Szia! Téged is üdvözöllek a maroknyi rajongótáborban.
Nahát, így élvezet lehet spanyolt tanulni.
És mikor hozta be a "Rutinas"-t a tanárod az órára? Akkor, amikor még újdonság volt, vagy csak mostanában? Én kb. 2002 óta ismerem Őt, anno folyton a tve-t bámultam (akkor még volt olyan csatornánk) és ott futottam bele, amikor megjelent az első szólólemeze...
Nekem a "Soy mujer" a kedvenc albumom tőle, annál jobb nincs is...

Persze minden lemeze szuper, de nekem az a kedvenc. Én rendelkezem minden albumával és DVD-jével eredetiben. Nem érem be vele kapcsolatban holmi letöltött dolgokkal.
A legutóbbi albumáról az én kedvencem a Nada de nada, a Gatúbela, meg minden pörgősebb szám... A lassúak sem rosszak, azok közül a Duele a No.1 a lemezről.
Van egy weboldalam:
http://chenoa.web44.net - sajnos nincs időm foglalkozni vele, egyelőre, de addig is lehet látni rajta dalszövegfordításokat meg az összes album tracklistáját magyarul, stb. Én fordítgattam nagyrészt, kis segítséggel. A Duele című dalt El Mexicano fordította le, aki szintén ezen portál tagja. A Soy mujer viszont az én "érdemem". (egyik kedvenc dalom Chenoától, imádom)
Idézet (dorka555 @ 2010.07.24. 12:05)
Egyszerűen imádom Chenoat, leírhatatlanul. Először akkor hallottam róla, amikor a spanyol lektorunk tavayl órára behozta tőle a "Rutinas" című számát, gyakorlásként. Ekkor annyira megtetszett, hogy utána néztem és kiderült, hogy a felvételire is kellett tanulnunk, mint spanyol anyanyelvű énekesnő

És most nyáron meg le is töltöttem a Desafiando La gravedad c. albumát, és abba meg teljesen bele vagyok zúgva... Kedvencem az albumról, a Nada es Fácil ni difícil... épp most fordítottam le a szövegét magyarra