de ha van valaki azzal eldumálok
OFFtopik
2010. július 01. 01:06
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Úgy látszik nincs szerencséd
Én is elköszönök mára, bezárul pumitoo móka tára. Köszönöm a figyelmet, csókolom a kezeket. További szép estét a maradóknak és jó éjszakát a távozóknak!
Holnap, illetve már ma folytatás
1 felhasználónak tetszik:
zsofeeh
2010. július 01. 01:17
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.01. 01:06)
Úgy látszik nincs szerencséd
Én is elköszönök mára, bezárul pumitoo móka tára. Köszönöm a figyelmet, csókolom a kezeket. További szép estét a maradóknak és jó éjszakát a távozóknak!
jóéjt
szerk.: most vettem észre: ez rimmelt =D
2010. július 01. 05:50
Idézet (matessz @ 2010.06.30. 22:00)
Jó éjt, jó tévézést !
köszi mindenkinek
Jó reggelt mindenkinek július legelső napján!
2010. július 01. 05:56
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.01. 00:16)
Nekem már kint van szerencsére mind a 4-nek úgy a 60%-a. Hamarosan vége már....Sokat szenvedtem velük 
Nekem eddig egy bölcsesség fogam jött ki, szintén úgy kb. 60%-a, és valamikor úgy betud gyulladni, hogy napokig borzasztóan fáj. De nekem már jó pár éve hogy így van, nem akar teljesen kinőni (nem akarok hülyeségeket írni de 10 éve biztos megvan hogy így szenvedek vele). Egyébként én Glycosept oldattal szoktam ecsetelni, ez többnyire bevált nekem.
2010. július 01. 06:16
Ahelyett, hogy reggel 6 órakor friss levegőt tudnék beszívni a tüdőmbe mikor még nincs az a vad meleg, hanem frisebb a levegő, nem, erre mi van, erkélyszomzédunk alatti ürge megint kint bagózik az erkélyen és a cigifüst meg mind száll ide be
én meg aki nem dohányzik én meg szívjam be
iszonyú mérges vagyok
Sose lehet kinyitni ezeket a hülye ablakokat az ilyenek miatt. A gyerekek szobájába meg már szinte nem is merem kinyitni az ablakokat, mert nem egyszer volt már, hogy kidobták az égő cigarettacsikket az ablakon kersztül, a gyerekek szobájába meg landolt
Sose lehet kinyitni ezeket a hülye ablakokat az ilyenek miatt. A gyerekek szobájába meg már szinte nem is merem kinyitni az ablakokat, mert nem egyszer volt már, hogy kidobták az égő cigarettacsikket az ablakon kersztül, a gyerekek szobájába meg landolt
2010. július 01. 07:49
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Jó reggelt kívánok!
Én is felébredtem, lassan megyek is készülődni. Az idő változatlan tegnaphoz képest.
Anita: Azért egy ilyen dohányzás nem tart olyan sokáig, biztos ki tudod majd nyitni úgy 10 perc múlva, illetve biztos ki tudtad. Ettől függetlenül persze értem, hogy mire gondolsz
Én is felébredtem, lassan megyek is készülődni. Az idő változatlan tegnaphoz képest.
Anita: Azért egy ilyen dohányzás nem tart olyan sokáig, biztos ki tudod majd nyitni úgy 10 perc múlva, illetve biztos ki tudtad. Ettől függetlenül persze értem, hogy mire gondolsz
2010. július 01. 07:51
Jó reggelt!
Wow annyi minden újdonság a kedvenceim terén , vagy 5 előadóm albumot / kislemezt ad ki, új web-design, és kis szerencsével albumot is nyerhetek, Istenem, add, hogy én kapjak ma e-mailt!!
Wow annyi minden újdonság a kedvenceim terén , vagy 5 előadóm albumot / kislemezt ad ki, új web-design, és kis szerencsével albumot is nyerhetek, Istenem, add, hogy én kapjak ma e-mailt!!
2010. július 01. 08:00
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.01. 07:49)
Jó reggelt kívánok!
Az igaz, de óránként kint bagzik az erkélyen
szerk.: egyébként jó reggelt az érkezőknek. fiúk többségben így kora reggel, csajok még biztos alszanak, engem kivéve
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.