ehhez ti mit szóltok?
Tegnap egy egészen érdekes állatot véltem felfedezni a kerítésünkön: 6 lábú pók.
2010. június 07. 13:48
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.07. 08:19)
Szép jó reggelt mindenkinek! / Muy buenos días a todos!
Pedig többször is alaposan megszemléltem, először komolyan azt hittem, hogy csak nem tudok számolni, de tényleg csak 6 lába volt, és azt is biztos, hogy pók volt.
ez tán valami gén kezelt pók lehetett.
nálunk a pincében rengeteg (vagy 1 cm hosszú lábú) pók tanyázik, úgyhogy biztos van köztük is ilyen furcsaság. (valamikor régen a kezemen egy pici kékes zöld pók mászott
2010. június 07. 14:32
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.06.07. 13:48)
ez tán valami gén kezelt pók lehetett.
nálunk a pincében rengeteg (vagy 1 cm hosszú lábú) pók tanyázik, úgyhogy biztos van köztük is ilyen furcsaság. (valamikor régen a kezemen egy pici kékes zöld pók mászott
)
Hát azok a hosszú lábú kaszáspókok a legundorítóbbak. A legnagyobbnak szerintem 2-3 cm hosszú lába is van. (Nem véletlen, hogy nem szívesen járok le a pincébe...)
2010. június 07. 14:39
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.07. 14:32)
Hát azok a hosszú lábú kaszáspókok a legundorítóbbak. A legnagyobbnak szerintem 2-3 cm hosszú lába is van. (Nem véletlen, hogy nem szívesen járok le a pincébe...) 
én se, de múltkor muszáj volt, mert beáztunk és fel kellett mérni a károkat.
meg valamikor az orgona csokorban, ami a konyhában volt, egy nagy világoszöld pók volt, ott éldegélt békésen.
2010. június 07. 14:40
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Én tegnap egy nagyon-nagy meztelen csigát láttam...nagyon nagy volt...és csúnyaaa
2010. június 07. 14:42
Idézet (numberonefan @ 2010.06.07. 14:40)
Én tegnap egy nagyon-nagy meztelen csigát láttam...nagyon nagy volt...és csúnyaaa
hát a meztelen csiga nem valami szép látvány...
2010. június 07. 14:45
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.06.07. 14:39)
én se, de múltkor muszáj volt, mert beáztunk és fel kellett mérni a károkat.
meg valamikor az orgona csokorban, ami a konyhában volt, egy nagy világoszöld pók volt, ott éldegélt békésen.
Valamikor olvastam egy (ál)tudományos cikket az egyik híroldalon, miszerint megtalálták arra a választ, hogy miért általában a nők félnek a pókoktól. Számomra értelmetlen hülyeség volt ugyan a magyarázat, ezért nem is emlékszem rá (és lásd, itt vagyok én mint ellenpélda), de épp az jutott utána eszembe, hogy spanyolul a 'pók' nőnemű. Talán nem véletlen?
2010. június 07. 14:48
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.07. 14:45)
Valamikor olvastam egy (ál)tudományos cikket az egyik híroldalon, miszerint megtalálták arra a választ, hogy miért általában a nők félnek a pókoktól. Számomra értelmetlen hülyeség volt ugyan a magyarázat, ezért nem is emlékszem rá (és lásd, itt vagyok én mint ellenpélda), de épp az jutott utána eszembe, hogy spanyolul a 'pók' nőnemű. Talán nem véletlen? 
nagy tudósoktól csak ennyi magyarázat tellett?
2010. június 07. 14:53
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.07. 14:51)
Csókolom!
Na ezért utálom én a meleg hónapokat (ezért is) rovarok, bogarak, izzadás pfejj....
Na ezért utálom én a meleg hónapokat (ezért is) rovarok, bogarak, izzadás pfejj....
a rovarokat ne is mond! az új kutyánkon egy csomó bolha van mostanában, és engem is csipkednek.
2010. június 07. 14:58
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Amúgy van benne valami, de én személy szerint hideg párti vagyok (de ígérem többször már nem írom le).
BeCCaSTaR: Ne is mond, ilyenkor úgy féltem a kullancsoktól a kiskutyám. Mondjuk havonta visszük erre a kullancs elleni cseppekre, de az se garancia.
BeCCaSTaR: Ne is mond, ilyenkor úgy féltem a kullancsoktól a kiskutyám. Mondjuk havonta visszük erre a kullancs elleni cseppekre, de az se garancia.
2010. június 07. 15:01
Én ilyenkor leginkább ezeket a szálló "pókszálakat" utálom, az ember megy az utcán és egyszer csak a pofájában van egy, ráadásul ragadnak is, tehát még leszedni sem egyszerű...
2010. június 07. 15:06
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.07. 15:03)
Hát igen, azt én is nagyon utálom, ezért mindig sapkába megyek lehajtott fejjel, ahová csak mehetek így
Ökörnyál, vagy mi a neve?
Ökörnyál, vagy mi a neve?
Igen, így is hívják (bár kb. annyi köze az ökörhöz, mint a bölömbikának a bikához.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: