Starity

OFFtopik

336 oldal 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. június 28. 22:56 #2061
ventura
ventura

Státuszoffline
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2363
Csatolások: 587
Azonosító: 7500
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.28. 22:48)
Meg tudnátok mondani, hogy az m1 által készített vb-s videoklipben ki az a két csaj, akit a legtöbbször mutatnak: az egyik fiatalabb (30 körüli), szemüveges, a másik sötét göndör hajú, olyan 40-45 körüli (így ránézésre) és kendő van a fején?

Ez így nekem túl tág... smileeee.gif Itt a leírásnál fel van sorolva mindenki, próbálj keresgélni közülük... smileeee.gif
> http://www.youtube.com/watch?v=RDFktHIERVI

...én viszont most megyek is aludni, további szép estét Nektek! beer.gif
2010. június 28. 23:10 #2062
- törölt felhasználó -    
Idézet (ventura @ 2010.06.28. 22:56)
Ez így nekem túl tág... smileeee.gif Itt a leírásnál fel van sorolva mindenki, próbálj keresgélni közülük... smileeee.gif
> http://www.youtube.com/watch?v=RDFktHIERVI
...én viszont most megyek is aludni, további szép estét Nektek!  beer.gif

(Pontosítok: egy fehér sapka van a kérdéses hölgyön, nem kendő.)
Ezen már túl vagyok, a nevek alapján rákerestem a képekre a Google-ban, de nem ismertem fel őket a kiadott képek alapján. Annyi eszük persze nincs sehol, hogy soronként leírják, hogy melyik szövegrészt ki énekli, mert akkor talán egyszerűbb lenne. Mindegy, annyira nem fontos, csak kíváncsi lettem volna, mert eléggé ismerős mindkét nő.

Jó éjt neked! beer.gif

Szerk.: Megyek én is, jó éjt mindenkinek! Legközelebb holnap este.
2010. június 29. 00:28 #2063
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Én is eltávozom az ébrenlévők sorából, kell végre egy nagyot aludnom.

Jó éjszakát nektek! smileeee.gif
2010. június 29. 09:36 #2064
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

StátuszSzerelem a köbön ^^
Hozzászólás: 1807
Csatolások: 113
Azonosító: 27708
Szép jó reggelt!

Ma kellemes az idő, semmi szél vagy sötét felhők. Tegnap nem volt túl nagy élet itt, remélem ma nagyobb lesz a forgalom beer.gif
Leszaladok a kiskutyával, aztán reggeli, hamarosan jövök!
2010. június 29. 09:38 #2065
matessz
matessz

Státusznem
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 22
Azonosító: 95461
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.29. 09:36)
Szép jó reggelt!
Ma kellemes az idő, semmi szél vagy sötét felhők. Tegnap nem volt túl nagy élet itt, remélem ma nagyobb lesz a forgalom beer.gif 
Leszaladok a kiskutyával, aztán reggeli, hamarosan jövök!

Reggelt!
Igen szép napra ébredtünk mindannyian szerintem, itt is szépen süt már a nap. A reggelihez jó étvágyat, a kutyasétáltatáshoz pedig jó szórakozást. rolleyes.gif
2010. június 29. 09:51 #2066
tironman
tironman
HQParadise.
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 774
Azonosító: 5
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.24. 16:37)
Táplálkozás témához hozzászólnék, csak az olvassa el akit érdekelnek is a személyes tapasztalataim a kajával és diétával kapcsolatban, mert picit hosszú lett... laugh.gif 
Az egészséges, ha 2-3 óránként eszünk, de mindig csak egy keveset. Épp annyit, hogy ne legyünk éhesek 2-3 órán keresztül.  Ez a tökéletes anyagcsere titka wink.gif
Délután 4-6 után már lecsökkenteni, de a legjobb teljesen elhagyni a szénhidrátot. 
Na és persze az ételek minősége is sokat számít. Minél kevésbé feldolgozott ételeket kell enni. Lásd magad előtt, hogy az étel, illetve az alapanyag milyen eljárásokon esett át mire eléd került. Ezért nem eszünk tésztát és ezért eszünk rizst. Mindkettő szénhidrát csak az egyik minőségi. Abból bizony többet használ fel a szervezet és könnyebben is meg tudja emészteni. Na és persze nem elfelejteni, hogy 3 csoportból kell bevinni a megfelelő mennyiséget. Zsír, fehérje és szénhidrát. Ezért nem jók ezek a szénhidrát meg zsír nélküli kövér anyuka diéták....Mindhárom csoportból BE KELL vinni csak meg kell találni a megfelelő arányt.
Én mindig úgy csinálom, hogy diéta elejétől fokozatosan csökkentem a szénhidrát bevitelt utolsó héten már csak nagyon kevés napi mondjuk 30g vagy teljesen elhagyom. A fehérjét pedig ezzel egyidejűleg növelem. Ki lehet számolni, hogy mennyi fehérje illetve szénhidrát bevitel kell egy nap ahhoz, hogy fogyjon az ember és csak zsírból fogyjon. 
Egy okos testépítő mondta, „Pusztulni könnyű, de zsírt égetni nehéz”. Ezt, hogy kell értelmezni? Úgy, hogy az ember diéta alatt csak a zsírt akarja égetni, ezért az izmokat a sok fehérjével folyamatosan táplálja, hogy azok bizony ne égjenek. Ugyanakkor a megfelelő anyagcseréhez miatt kell a szénhidrát és a zsír bevitel is. Ha csak fehérjét ennénk elméletileg lefogynánk (az más kérdés, hogy egészségtelen lenne), de az gyorsabban fogyna aki még bevisz mellé szénhidrátot és zsírt is. Pont az anyagcsere probléma miatt.
Ez most csak arra vonatkozik aki nem 50 kiló felesleget cipel!
Amennyiben heti 1 kilónál többet fogysz akkor csökkented a szénhidrátot, ha fél kilónál kevesebbet, akkor növeld. Miért? Mert izmot nem akarunk veszíteni csak és kizárólag zsírt, ha heti egy kilónál többet fogysz akkor biztos, hogy nem csak zsírt vesztettél.
Picit össze vissza lett, de nem baj...Azért érthető  smileeee.gif

Látom hogy régebbi hozzászólás de ugy gondolom egy kis javításra szorul az utolsó előtti mondat. Szóval ha heti 1 kilónál többet fogysz akkor kicsit növelni kell a szénhidrát fogyasztást, ha heti fél kilónál kevesebbet akkor csökkenteni kell a szénhidrát bevitelt. Ha 1 kilónál többet fogysz hetente az szinte biztos hogy komoly izombontással jár, az izom tömege nagyobb mint a zsíré és a test azt kezdi el bontani ha nem jut elegedenő tápanyaghoz hogy segítsen az energiahiányos állapotán.
Bocsi hogy beleszoltam csak hátha valakit érdekel. smileeee.gif
2010. június 29. 09:53 #2067
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Szép jó reggelt mindenkinek. beach.gif biggrin.gif
2010. június 29. 09:59 #2068
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

Idézet (tironman @ 2010.06.29. 09:51)
Látom hogy régebbi hozzászólás de ugy gondolom egy kis javításra szorul az utolsó előtti mondat. Szóval ha heti 1 kilónál többet fogysz akkor kicsit növelni kell a szénhidrát fogyasztást, ha heti fél kilónál kevesebbet akkor csökkenteni kell a szénhidrát bevitelt. Ha 1 kilónál többet fogysz hetente az szinte biztos hogy komoly izombontással jár, az izom tömege nagyobb mint a zsíré és a test azt kezdi el bontani ha nem jut elegedenő tápanyaghoz hogy segítsen az energiahiányos állapotán.
Bocsi hogy beleszoltam csak hátha valakit érdekel.  smileeee.gif

Ha heti 1 kilónál többet fogysz csökkented, erről 1000+1 linket tudok adni, ha érdekel beer.gif Más dolgot viszont pontatlanul írtam tongue.gif
Szerk.: Várjál, azt a r*hadt, lehet igazad van. Utánaolvasok...
Szerk2.: Haha, igazad van, hülye vagyok...Infót találtam mindkettőről, de végigvittem a folyamatot a fejemben....Úgy a logikus beer.gif Nekem végül is mindegy már, én már nem edzek...Köszönöm szépen a korrekciót, más is pontatlan ám, de csak apró malőr, ehhez képset smileeee.gif
2010. június 29. 10:11 #2069
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Szép napos jó reggelt mindenkinek!

Ilyen szép reggelre sem ébredtünk mostanság, úgyhogy ennek csak örülni lehet. Reggeli már megvolt, viszont most megtámadom a fürdőszobát és lefürdök ebben a melegben, igazi élvezet lesz. thumbsup.gif Igyekszem vissza jönni.
2010. június 29. 10:15 #2070
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

matessz: Köszönöm szépen

Bessie+zsofeeh Jó reggelt nektek is!

Mi a program mára Starity-k? unsure.gif
2010. június 29. 10:24 #2071
tironman
tironman
HQParadise.
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.29. 09:59)
Ha heti 1 kilónál többet fogysz csökkented, erről 1000+1 linket tudok adni, ha érdekel beer.gif Más dolgot viszont pontatlanul írtam tongue.gif
Szerk.: Várjál, azt a r*hadt, lehet igazad van. Utánaolvasok...
Szerk2.: Haha, igazad van, hülye vagyok...Infót találtam mindkettőről, de végigvittem a folyamatot a fejemben....Úgy a logikus beer.gif Nekem végül is mindegy már, én már nem edzek...Köszönöm szépen a korrekciót, más is pontatlan ám, de csak apró malőr, ehhez képset smileeee.gif

A többi része szerintem teljesen érthetően és logikusan van megfogalmazva. wink.gif smileeee.gif
2010. június 29. 10:28 #2072
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

Nem, bocs. Próbáltam itt okoskodni, azt hittem igazam van beer.gif
#1845 hsz. az aerob edzésről szól, nézd át azt is, ha gondolod, abba is van egy közepesnek mondható elírás smileeee.gif

EZ valami kegyetlen jó... _nevet.gif _nevet.gif
2010. június 29. 10:39 #2073
matessz
matessz

Státusznem
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 22
Azonosító: 95461
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.29. 10:28) [snapback]764143
EZ valami kegyetlen jó... _nevet.gif _nevet.gif

Te jó ég ohmy.gif
Nem bírom rohog.gif
2010. június 29. 10:46 #2074
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

Tegnap mutatta a húgom, barátnője öccse mindig ezt hallgatja smileeee.gif Pici még, talán 4-5 éves lehet.

Na EZ viszont már nekem is sok _nevet.gif Nyuszimusz meg minden thumbsup.gif
2010. június 29. 11:03 #2075
- törölt felhasználó -    
jó reggelt vagyis szép napot mindenkinek smileeee.gif

itt nem tudom milyen idő van, még nem voltam kint, de látni, hogy a szél fúj dry.gif
2010. június 29. 11:34 #2076
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! kivételesen itt is jó az idő , már hiányzott a napsütés smileeee.gif
2010. június 29. 11:36 #2077
tironman
tironman
HQParadise.
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.26. 13:52)
Emcsinek szánt leírást berakom ide is, hátha hasznát veszi ennek is valaki, mint a diétás kajával kapcsolatos leírásomnak. 
Csak az olvassa el akit érdekel is!!
Az aerob edzésnek az a feladata, hogy zsírt égessünk vele, na már most a kardió edzés, ahogy a neve is mutatja kardiovaszkuláris edzés. Utóbbinak az a lényege, hogy az állóképességet, vérkeringést javítsa. Aerob edzés a sétálás és kardió a futás, ahogy ezt már leírtam. Én aerob edzés végett szobakerékpárt használtam, de a séta is egy nagyon jó aerob edzés. Meg kell találni azt az intenzitást ami még az aerob fázisba esik. Vagyis, hogy a pulzus nem menjen 110 fölé. Ahogy írtam is, ez egy lassú, monoton, alacsony intenzitású mozgás és legalább 45 percig kell, hogy tartson. Mondjuk heti 5x és ha nem unod, naponta 2x.
Nekem úgy nézett ki egy napom, hogy reggel felkeltem, bekaptam a zsírégetőimet és tekertem 60 percet a biciklin, utána estig csináltam a pontosan mérlegelt kaját, amit most nem írok le és este megint tekertem lefekvés előtt (szintén bekapva 1-1 zsírégetőt) úgy 45 percet. Ez már egy felső határ 60+45 perc, ennél többet NEM kell. Felesleges, nem fogsz többet fogyni. 
Lényegében azért égeted a zsírt aerob edzés alatt, mert az lassú monoton és ÁLLANDÓ mozgás (fontos, hogy ne állj meg), így van ideje a szervezetnek, hogy a zsírt zsírsavakra és hasonlókra bontsa, ÍGY fel tudjuk használni energiaként. A zsír azért egy alattomos dolog, mert alapjáraton nem tudjuk energiaként felhasználni. Ezért kell diéta alatt szénhidrátot is bevinni, mivel az izmok rendes működéséhez szénhidrát kell, az izmok abból nyerik ki az energiát (nyilván nem csak abból). 
Na már most, az egész folyamattal csak egy probléma van, mégpedig az, hogy zsírt bizony nagyon és nagyon lassan tudunk égetni. Az aerob edzés is egy lassú folyamat, a zsír is lassan ég. Viszont, ha az ember egy magasabb fokozatba kapcsol, hogy gyorsabban fogyjon, akkor átlép a kardió fázisba, amikor már nem CSAK a zsír ég, hanem a szénhidrát is, mert az izmoknak már az kell, mert megerőltetőbb munkát végeznek. A szénhidrát könnyen elfogy, de a zsír nem, ezért könnyű abba a hibába esni, hogy csak a szénhidrát ég. Lassú, monoton, állandó mozgás 110 pulzus alatt. Ennyi a lényege kb. 
Ja és még egy fontos dolog, az éhgyomor kérdés. Azt mondják, hogy azért kell éhgyomorral végezni az aerob edzést, mert ha már bevittél szénhidrátot, akkor nem a zsírt fogod égetni, hanem a bevitt szénhidrátot. Erről nagyon megoszlanak a vélemények. Valóban célszerű a reggeli aerob-ot éhgyomorra csinálni, de semmi gond nem történik, ha eszel előtte. Fehérjét, csak fehérjét célszerű is. Szénhidrátot kellene mellőzni.
Elnézést, picit össze vissza lett. Kicsit csaltam, hogy szakszavakat is jól írjam, köszönet érte drugs bunny-nak smileeee.gif

"Az aerob gyakorlatok tempója inkább a közepes iramot közelítse meg, bár ki lehet számolni az ideális zsírégető tartományba eső pulzusszám alsó és felső határát. A módszer a következő: 220-ból vonjuk ki az életkorunkat. A kapott számot szorozzuk be 0,6-tal és 0,85-tel, a két kapott szám az ideális pulzusszám-tartomány. Ennél alacsonyabb vagy magasabb pulzusszám már nem a zsírégetést segíti elő, bár előfordulhat, hogy valakinek nem ez a célja. A magasabb pulzusszám a tüdő-kapacitást és az állóképességet növeli, az alacsonyabb pulzusszám pedig bemelegítésnek kiváló.
"
Én így tudtam eddig, a fentebb idézett cikk is ezt támasztja alá. Lehetséges hogy létezik más szemlélet irányából történő megközelítése a témának. smileeee.gif
2010. június 29. 11:39 #2078
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Mai tervem kifeküdni a hintaágyba és olvasni. Úgyhogy megyek is, késő délután érkezem.

Előre is jó étvágyat és szép délutánt!
2010. június 29. 11:43 #2079
- törölt felhasználó -    
Holnap évzáró. Annyira várom, végre eljött ez a nap is. A koszorúslány ruhámba megyek biggrin.gif Na de most indulok "szépítkezni", azaz hajat mosni, körmöt festeni satöbbi...
2010. június 29. 11:44 #2080
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

Candies+.KT.: Sziasztok!

tironman: Na, akkor ez kb. pontos volt. Én mindig nyugisan csináltam, alacsony intenzitással, ahogy bunny mester tanította, nekem bejött. De már nem edzek, mint írtam bár hiányzik...

zsofeeh: Szerintem én is követem a példádat beer.gif
336 oldal 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!