OFFtopik
2010. június 30. 18:17
nekem hírességről nincsen semmi a falon, csak bekeretezett kutyás és macskás képek
2010. június 30. 18:20
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Névnapomra kaptam egy '96-os magazinnak készült fekete-fehér képet,rendesen bekeretezve Kate Moss-ról:)
Nem a kedvencem Kate,inkább örültem volna Audrey-s -nak
Azt egyszer majdnem kaptam is,apumtól,de végül valahogy az egészből nem lett semmi.:S (De még most is szeretném:) )Én imádom a fekete-fehér képeket,portékat bekeretezve.Szerintem nagyon jók az ilyenfajta képek.Posztereket sosem ragasztottam a falamra,nem szeretem :S
Nem a kedvencem Kate,inkább örültem volna Audrey-s -nak
2010. június 30. 18:20
Nekem egyetlen egy A4-es Thalía-fénykép van kint a falon, de mivel ide nem sűrűn jön fel senki (szerencsére), de ha nagy ritkán jön is egy vendég, az általában nem tudja, hogy kicsoda, mivel eddig nem nagyon kérdezték meg, szóval nem zavartatom magam emiatt.
2010. június 30. 18:22
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.30. 18:13)
Azért a kép szót használtam, az lehet poszter is vagy mint nekem szépen bekeretezett fotó.
Amúgy tényleg egy kinőhető dolog, de szerintem nagyon ízlésesen is meg lehet csinálni.
Szia bibicsibi!
Szia bibicsibi!
de képem sincs, csak egy Orlando Bloom-os bögrém van
pontosítok: a bögre egyik felén Orlando Bloom, másik felén Johnny Depp (A Karib-tenger kalózais korszakról)
Szia Bibicsibi!
2010. június 30. 18:25
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (hanita @ 2010.06.30. 18:22)
de képem sincs, csak egy Orlando Bloom-os bögrém van
pontosítok: a bögre egyik felén Orlando Bloom, másik felén Johnny Depp (A Karib-tenger kalózais korszakról)
Szia Bibicsibi!
Nekem igaz nem sztáros, de horgászós bögrém van, mivel imádok horgászni, karácsonyra kaptam.
2010. június 30. 18:25
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Anita: Jajj, félre ne érts, nem letolni akartalak a kiemelt kép szóval csak megjegyeztem
Nekem szerencsém van e téren, atyám nyomdába dolgozik. Bármit bármekkorába kinyomtatnak nekem. Csak a keret egy drága mulatság.
El Mexicano: Bevallom én sem tudtam, hogy ki ő amíg nem kezdtem el járni a Starity-re. Mondjuk erről a Cyrus-ról se hallottam addig.
Le vagyok maradva...
Nekem szerencsém van e téren, atyám nyomdába dolgozik. Bármit bármekkorába kinyomtatnak nekem. Csak a keret egy drága mulatság.
El Mexicano: Bevallom én sem tudtam, hogy ki ő amíg nem kezdtem el járni a Starity-re. Mondjuk erről a Cyrus-ról se hallottam addig.
Le vagyok maradva...
2010. június 30. 18:40
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.30. 18:25)
Le vagyok maradva...
Le vagyok maradva...
Emiatt ne aggódj, nagyon sokan nem tudják, hogy ki, nem olyan nagy sztár, hogy mindenkinek ismernie kellene. Mondjuk az gáz, hogy ilyen Miley Cyrus-félék ismertebbek, de ez sem az emberek hibája, hanem az USA-majmolás eredménye. Nevezetesen, ha pl. Selena Gomez mondjuk valódi mexikói lenne, és spanyolul énekelné ugyanezeket az olcsó popszámokat, akkor a kutya nem venne róla tudomást, pedig ettől még nem lenne tehetségtelenebb. Az amerikaiak a legolcsóbb, legigénytelenebb, legsz*rabb zenét csinálják, mégis mindenhol ők vannak az élen, aminek egyetlen oka, hogy gazdasági világhatalom, amúgy tehetségben és észben nem lennének világelsők, sőt...
2010. június 30. 18:49
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.30. 18:25)
Anita: Jajj, félre ne érts, nem letolni akartalak a kiemelt kép szóval csak megjegyeztem
Le vagyok maradva...
Le vagyok maradva...
nem, nyugi, csak én voltam figyelmetlen
2010. június 30. 18:50
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
El Mexicano: Hát igen, ha pénz van akkor siker is lesz előbb utóbb. A tehetség már mellékes, bár egy hangyányi azért kell.
A Gomez, hogy-hogy nálunk forgatta a legújabb klipjét? Nem is értem, honnan hallott rólunk, írt valaki erről cikket? Mondjuk rákeresek én mindjárt.
Most hívott mamám, keresztanyámnál daganatot találtak...Hihetetlen, hogy mennyire hajlamosak vagyunk erre a r*hadt betegségre. Mármint a mi családunk. Sajnos nálunk elég gyakori a rák
A Gomez, hogy-hogy nálunk forgatta a legújabb klipjét? Nem is értem, honnan hallott rólunk, írt valaki erről cikket? Mondjuk rákeresek én mindjárt.
Most hívott mamám, keresztanyámnál daganatot találtak...Hihetetlen, hogy mennyire hajlamosak vagyunk erre a r*hadt betegségre. Mármint a mi családunk. Sajnos nálunk elég gyakori a rák
2010. június 30. 18:54
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Sziasztok Starity-k!
Tisztára hulla vagyok, elsősorban a meleg miatt, másodsorban a házimunka miatt. Be lettem fogva cselédnek
De sikerült találni egy nyári melót az egyik turista vendéglőben, mint pultos, alkalmanként pedig hostess
Holnap pedig mozi, bár nem tudom mit várjak a filmtől. Remélhetőleg jó lesz...
PuMiTo0: Selena nemrég itt forgatta az új filmjét, tetszett neki a hely, gondolt egyet és az új klipjét is megcsinálta
Tisztára hulla vagyok, elsősorban a meleg miatt, másodsorban a házimunka miatt. Be lettem fogva cselédnek
De sikerült találni egy nyári melót az egyik turista vendéglőben, mint pultos, alkalmanként pedig hostess
PuMiTo0: Selena nemrég itt forgatta az új filmjét, tetszett neki a hely, gondolt egyet és az új klipjét is megcsinálta
2010. június 30. 18:55
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.30. 18:40)
Emiatt ne aggódj, nagyon sokan nem tudják, hogy ki, nem olyan nagy sztár, hogy mindenkinek ismernie kellene. Mondjuk az gáz, hogy ilyen Miley Cyrus-félék ismertebbek, de ez sem az emberek hibája, hanem az USA-majmolás eredménye. Nevezetesen, ha pl. Selena Gomez mondjuk valódi mexikói lenne, és spanyolul énekelné ugyanezeket az olcsó popszámokat, akkor a kutya nem venne róla tudomást, pedig ettől még nem lenne tehetségtelenebb. Az amerikaiak a legolcsóbb, legigénytelenebb, legsz*rabb zenét csinálják, mégis mindenhol ők vannak az élen, aminek egyetlen oka, hogy gazdasági világhatalom, amúgy tehetségben és észben nem lennének világelsők, sőt...
Én tudom ki Thalia, már hallottam egy-két számát, és filmben is láttam, ugyanis imádom a romantica csatornán futó sorozatokat. Viszont ilyen mint Selena Gomez, Miley Cyrus, Justin Bieber és ehhez hasonlókról én is csak itt hallottam először.
Sziasztok! olvastam pár szellemes történetet, és kirázott a hideg
PuMiToO : Sajnálom a keresztanyádat.
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.06.30. 18:54)
Sziasztok Starity-k!
Szia!
Gratulálok a munkához.
2010. június 30. 18:58
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.30. 18:50)
A tehetség már mellékes, bár egy hangyányi azért kell.
Hát őszintén, néhány előadónál én azt a hangyányit is kétlem. Pl. Britney Spears. Ha most gonosz lennék, azt mondanám, hogy tehetség a lába között lehet, legfeljebb.
Ezt őszintén sajnálom, mielőbbi jobbulást neki!
2010. június 30. 18:59
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (bibicsibi @ 2010.06.30. 18:55)
Szia!
Gratulálok a munkához.
Holnap csak nem az Eclipse lesz az? 
Gratulálok a munkához.
Köszi
Igen, az a terv, csak már a könyv olvasása közben is a hajamat téptem... iszonyat idegesítő Bella, Edward meg iszonyat papucs... Számomra már csak Jacob miatt érdemes elolvasni az egészet
2010. június 30. 18:59
El Mexicano: Hát igen, ha pénz van akkor siker is lesz előbb utóbb. A tehetség már mellékes, bár egy hangyányi azért kell.
sajnálom a keresztanyádat
2010. június 30. 19:01
|
|
bibicsibicookiemonster |
|
Idézet (Christo @ 2010.06.30. 18:59)
Köszi
Igen, az a terv, csak már a könyv olvasása közben is a hajamat téptem... iszonyat idegesítő Bella, Edward meg iszonyat papucs... Számomra már csak Jacob miatt érdemes elolvasni az egészet

Igen, ez velem is így volt, kb. 100 oldal csak Bella szenvedése..
2010. június 30. 19:03
Idézet (Christo @ 2010.06.30. 18:59)
Köszi

Eclipse? Az a 3. része? Nekem megvan az első és második rész, de még egyiket sem láttam.
2010. június 30. 19:03
|
|
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.30. 18:58)
Ezt őszintén sajnálom, mielőbbi jobbulást neki!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.30. 18:58)
Hát őszintén, néhány előadónál én azt a hangyányit is kétlem. Pl. Britney Spears. Ha most gonosz lennék, azt mondanám, hogy tehetség a lába között lehet, legfeljebb.
A példa tökéletes, de pl a Gomez-nek nekem tetszik néhány száma vagy a Cyrus-nak is. Nem az, hogy rossz hangjuk lenne, de azért nem egy Thália szint...
Aminek viszont nagyon örülök, hogy a "fiúbandák" eltűntek már....
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: