Létrejött az anti-Bieber számítógépes program
2010. május 26. 20:14
Idézet (Adam Lambert fan @ 2010.05.26. 15:02)
Huhu, ez nagyon jó!!! A hangját is lehetne tüntetni???
2010. május 26. 20:24
|
|
Daniella100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 128170 offline
|
Ez akkora baromség....Én szeretem(Imádom) Justint,de ha nagyon,nagyon,nagyon felkapják meg istenítik abból már nekem is elegem van.De most könyörgöm ha valaki nem szereti az akkor ne nézzen,olvasson olyan oldalt ahol van róla kép,cikk!!!!Aki nem szereti ne törödjön vele de nem kell ilyen baromságokat létrehozni!!!!Vannak sztárok akiket én sem szeretek,de azokról nem is olvasok cikkeket meg ha hallok róla/róluk valamit azzal nem törödök.Észre se veszem,hogy mondanak róla valamit.Egyik fülemen be a másikon ki!!!!
2010. május 26. 20:25
Minden hatás kivált egy azonos nagyságú ellenhatás. ( szintén letöltöttem )
2010. május 26. 20:46
|
|
kluca97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 128171 offline
|
jól mondodd daniella nem kell Justinal foglalkozni aki nem szerti az tarcsa magában és kész nem értem h miért kell állandóan cikizni justint!!Nem értem h másnak mi baja van justinnal de ez olyan...nem tom mi de akkor is!!!...xD és énnekem meg Beyoncésba kell
2010. május 26. 20:52
Idézet (kluca97 @ 2010.05.26. 20:46)
jól mondodd daniella nem kell Justinal foglalkozni aki nem szerti az tarcsa magában és kész nem értem h miért kell állandóan cikizni justint!!Nem értem h másnak mi baja van justinnal de ez olyan...nem tom mi de akkor is!!!...xD és énnekem meg Beyoncésba kell
szerintem ezen rengeteget tudnánk vitatkozni. Beyonce letett valamit az asztalra , amit Justin nagyon nem. A nyomába sem ér! Justin csak nyávogni tud és arról nem mi tehetünk, hogy hiába nem nézünk cikkeket, képeket attól még mindenki nagy dobra veri és a csapból is ő folyik.
2010. május 26. 21:17
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
OMG itt mi az isten megy?
Nem hiszem el, hogy ennyien a védelmére keltek. Hova fajult a fórum?
Jah, hogy ti ilyen 1X éves kicsajszik vagytok...
Nem értem, minek írjátok azt, hogy ne olvassuk, ha nem bírjuk (sajnálom, én is az ellentáborba tartozom), de ahogy írták előttem, mindenhol ő van
TV-ben, rádióban, internet... komolyan lassan vele fogunk álmodni
Egyenesen herótom van tőle... felkapták, mintha ő lenne a valaki, és közben?? Egy jó számot se tudnék tőle mondani...
Annyira tetszik, hogy a rajongók egyből visszavágnak, hogy "akkor miért nincs erről meg arról ilyen program" Lerántsam a titokról a leplet? Mert nincsennek ott mindenhol...
Amúgy meg mit sír a szátok? Már a Twitter is letilotta Biebert, most jött ez a muksó
Akinek nem tetszik a hozzászólásom, az nekem eshet meg minden... szabad :'D Mert nem fogok sírni a Bíber-fanoktól...
És ahogy dijja írta, ez nem a Bieberity, szóval ne essünk már át a ló túlsó oldalára, hogy mindenhol ő van
Nem gondoljátok, hogy unalmas napi 10 hírt róla olvasni?? Komolyan, néha elgondolkozom hogy ez a fórum most Dzsásztinka miatt jött létre vagy mi miatt....
Annyira tetszik, hogy a rajongók egyből visszavágnak, hogy "akkor miért nincs erről meg arról ilyen program" Lerántsam a titokról a leplet? Mert nincsennek ott mindenhol...
Amúgy meg mit sír a szátok? Már a Twitter is letilotta Biebert, most jött ez a muksó
Akinek nem tetszik a hozzászólásom, az nekem eshet meg minden... szabad :'D Mert nem fogok sírni a Bíber-fanoktól...
És ahogy dijja írta, ez nem a Bieberity, szóval ne essünk már át a ló túlsó oldalára, hogy mindenhol ő van
2010. május 26. 21:22
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (kluca97 @ 2010.05.26. 20:46)
De könyörgöm, én nem kattintok sehova, ahol róla van szó, de egyszerűen mindenhol ott van. Ezt kéne már felfogni az aranyos kis agyatokkal.
Az meg a másik, hogy Beyoncéról nincs is hír, már egy jó ideje nem is láttam semmit róla, az meg már mellékes, hogy sokkal tehetségesebb az a csaj...
Észrevétel: a Sztárvilág első oldalán csak 8 cikk van Bieberről...no comment
2010. május 26. 21:28
Idézet (Gajcsi @ 2010.05.26. 21:17)
OMG itt mi az isten megy?
Nem hiszem el, hogy ennyien a védelmére keltek. Hova fajult a fórum?
Jah, hogy ti ilyen 1X éves kicsajszik vagytok...
Nem értem, minek írjátok azt, hogy ne olvassuk, ha nem bírjuk (sajnálom, én is az ellentáborba tartozom), de ahogy írták előttem, mindenhol ő van
Egyenesen herótom van tőle... felkapták, mintha ő lenne a valaki, és közben?? Egy jó számot se tudnék tőle mondani...
Nem gondoljátok, hogy unalmas napi 10 hírt róla olvasni?? Komolyan, néha elgondolkozom hogy ez a fórum most Dzsásztinka miatt jött létre vagy mi miatt.... 
2010. május 26. 21:29
|
|
Daniella100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 128170 offline
|
Jajj...de akkor is nem kell vele foglalkozni ha nem szereted most nem védem pedig én szeretem de akkor is érdekes nekem miért nem kell ilyen szar valamelyik sztárról ilyen irtó szarság??????Azért mert én amelyik sztárt nem szeretem azt nem is veszem észre!Pedig feltudnék sorolni 1 párat...kmm de akkor is ez baromság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. május 26. 21:30
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (Gajcsi @ 2010.05.26. 21:17)
mindenhol ő van
Egyenesen herótom van tőle...
Egyébként a többi sztár szempontjából van ennek a nagy Bieber-mániának előnye is. Amíg a jó médiamunkások azon törik magukat, hogy egy kósza képet össze tudjanak hozni az újdonsült világsztárról, addig a többi szár el tud menni nyaralni, élheti az életét, és nem kell attól tartania, hogy lépten-nyomon paparazzikba botlik.
2010. május 26. 21:31
Ez a program akkor lenne az igazi, ha nem csak a nevét, hanem ezt az egész kölyköt úgy ahogy van eltűntetné.
Vagy ennyire nagy a rajongói tábora? Szerintem osszátok fel egymás között és arányosan daraboljátok fel. És így mindenkinek lenne Justinkája, és mindig veletek lenne.
Bocs, de már ténykeg unom ennek a kölyöknek a lényét...
2010. május 26. 21:32
Idézet (Daniella100 @ 2010.05.26. 21:29)
Jajj...de akkor is nem kell vele foglalkozni ha nem szereted most nem védem pedig én szeretem de akkor is érdekes nekem miért nem kell ilyen szar valamelyik sztárról ilyen irtó szarság??????Azért mert én amelyik sztárt nem szeretem azt nem is veszem észre!Pedig feltudnék sorolni 1 párat...kmm de akkor is ez baromság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezen az elven, neked akkor miért derogál hogy nálunk népszerű ez a "szarság" ? Egyik füleden be, másikon ki..ugye? Képmutatás :)
2010. május 26. 21:36
Ne vegyél már észre egy olyan embert aki mindenhol ott van? Volt már úgy hogy a szobádba beszökött egy légy és mindig rád repült és nem tudtál aludni? Na ilyen ez a Justin Bieber. Próbálkozol nem foglalkozni vele, de addig úgy is csak irritál, amíg le nem ütöd... Ennyi
2010. május 26. 21:39
Idézet (notarmarymusic @ 2010.05.26. 21:36)
Ne vegyél már észre egy olyan embert aki mindenhol ott van? Volt már úgy hogy a szobádba beszökött egy légy és mindig rád repült és nem tudtál aludni? Na ilyen ez a ****** ******. Próbálkozol nem foglalkozni vele, de addig úgy is csak irritál, amíg le nem ütöd... Ennyi 
2010. május 26. 21:41
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Idézet (joe_r @ 2010.05.26. 21:30)
Egyébként a többi sztár szempontjából van ennek a nagy Bieber-mániának előnye is. Amíg a jó médiamunkások azon törik amgukat, hogy egy kósza képet össze tudjanak hozni az újdonsült világsztárról, addig a többi szár el tud menni nyaralni, éslheti az életét, és nem kell attól tartania, hogy lépten-nyomon paparazzikba botlik.

Igaz
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: