Király!
Miley Cyrusos is kéne
Létrejött az anti-Bieber számítógépes program
2010. május 26. 16:21
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Ez de jó.
2010. május 26. 16:27
|
|
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline
|
Szerintem nem kell itt az antiknak meg a fanoknak egymást piszkálni. Van aki szereti van aki nem. Aki akarja leszedi aki nem, az nem. Ennyi. Én nem szedem le, mert nem akarom, hogy nekem is fekete legyen a mozzila (XD) De nem szeretem ezt a gyereket x)
2010. május 26. 16:32
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Na jó én kijelentem:szeretem a zenéjét..meg vele sincs bajom,de tényleg mindenhonnan ő folyik...főleg az olyan kiscsajok idegsítenek akik minden nap az ő nevét nyálazzák mindnekinek -.-
2010. május 26. 16:34
Hova süllyed még a világ?
Ez inkább szánalmas, én se bírom a gyereket, viszont ezt nevetségesnek tartom.
2010. május 26. 16:43
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Na végre már,valakinek esze is van. Le is töltöm!
2010. május 26. 16:47
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (LonelyGirl @ 2010.05.26. 15:46)
a wicc az az egészben h megint egy Justin-os cikk lett. mind 1 sztem is uncsi de én szeretem
Christo azt nem értem h ha azt akarjátok h rajongók ne írjanak ide akk nem rajongók mért írnak a Justin-ról szóló cikkekhez? ez csak egy megjegyzés, mert a rajongók ugyanezt mondják a nem rajongóknak. szwal ennek így nincs túlsok értelme
Christo azt nem értem h ha azt akarjátok h rajongók ne írjanak ide akk nem rajongók mért írnak a Justin-ról szóló cikkekhez? ez csak egy megjegyzés, mert a rajongók ugyanezt mondják a nem rajongóknak. szwal ennek így nincs túlsok értelme
A 2 dolog nem ugyanaz... Ez egy teljesen olyan téma, ami tényleg az anti fanoknak készült, hiába jönnek ide a rajongók és hülyéznek le minket, mert mi milyen szemetek vagyunk, hogy nem istenítünk egy 16 éves taknyost...
Arról sem volt szó, hogy nem akarnánk, hogy ideírjatok, engem aztán nem érdekel, ez egy fórum de a fölösleges konfliktusokat nem kell keresni...
Az én hszeimet sem nagyon fedezheted fel a Justinos cikkekben, legfeljebb csak a legutóbbiakban, mert már annyira elegem van belőle, hogy mást sem látok a főoldalon, hogy muszáj levezetni... arra sem emlékszem hogy bármikor lehordtam volna Bieber-t, tehát én nem lovagolnék tovább ezen a témán. Már az is baj, hogy időt vesztegettem ezen hsz megírásával.
2010. május 26. 16:48
háát.. én erre most nem tok semmit mondani.. kicsit ledöbbentett.. (de am tök menő, h lehet ilyen prograomt csinálni??)
2010. május 26. 16:53
Aki kitalálta ezt a programot az egy nagy......(nem sztnék csúnyát mondani)!!!!!SZEGÉÉNY.....nekem ŐŐŐŐ a kedvenceeem!!!!!!!!
(aki szeretin jelöljöN!!!)
2010. május 26. 17:00
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nem szeretem Justint, sőt..., de ez azért tényleg durva, hogy kifejezetten ellene készült. Ha olyan lenne, hogy te határozod meg, hogy kit nem akarsz látni, olvasni akkor oké
De mi van ha a kedvencünk vele egy képen szerepel?
De mi van ha a kedvencünk vele egy képen szerepel?
2010. május 26. 17:10
|
|
flora1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 127090 offline
|
már nem azért de ez nagyon durva.......
milyen lenne ha te sztár lennél és ezt csinálnák veled.
aki nem szereti ne nézzen róla képet,ne hallgassa a zenéit..ennyi.
2010. május 26. 17:15
Idézet (flora1998 @ 2010.05.26. 17:10)
már nem azért de ez nagyon durva.......
nem fannak találták ki még 1x. mellesleg meg nem kell zenét hallgatni vagy képet nézni ahhoz, hogy őt lássuk... a csapból is ő folyik
2010. május 26. 17:16
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Akik itt pattognak a dolog miatt, mind 12-14 évesek, sajnálom őket, hogy nem bírják elviselni, hogy más nem szereti az ő kedvencüket. Én szeretem Rob Pattinsont, mégsem hülyézem le azt, aki nem. Úgyhogy kedves Bieber fanok, nem vagyunk hülyék, se hasonlók, csak nem csípjük a kiscsávót.
2010. május 26. 17:16
Idézet (katiegirl15 @ 2010.05.26. 17:15)
nem fannak találták ki még 1x. mellesleg meg nem kell zenét hallgatni vagy képet nézni ahhoz, hogy őt lássuk... a csapból is ő folyik
OTT A PONT. Mindenhol ez a p'jööööcs.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: