Bár még csak most kezdődött el a 2010-es szezon, de a rajongók és az újságírók már most tudni vélik ki hova igazol 2011-ben. Több helyen is olvasható, s az érintettek is tettek olyan nyilatkozatokat amiből arra lehet következtetni, hogy Massa távozik a Ferraritól a 2010-es évad végén.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vajon ki lesz Alonso csapattársa 2011-ben???
2010. május 27. 07:54
2010. május 27. 09:09
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Már mióta "száll a pletyka", hogy Kubica... És a pletykának általában van alapja, már Alonso Ferrarihoz való igazolását is tök régen megszellőztették és tessék.
Szerintem is egyértelműen Kubica. És örülök neki, legalább egy (viszonylag jó) csapatnál lesz mindkét kedvencem... Akkor asszem kénytelen leszek a Ferrarinak (is) szurkolni, holott ki nem állhatom...
Szerintem is egyértelműen Kubica. És örülök neki, legalább egy (viszonylag jó) csapatnál lesz mindkét kedvencem... Akkor asszem kénytelen leszek a Ferrarinak (is) szurkolni, holott ki nem állhatom...
2010. május 27. 11:07
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Alonso és Kubica viszont nagyon jó barátok, és szerintem Alonso is jobban örülne egy Kubica nevű csapattársnak, mint egy Webbernek. Ráadásul Webber elég esélyes az idei világbajnoki címre, nem hinném, hogy egy csapatba leszerződtetnének két világbajnokot is egyszerre... (Most meklárenéket ne nézzük.
)
2010. május 27. 14:51
Na jó én meg azt hallottam, hogy a redbull cspatfőnök , Cristian Horner azt mondta, hogy Webber megy Massa jön, Kimi meg marad a seggén, és, hogy ők segítenék Massa munkáját nem úgy, mint a Ferrari, hogy zsaroljál....
téll.ezt mondta..na mst akkor mivan? én mint Massa fan úgy vélem a ferreritól menjen is már nem tudnak összerakni egy normális autót, és a redbul meg jó cspat..
téll.ezt mondta..na mst akkor mivan? én mint Massa fan úgy vélem a ferreritól menjen is már nem tudnak összerakni egy normális autót, és a redbul meg jó cspat..
2010. május 27. 18:31
Szerintem jöljön vissza Kimi ő jó lenne a ferrarihoz.
2010. május 31. 10:58
|
|
|
Kimi már ne jöjjön vissza, jó helyen van ott, ahol van. Én Kubicát szeretném továbbra is.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: