Starity

Létrejött az anti-Bieber számítógépes program

13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 26. 19:41 #121
Anna400
Anna400
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 123562
lehet utálni, lehet szeretni, de mindennek van határa.. -.-
2010. május 26. 19:49 #122
Minababa
Minababa
visszatérő vendég

StátuszYou know nothing Jon Snow...
Hozzászólás: 109
Azonosító: 117234
hát ez de tök jó...lehet, hogy én is felrakom a gépre smileeee.gif
2010. május 26. 19:53 #123
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Ez nagyon nagy rohog.gif Ide is el kellene egy rohog.gif
2010. május 26. 20:14 #124
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adam Lambert fan @ 2010.05.26. 15:02)
Huhu, ez nagyon jó!!! A hangját is lehetne tüntetni???

_nevet.gif _nevet.gif úgy lenne teljes.
2010. május 26. 20:24 #125
Daniella100
Daniella100
új tag
Hozzászólás: 50
Azonosító: 128170
Ez akkora baromség....Én szeretem(Imádom) Justint,de ha nagyon,nagyon,nagyon felkapják meg istenítik abból már nekem is elegem van.De most könyörgöm ha valaki nem szereti az akkor ne nézzen,olvasson olyan oldalt ahol van róla kép,cikk!!!!Aki nem szereti ne törödjön vele de nem kell ilyen baromságokat létrehozni!!!!Vannak sztárok akiket én sem szeretek,de azokról nem is olvasok cikkeket meg ha hallok róla/róluk valamit azzal nem törödök.Észre se veszem,hogy mondanak róla valamit.Egyik fülemen be a másikon ki!!!!
2010. május 26. 20:25 #126
- törölt felhasználó -    
Minden hatás kivált egy azonos nagyságú ellenhatás. ( szintén letöltöttem )
2010. május 26. 20:27 #127
cappy007
cappy007

StátuszWe accept the love we think we deserve...
Hozzászólás: 884
Azonosító: 125876
Ja...Nekem ilyen Miley Cyrus-ban kéne
2010. május 26. 20:46 #128
kluca97
kluca97
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 128171
jól mondodd daniella nem kell Justinal foglalkozni aki nem szerti az tarcsa magában és kész nem értem h miért kell állandóan cikizni justint!!Nem értem h másnak mi baja van justinnal de ez olyan...nem tom mi de akkor is!!!...xD és énnekem meg Beyoncésba kell
2010. május 26. 20:52 #129
- törölt felhasználó -    
Idézet (kluca97 @ 2010.05.26. 20:46)
jól mondodd daniella nem kell Justinal foglalkozni aki nem szerti az tarcsa magában és kész nem értem h miért kell állandóan cikizni justint!!Nem értem h másnak mi baja van justinnal de ez olyan...nem tom mi de akkor is!!!...xD és énnekem meg Beyoncésba kell

szerintem ezen rengeteget tudnánk vitatkozni. Beyonce letett valamit az asztalra , amit Justin nagyon nem. A nyomába sem ér! Justin csak nyávogni tud és arról nem mi tehetünk, hogy hiába nem nézünk cikkeket, képeket attól még mindenki nagy dobra veri és a csapból is ő folyik.
2010. május 26. 21:17 #130
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
OMG itt mi az isten megy? rolleyes.gif Nem hiszem el, hogy ennyien a védelmére keltek. Hova fajult a fórum? ohmy.gif Jah, hogy ti ilyen 1X éves kicsajszik vagytok... rolleyes.gif Nem értem, minek írjátok azt, hogy ne olvassuk, ha nem bírjuk (sajnálom, én is az ellentáborba tartozom), de ahogy írták előttem, mindenhol ő van blink.gif TV-ben, rádióban, internet... komolyan lassan vele fogunk álmodni blink.gif Egyenesen herótom van tőle... felkapták, mintha ő lenne a valaki, és közben?? Egy jó számot se tudnék tőle mondani...
Annyira tetszik, hogy a rajongók egyből visszavágnak, hogy "akkor miért nincs erről meg arról ilyen program" Lerántsam a titokról a leplet? Mert nincsennek ott mindenhol...
Amúgy meg mit sír a szátok? Már a Twitter is letilotta Biebert, most jött ez a muksó meghajolo.gif
Akinek nem tetszik a hozzászólásom, az nekem eshet meg minden... szabad :'D Mert nem fogok sírni a Bíber-fanoktól...
És ahogy dijja írta, ez nem a Bieberity, szóval ne essünk már át a ló túlsó oldalára, hogy mindenhol ő van blink.gif Nem gondoljátok, hogy unalmas napi 10 hírt róla olvasni?? Komolyan, néha elgondolkozom hogy ez a fórum most Dzsásztinka miatt jött létre vagy mi miatt.... mellow.gif
2010. május 26. 21:22 #131
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (kluca97 @ 2010.05.26. 20:46)

De könyörgöm, én nem kattintok sehova, ahol róla van szó, de egyszerűen mindenhol ott van. Ezt kéne már felfogni az aranyos kis agyatokkal.
Az meg a másik, hogy Beyoncéról nincs is hír, már egy jó ideje nem is láttam semmit róla, az meg már mellékes, hogy sokkal tehetségesebb az a csaj...

