Sokak szerint Christina Aguilera Not Myself Tonight című klippjében az énekesnő Lady Gaga stílusát másolja, de ez valójában nem így van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Aguilera nem Lady Gagát másolja
2010. május 26. 21:19
Xtina másol mindenkit nem válogat neki csak 2 dolog fontos ; legyen híres akiiről másol és hogy szexi legyen a klippben -.-
2010. május 26. 22:04
|
|
Bárányos lány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 596 Csatolások: 873 Azonosító: 37752 offline
|
nekem nem igazán tetszik ez a klipp, se a szám... Christina számai egyébként tetszeni szoktak
2010. május 26. 23:18
Szerintem a cím akkor inkább: "Christina Aguilera nem Lady Gagát másolja, hanem Madonnát"...
2010. május 26. 23:54
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Még hogy nem majmolja Gagát...nem a lóf***t nem! Viszont még mindig jobb zenét csinál, és ezerszer jobb a hangja is! Arról nem is beszélve,10.000szer jobban néz ki!
2010. május 27. 08:43
|
|
Jennaf1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.11. Hozzászólás: 129 Csatolások: 21 Azonosító: 63441 offline
|
Christinának sztem sokkal jobb hangja van, nekem kettejük közül ő marad a kedvenc mindig..
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2010. május 27. 10:08
|
|
Cascada.girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 21 Csatolások: 25 Azonosító: 126166 offline
|
lady gagának meg van az az őrült stílusa! de gagának szerntem sokkal sokkal sokkal jobb a hangja!
2010. május 27. 11:51
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
mér nem próbál mindenki saját maga lenni? mér a másikat kell majmolni...? az elején ahogy szövegel is tiszta madonna :S viszont a 'the voice within' örök kedvenc
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.