Az EMO már elavult!
2010. május 27. 22:21
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Idézet (dijja @ 2010.05.27. 22:20)
És ők lesznek az EMOsómedvék...
hát ez elég hülyén hangzik...improvizáltam
hát ez elég hülyén hangzik...improvizáltam
Nekem is
2010. május 27. 22:23
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Uhh, ez lesz az új divat?
Dejó lesz, ha bejön Magyarországra is.
Ki fogok ülni a térre és röhögök rajtuk egész nap.
Már látom előre mi lesz az első kérdés hozzájuk: Ez az emo új ága, vagy mi? Erre ők elkezdenek vicsorogni és farkasüvöltéssel jól elkergetik.
Már látom előre mi lesz az első kérdés hozzájuk: Ez az emo új ága, vagy mi? Erre ők elkezdenek vicsorogni és farkasüvöltéssel jól elkergetik.
2010. május 27. 22:24
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2010.05.27. 22:23)
de ha van nálad csont, megúszhatod
2010. május 27. 22:24
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2010.05.27. 22:23)
Én szerintem viszek nekik egy kis elemózsiát is hátha valamelyiket etés időben kapom el
2010. május 27. 22:30
Idézet (ventura @ 2010.05.27. 20:41)
(amit elsőre leírtam, inkább kitöröltem...)
Szegény gyerekek... Jódolgukban nem tudják mit csináljanak, így farkat varrnak a farmerjukra... (Nem irigylem az amerikaikat, ami ott lesz 10-15 év múlva...)
Szegény gyerekek... Jódolgukban nem tudják mit csináljanak, így farkat varrnak a farmerjukra... (Nem irigylem az amerikaikat, ami ott lesz 10-15 év múlva...)
10 év?
Egy olyan országban régen rossz, ahol minden eladott új autó visszapillantó tükrére ráragasztják ezt a cimkét: "Amit a tükörben lát, az ön mögött van, és a valóságban nagyobb."
Egy olyan országban régen rossz, ahol használati utasítást mellékelnek a fogpiszkálós hengerhez.
Egy olyan országban régen rossz, ahol beperelhető a Jóisten és az ügy megnyerhető "a tárgyaláson meg nem jelent, lakcíme ismeretlen" indoklással.
Amerika úgy hülye ahogy van, értem ezt az átlagos értelmi színvonalra. Az a szomorú, hogy lassan mi is itt tartunk, a most növekvő generációnk sajnos igen nagy hajlandóságot mutat az efféle globális elbutulás irányába. Szó mi szó, minden adott ehhez.
2010. május 27. 22:33
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
|
Idézet (Dirthy @ 2010.05.27. 22:30)
10 év?
nem kell még 1 sem..
Egy olyan országban régen rossz, ahol minden eladott új autó visszapillantó tükrére ráragasztják ezt a cimkét: "Amit a tükörben lát, az ön mögött van, és a valóságban nagyobb."
Egy olyan országban régen rossz, ahol használati utasítást mellékelnek a fogpiszkálós hengerhez.
Egy olyan országban régen rossz, ahol beperelhető a Jóisten és az ügy megnyerhető "a tárgyaláson meg nem jelent, lakcíme ismeretlen" indoklással.
Amerika úgy hülye ahogy van, értem ezt az átlagos értelmi színvonalra. Az a szomorú, hogy lassan mi is itt tartunk, a most növekvő generációnk sajnos igen nagy hajlandóságot mutat az efféle globális elbutulás irányába. Szó mi szó, minden adott ehhez.
Egyetértek... Nap mint nap meglepődök, hogy a még csak 12 éves kis lányok hova képesek fajulni, meg milyen példákat követni...El se merem képzelni mi lesz itt 10év múlva
2010. május 27. 22:35
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
|
Húha idő van a csoportos vonításra? akkor kezdjünk el bemelegíteni
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: