Starity

Adam Lambert következő klipje már készül

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 26. 19:50 #21
Cicád
Cicád
új tag

StátuszOff
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 39
Csatolások: 0
Azonosító: 126201
Biztos nagyon jó lesz biggrin.gif Szerintem még a Master Plan-ből is csinálhatnának egy klippet biggrin.gif Amúgy a Viván általában 16 óra körül le szokták adni a What Do You Want From Me-t:D a top 5-ös listában már pár hete benne van tongue.gif:P + Brasch Bence is azt mondta egy interjúban h a külföldiek közül Adam az egyik kedvence:D;)
2010. május 26. 20:16 #22
- törölt felhasználó -    
ne má'! tényleg volt a VIVA-n? pár óráig nem kapcsolok oda, és tessék... sad.gif
2010. május 26. 21:19 #23
- törölt felhasználó -    
Ne már pont Brasch Bence -.-na de nem baj legalább a kedvence:D:D
2010. május 26. 21:39 #24
- törölt felhasználó -    
cappy007-nek üzenem, h nem kell Adam-et le idiótáznia, miközben ő meg egy Dzsásztin fan...Adam tehetséges, és nem néz ki 3 évesnek, és a hangja pedig nem a kislányos nyávogásban merül ki, h béjbi, béjbi, béjbi tongue.gif szal gondolkozz el legközelebb, kit fikázol le...
a cikkhez szólván pedig: igen, ma már volt a viván (azta, haladás!)viszont nem hiszem, h az IIHY-t hamarosan láthatjuk rajta, max akinek van mtv hits-e, az jár jól, ott megy a FYE is^^ biggrin.gif
2010. május 26. 21:57 #25
cappy007
cappy007

StátuszWe accept the love we think we deserve...
Hozzászólás: 884
Csatolások: 0
Azonosító: 125876
Én már alapból nem szeretem a meleg sztárokat...Csak ezzel tud menőskődni,h ő AZ?
2010. május 26. 22:02 #26
- törölt felhasználó -    
mégis mi bajod van azzal h meleg??? Az már nem is ember, vagy mi??? Nézzél már magadba, de jó mélyen! És mit tudsz te róla egyáltalán? nem "menőzik" azzal, h ő meleg, egyszerűen volt benne annyi bátorság, h felvállalja magát, de az emberek kiakadtak, mert a tolerancia és az elfogadás az még mindig nem divat a XXI. században...
2010. május 26. 22:05 #27
ancsa13
ancsa13
Glambert

StátuszNyugodjon békében Debreczeni Szevér :'( A mindig dilis és vidám Szevér.
Hozzászólás: 2090
Csatolások: 1504
Azonosító: 118918
cappy007 te meg miről beszélsz hogy hogy azzal tud menösködni? Sokan csak azért nem szeretik mert meleg. kiro.O-nak igaza van, Adam legelább tud énekelni és van is értelme annak amit énekel, ez Justin-ról nem mondható el.
2010. május 26. 22:11 #28
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Most szólok először, és egyben utóljára is, ha még egy olyan hozzászólás születik, akár itt, akár bármelyik másik topicban, ami az adott sztár szexuális beállítottságát kritizálja, az számoljon azzal, hogy minimum 10, de lehet, hogy 30 napra nyaralni megy.

Ezen jelzés mostantól él, mindenkire vonatkozik, és senki nem fog több figyelmeztetést kapni, automatice megy a ban.
2010. május 26. 22:21 #29
- törölt felhasználó -    
akkor ennyi erővel tiltsunk ki mindenkit, aki próbál értelmes hozzászólásokat írni, meg rögtön tiltsuk le az Adam-ről szóló híreket is hiszen vele kapcsolatban mindenki csak arról tud beszélni, mi meg csak próbáljuk elterelni az emberek gondolkodását erről a témáról vele kapcsolatban...és nem érdekel, tegnap regisztráltam, de felőlem tiltsanak le, én legalább megmondtam, amit akartam, egy értelmes dologról...
2010. május 26. 22:26 #30
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem kiro.O meg engem hanem ezt kéne kitiltani aki kezdi, mi csak kiáltunk az igazunkért.
2010. május 26. 22:27 #31
dijja
dijja
night elf™
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Idézet (kiro.O @ 2010.05.26. 22:21)
akkor ennyi erővel tiltsunk ki mindenkit, aki próbál értelmes hozzászólásokat írni, meg rögtön tiltsuk le az Adam-ről szóló híreket is hiszen vele kapcsolatban mindenki csak arról tud beszélni, mi meg csak próbáljuk elterelni az emberek gondolkodását erről a témáról vele kapcsolatban...és nem érdekel, tegnap regisztráltam, de felőlem tiltsanak le, én legalább megmondtam, amit akartam, egy értelmes dologról...