Észrevétel: a Sztárvilág első oldalán csak 8 cikk van Bieberről...no comment
2010. május 26. 21:28 #132
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gajcsi @ 2010.05.26. 21:17)
OMG itt mi az isten megy? rolleyes.gif Nem hiszem el, hogy ennyien a védelmére keltek. Hova fajult a fórum? ohmy.gif Jah, hogy ti ilyen 1X éves kicsajszik vagytok... rolleyes.gif Nem értem, minek írjátok azt, hogy ne olvassuk, ha nem bírjuk (sajnálom, én is az ellentáborba tartozom), de ahogy írták előttem, mindenhol ő van blink.gif TV-ben, rádióban, internet... komolyan lassan vele fogunk álmodni blink.gif Egyenesen herótom van tőle... felkapták, mintha ő lenne a valaki, és közben?? Egy jó számot se tudnék tőle mondani...
Annyira tetszik, hogy a rajongók egyből visszavágnak, hogy "akkor miért nincs erről meg arról ilyen program" Lerántsam a titokról a leplet? Mert nincsennek ott mindenhol... 
Amúgy meg mit sír a szátok? Már a Twitter is letilotta Biebert, most jött ez a muksó meghajolo.gif 
Akinek nem tetszik a hozzászólásom, az nekem eshet meg minden... szabad :'D Mert nem fogok sírni a Bíber-fanoktól...
És ahogy dijja írta, ez nem a Bieberity, szóval ne essünk már át a ló túlsó oldalára, hogy mindenhol ő van blink.gif Nem gondoljátok, hogy unalmas napi 10 hírt róla olvasni?? Komolyan, néha elgondolkozom hogy ez a fórum most Dzsásztinka miatt jött létre vagy mi miatt.... mellow.gif

meghajolo.gifmeghajolo.gifmeghajolo.gifmeghajolo.gifmeghajolo.gif
2010. május 26. 21:29 #133
Daniella100
Daniella100
új tag
Hozzászólás: 50
Azonosító: 128170
Jajj...de akkor is nem kell vele foglalkozni ha nem szereted most nem védem pedig én szeretem de akkor is érdekes nekem miért nem kell ilyen szar valamelyik sztárról ilyen irtó szarság??????Azért mert én amelyik sztárt nem szeretem azt nem is veszem észre!Pedig feltudnék sorolni 1 párat...kmm de akkor is ez baromság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. május 26. 21:30 #134
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Gajcsi @ 2010.05.26. 21:17)
mindenhol ő van blink.gif TV-ben, rádióban, internet... komolyan lassan vele fogunk álmodni blink.gif Egyenesen herótom van tőle... 

Egyébként a többi sztár szempontjából van ennek a nagy Bieber-mániának előnye is. Amíg a jó médiamunkások azon törik magukat, hogy egy kósza képet össze tudjanak hozni az újdonsült világsztárról, addig a többi szár el tud menni nyaralni, élheti az életét, és nem kell attól tartania, hogy lépten-nyomon paparazzikba botlik. _nevet.gif rohog.gif biggrin.gif
2010. május 26. 21:31 #135
- törölt felhasználó -    
Ez a program akkor lenne az igazi, ha nem csak a nevét, hanem ezt az egész kölyköt úgy ahogy van eltűntetné. dry.gif Vagy ennyire nagy a rajongói tábora? Szerintem osszátok fel egymás között és arányosan daraboljátok fel. És így mindenkinek lenne Justinkája, és mindig veletek lenne. rohog.gif Bocs, de már ténykeg unom ennek a kölyöknek a lényét... reklamalo.gif
2010. május 26. 21:32 #136
- törölt felhasználó -    
Idézet (Daniella100 @ 2010.05.26. 21:29)
Jajj...de akkor is nem kell vele foglalkozni ha nem szereted most nem védem pedig én szeretem de akkor is érdekes nekem miért nem kell ilyen szar valamelyik sztárról ilyen irtó szarság??????Azért mert én amelyik sztárt nem szeretem azt nem is veszem észre!Pedig feltudnék sorolni 1 párat...kmm de akkor is ez baromság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezen az elven, neked akkor miért derogál hogy nálunk népszerű ez a "szarság" ? Egyik füleden be, másikon ki..ugye? Képmutatás :)
2010. május 26. 21:35 #137
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Ezek a frissen regelt bíber-fanok adják az oldal savát-borsát! cool.gif Nélkülük nagyon unalmas lenne ez a hely. 110.gif
2010. május 26. 21:36 #138
- törölt felhasználó -    
Ne vegyél már észre egy olyan embert aki mindenhol ott van? Volt már úgy hogy a szobádba beszökött egy légy és mindig rád repült és nem tudtál aludni? Na ilyen ez a Justin Bieber. Próbálkozol nem foglalkozni vele, de addig úgy is csak irritál, amíg le nem ütöd... Ennyi tongue.gif
2010. május 26. 21:39 #139
- törölt felhasználó -    
Idézet (notarmarymusic @ 2010.05.26. 21:36)
Ne vegyél már észre egy olyan embert aki mindenhol ott van? Volt már úgy hogy a szobádba beszökött egy  légy és mindig rád repült és nem tudtál aludni? Na ilyen ez a ****** ******. Próbálkozol nem foglalkozni vele, de addig úgy is csak irritál, amíg le nem ütöd... Ennyi tongue.gif

rohog.gif ez igaz
2010. május 26. 21:41 #140
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Idézet (joe_r @ 2010.05.26. 21:30)
Egyébként a többi sztár szempontjából van ennek a nagy Bieber-mániának előnye is. Amíg a jó médiamunkások azon törik amgukat, hogy egy kósza képet össze tudjanak hozni az újdonsült világsztárról, addig a többi szár el tud menni nyaralni, éslheti az életét, és nem kell attól tartania, hogy lépten-nyomon paparazzikba botlik.  _nevet.gif  rohog.gif  biggrin.gif

Igaz biggrin.gif Jut eszembe... most akkor az nem is sztár, akinek nincs közös képe Bíberrel? blink.gif
13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok