Starity

Christina Aguilera nem Lady Gagát másolja

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 27. 13:36 #21
- törölt felhasználó -    
Már nem azért de valakinek a klippjét leutánozni nem tisztelgés..ez a stílus amúgy sem áll jól neki. Amúgy is..lehet tisztelegni egyedi ötletekkel is...
2010. május 27. 13:53 #22
Nikaaa
Nikaaa
team free will
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1941
Csatolások: 2268
Azonosító: 124647
tényleg nagyon hasonlít Madonna klipjére(az amikor az esőben táncolnak,a helyszín stb.)de a szám nem nagyon hasonlít...am Xtináé jobb lett mint Madonnáé.Am sztem ez csak figyelem felkeltés volt..ez nem az igazi Xtina:( csak azért volt ez a klipp hogy azt mondja h HÉ ITT VAGYOK ÚÚÚJRAA!!! mert azért neéz újra felhívni mások figyelmét újra:(
2010. május 27. 14:02 #23
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
istenem, lépjünk már túl ezen. Chris egy előadó aki mellényúlt, wow, és? majd lesz ennél jobb. egy ballépésért nem hinném, hogy el kellene ítélni bárkit is, ennyi erővel a sztárok fele már régen elvesztette volna a rajongóit. nem hinném, hogy ez a dolog fontosabb lenne annál, hogy egy édes nő gyönyörű hanggal.
2010. május 27. 14:22 #24
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (WhiteAngel @ 2010.05.27. 13:36)
Már nem azért de valakinek a klippjét leutánozni nem tisztelgés..ez a stílus amúgy sem áll jól neki. Amúgy is..lehet tisztelegni egyedi ötletekkel is...

Miért nem? Gus Van Sant leforgatta Hitchcock Psycho című filmjét, kockárol kockára, beállításról beállításra - egy egész filmet - nem egy 3 perces klipet. Bírom, hogy a sok tudálékos meg akarja mondani, hogy mi tisztelgés, mi majmolás, mi utánozás ... Akkor Gaga leutánozta Shania Twain-t amikor leopárdmintás ruciban vonaglik? Shania is megtette, csak akkor még Gaga kisiskolás volt úgy 12 éve ...
Ezek szerint ha valaki elénekli egy másik előadónak a dalát egy koncerten az is majmolás meg utánozás és nem tisztelgés? Kinyilvánitja, hogy szereti, nem?
Gondolkozni kéne mielött fröcsögni kezdtek ...
2010. május 27. 14:31 #25
gossip girl vivian
gossip girl vivian

StátuszAz álmok egyszer csak valóra válnak. ♥ :)
Hozzászólás: 898
Csatolások: 45
Azonosító: 124019
nagyon nem jön be nekem ez a klip...:S és sztem az nem baj ha egy zenész kicsit hasonlítani akar a másikra mert abból csak jobb előadó lesz , vagy épp az ellenkezője:S smileeee.gif
2010. május 27. 15:17 #26
BeWhisper
BeWhisper

StátuszWe can't cry the pain away!
Hozzászólás: 698
Csatolások: 0
Azonosító: 126435
a szám iszonyat gyenge a klipp meg lady gagához semmi köze, madonna nem érdekel. nem tetszik ebbe semmi..de már megint ez a mindenki gagát koppinta duma -.-''
2010. május 27. 15:20 #27
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (BeWhisper @ 2010.05.27. 15:17)
a szám iszonyat gyenge a klipp meg lady gagához semmi köze, madonna nem érdekel. nem tetszik ebbe semmi..de már megint ez a mindenki gagát koppinta duma -.-''

Na ez az... mert végülis ki a Gaga? 2 éve még azt se tudtuk, hogy létezik...
2010. május 27. 16:42 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (prézli @ 2010.05.27. 15:20)
Na ez az... mert végülis ki a Gaga? 2 éve még azt se tudtuk, hogy létezik...

GAGA előtt JÓVAL voltak már ilyen Xtravagáns előadók (á la Madonna pl.)
2010. május 27. 18:23 #29
- törölt felhasználó -    
Szerintem jó a szám és a klip is
2010. május 27. 18:26 #30
Enci78
Enci78
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 127549
prézli:Nagyon is igazad van!Volt egy slágere amivel berobbant,aztán most sincs semmi új róla!
2010. május 27. 18:31 #31
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Idézet (Enci78 @ 2010.05.27. 18:26)
prézli:Nagyon is igazad van!Volt egy slágere amivel berobbant,aztán most sincs semmi új róla!

Ezt gondold át újra, szerintem. laugh.gif
2010. május 27. 18:52 #32
PandaAlexXa
PandaAlexXa
εїз..εїз

Státusz♥ʋαᴍριяε ɗιαяιεѕ.♥
Hozzászólás: 1919
Azonosító: 125973
Nekem a Not Myself Tonight című klippje nem nagyon tetszik....:/
2010. május 27. 20:42 #33
- törölt felhasználó -    
@PandaAlexXa ha Lady Gagának a Bad romance klippe tetszik akkor a Not Myself Tonight is tetszeni fog....
2010. május 27. 22:04 #34
- törölt felhasználó -    
Szerintem attól, hogy valakinek extravagáns a stílusa mind öltözködés, mind a klipek terén, még nem másolja Gagát. Én Xtinát ki nem állhatom, szóval nem védem:DD
2010. május 27. 22:19 #35
Hiro
Hiro
visszatérő vendég

StátuszPaintball fertőzött.
Hozzászólás: 403
Csatolások: 40
Azonosító: 49037
Idézet (Cascada.girl @ 2010.05.27. 10:08)
lady gagának meg van az az őrült stílusa! de gagának szerntem sokkal sokkal sokkal jobb a hangja!

Hallgasd meg Gagát élőben, meg Christinát! Zongorázni lehet a különbséget,C.A. javára.Én speciel rock zene kedvelő vagyok, de elismerem ha valakinek jó a hangja....neki jó,és tud is énekelni. cool.gif
2010. május 27. 22:32 #36
Hiro
Hiro
visszatérő vendég

StátuszPaintball fertőzött.
Hozzászólás: 403
Csatolások: 40
Azonosító: 49037
Idézet (_ToTo_ @ 2010.05.27. 14:22)
Miért nem? Gus Van Sant leforgatta Hitchcock Psycho című filmjét, kockárol kockára, beállításról beállításra - egy egész filmet - nem egy 3 perces klipet. Bírom, hogy a sok tudálékos meg akarja mondani, hogy mi tisztelgés, mi majmolás, mi utánozás ... Akkor Gaga leutánozta Shania Twain-t amikor leopárdmintás ruciban vonaglik? Shania is megtette, csak akkor még Gaga kisiskolás volt úgy 12 éve ...
Ezek szerint ha valaki elénekli egy másik előadónak a dalát egy koncerten az is majmolás meg utánozás és nem tisztelgés? Kinyilvánítja, hogy szereti, nem? 
Gondolkozni kéne mielőtt fröcsögni kezdtek ...

Itt az a lényeg, hogy neki nem ez volt a stílusa...Az utóbbi időben a háttérbe vonult Xtina családalapítás stb...ÉS idő közben jött Gaga.És látván azt, hogy milyen sikeres lett, az extravagáns stílusával pop körökben...És Ha lépést akar tartani az új trónfosztó jelölttel, akkor neki is változtatnia kellett.És ha ezt azzal éri el, hogy Gaga extravagáns stílusát lemásolja, mert a jó népnek ez bejön,akkor hajrá.De legalább ne tagadjuk már a nyilván valót! Senki nem vak és süket...látjuk!! blink.gif
2010. május 27. 22:43 #37
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Idézet (Hiro @ 2010.05.27. 22:32)
Itt az a lényeg, hogy neki nem ez volt a stílusa...Az utóbbi időben a háttérbe vonult Xtina családalapítás stb...ÉS idő közben jött Gaga.És látván azt, hogy milyen sikeres lett, az extravagáns stílusával pop körökben...És Ha lépést akar tartani az új trónfosztó jelölttel, akkor neki is változtatnia kellett.És ha ezt azzal éri el, hogy Gaga extravagáns stílusát lemásolja, mert a jó népnek ez bejön,akkor hajrá.De legalább ne tagadjuk már a nyilván valót! Senki nem vak és süket...látjuk!! blink.gif

Kétlem, hogy sok köze lenne Gagához. Egyszerűen pont az említett családanya szereptől akart eltávolodni - jogosan, ugyanis a színpadon ő nem Max anyukája, hanem előadó, akinek szórakoztatni kell a közönséget - visszatérni kvázi az eredeti gyökereihez, mert volt neki egy Dirrty korszaka is, amikor Gaga még sehol sem volt. Megjegyzem, abban a korszakban (nem tudom lehet-e, így hívni) volt jelentős Madonna előtti tisztelgés (koppintás, nevezzük, ahogy jól esik), elég csak a Fighter című klipre gondolni.
2010. május 27. 23:24 #38
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Hiro @ 2010.05.27. 22:32)

pontosan ezért tartom többre Xtinát, mert meg tud újulni lemezről lemezre, volt kislányos az első lemezen, lirai és visszafogott a másodikon és volt ő már extravagáns is, a 3. lemezen, nézd csak meg a videjót, ha nem emlékszel, 2002 ben Gaga még az iskola padot koptatta - szóval nehogymár a lekvár tegye el a nagymamát ...
nyilvánvaló mi? naja ....

2010. május 29. 07:49 #39
caleb
caleb
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 47741
Ja, igen manapság ha valakinek nincs saját ötlete és másokat majmol, azt úgy hívják "tisztelgés". Az az igazság, hogy manapság annyi énekes van, hogy ha valakinek jó hangja van, az egyedül kevés a sikerhez. Egyszerűen nem tűnik ki a tömegből. Tudják ezt a producerek is, éppen ezért formálják át minden popzenész "egyéniségét" albumról-albumra. Muszáj egyre extravagánsabbnak, polgárpukkasztóbbnak lenni. Hiába van jobb hangja Xtinának, Lady Gaga mégis nagyobb sztár most bármelyik tapasztalt előadótól. Míg rá nem unnak, vagy elkezdi mindenki azt a vonalat követni.
2010. május 29. 20:47 #40
Dani94
Dani94
Hozzászólás: 1968
Csatolások: 3099
Azonosító: 30546
szerintem ha már egy kicsit extravagánsabbá fogja akkor rögtön elkezdődnek a dolgok , hogy "hűűha biztos Gagát másolja".ez akkora hülyeség.. Gaga előtt s után is lesznek olyanok akik egy kicsit kilógnak a sorból.. kezdve ugye Xtina Dirrty korszakával.. akkor az számitott extravagánsnak. Aztán ugye Katy Perry is , aki bár szinte majdnem egyidőbe lépett porondra , mégis , nekiis ottvan a sok extravagáns kosztűme (kezdve mindenféle gyülömcsön át kártyás ruháig meg minden).meg ha már csak azt vesszük , kinek milyen a hangja élőben.. hát elnézést , az utcáról bárkit berángathatsz , áttudod annyira torzítani , hogy azt eladhasd Lady Gaga lemezként bárhol.. de Xtinának szinte ugyanolyan a hangja , mint a stúdiós számokon.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Madonna Madonna 219.