szerintem ez nem neked szólt, hiszen nem mondtál róla rosszat... unsure.gif unsure.gif
2010. május 26. 22:29 #32
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44

Értelmezzük már, amit írtam. De legyen, leírom még egyszer, sőt ki is emelem a lényeget: "az adott sztár szexuális beállítottságát kritizálja, az számoljon azzal..."
2010. május 26. 22:33 #33
- törölt felhasználó -    

Igazából az a probléma, hogy ez a melegtéma csak az utóbbi néhány évben lett felkapott, régebben szégyen volt melegnek lenni, az ilyen embereket kitagadták, kiutálták mindenhonnan. A konzervartívabb körökben, kollektívákban ez máig így van. A mostani tizenéves generáció valószínűleg már úgy lett nevelve, hogy ezt elfogadja, viszont a régebbi generációk nem. Sajnos még én is konzervatív beállítottságú vagyok, és én sem értem, hogy miért kell a meleg sztároknak nagydobra verni a másságukat. Ez egy olyan dolog, ami a hálószobájuk falain belülre tartozik, másra nem, senkinek semmi köze hozzá. Ha nem beszélnek róla, nem is tudja őket ezzel senki támadni. Ha pedig nyíltan vállalják, akkor szerintem viselniük is kellene a következményeit, mármint a melegeket nem elfogadó, konzervatívabb generációk részéről érkező reakciókat.
2010. május 26. 22:35 #34
- törölt felhasználó -    
először is felfogtuk, sztem, csak azt mondom, h akkor már miért nem tiltják ki az egész cikket hiszen szegény Adam-et mindig AZZAL kritizálják...jajj, bocs, most meg azért leszek letiltva, mert "értelmetlenül vitázom"...hát sorry, én szívom meg...
2010. május 26. 22:49 #35
ancsa13
ancsa13
Glambert

StátuszNyugodjon békében Debreczeni Szevér :'( A mindig dilis és vidám Szevér.
Hozzászólás: 2090
Csatolások: 1504
Azonosító: 118918
Szegény wanda91 cikkein mindig veszekednek ezen a dolgon.
2010. május 26. 23:27 #36
szmötyike
szmötyike
visszatérő vendég

StátuszR.I.P. Marco $imoncelli.. :'( ♥
Hozzászólás: 264
Csatolások: 16
Azonosító: 123360
nah jóólvan..... ebből elegem van.. ti mondjátok h ne veszekedjünk.... aztán h a f******ba ne amikor egy kis taknyos elkezdi nyomnih a hülye rizsáját.... persze ő mondhatja mi meg tűrjük el????.... ez aztán a megosztás.... jah és megjegyzés képpp.... nem azért mondta el h menőzzőn vagy akármi hanem mert ez ő valójában.. ha nem tettszik rajta kívülmég van 6000000000 sztár.... nah ennyih.
2010. május 26. 23:38 #37
szmötyike
szmötyike
visszatérő vendég

jah és ebbe meg semmih olyan nem volt a szexualitására utalt vna...:@ nah m1.. nem idegesítem magam...
2010. május 26. 23:39 #38
szmötyike
szmötyike
visszatérő vendég

jah és ebbe meg semmih olyan nem volt a szexualitására utalt vna...:@ nah m1.. nem idegesítem magam...
2010. május 27. 09:36 #39
wanda91
wanda91
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.glambert.gportal.hu♥Adam Lambert♥twitteremKövessetek: wanda_AdamLove
Hozzászólás: 195
Csatolások: 53
Azonosító: 125614
a cikket még az interaktív előtt írtam, szóval nem tudhattam, hogy leadják a tv-ben biggrin.gif engem úgy meglepett mikor adat bejelentette h mi következik. úgy örültem neki smileeee.gif most már dupla Adam élvezet az interaktívban smileeee.gif

a meleg témát meg hagyjuk már abba. ancsa13 jól megigyelte a dolgot, az én cikkeim alatt sorra Adam ellenes támadásokat látok :\ holott itt ebben egy sóz nem esett róla :S
én azt mondom, h koncentráljunk már arra h Adam miylen tehetséges, és várjuk a klipjét oké? smileeee.gif
2010. május 27. 09:37 #40
wanda91
wanda91
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.glambert.gportal.hu♥Adam Lambert♥twitteremKövessetek: wanda_AdamLove
Hozzászólás: 195
Csatolások: 53
Azonosító: 125614
aj bocsi a gépelési hibákért :S
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok