Gratulálok, Miley! Most sikerült rávenned pár rajongódat arra, hogy ne tanuljon, mert még ráér.
Amúgy meg nekem mindegy. És neki is. Mindene megvan iskola nélkül. Neki nem kell azzal foglalkoznia már soha, hogy pénzt keressen, soha nem fogja megtudni, hogy milyen lehet az, amikor nem vehet meg valamit, mert nincs rá pénze. És ő ez alapján ítéli meg a dolgokat, és a rajongói is ez alapján fogják követni(nem mondom, hogy követni fogják, de sosem lehet tudni.)
Szóval, gratulálok, lehet, hogy most tetted tönkre valakinek az életét.
Mileynak esze ágában sincs fősulira menni
2010. május 25. 16:58
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
2010. május 25. 17:19
|
|
DomcsySzamyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 124963 offline
|
Miley igazad van!!!
2010. május 25. 19:12
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
felnőtt nőnek mutatja magát,vagy legalábbis akarja,de annyi esze sincs,h gondolkozzon!most több millió kölyök fogja azt mondani otthon,hogy én nem tanulok mert Miley sem tanul tovább!!! azt mondja h felelősség teljes,pedig nem gondol a rajongóira,akik példaképként tekintenek rá!Pedig igazán rá férne a tanulás ha ilyen hülye..
2010. május 25. 19:27
Már úgy is késő neki tanulni,ami az agyában van,azt már nem lehet rendbe hozni!
2010. május 25. 19:55
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
én sosem értettem h ha vki rajong vkiért esetünkben mileyért a fél "tini" világ akkor minek kell mindenben utánozni? nincs eszük a 13 éveseknek? miley azt mondtah nem tanul..és? miley miley 13 éves 13 éves..közük nincs egymáshoz. am. meg a cant be tamed is mutatja h az a miley aki régen volt elűnt. ne várájtok h 30 évesen is nyalizni fog a kis pisis rajongóinak :S szűköj tanítsanak ne miley...
2010. május 25. 19:57
|
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline
|
Ebből a nyilatkozatából látszik hogy még mennyire éretlen... Ki tudja mi lesz még a hátralévő életében, lehet hogy nem fog tudni megélni a kis szerepelgetéseiből a diznicsenelen és az énekes karrier sem fut tovább...
De ő úgy rontja el az életét most, ahogy akarja.
De ő úgy rontja el az életét most, ahogy akarja.
2010. május 25. 20:09
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
Az a baj, hogy ebben a korban kéne kordában tartani a lányt, és nem azt kéne csinálnia, amit akar..de az apja szinte szarik rá. mert azt hiszi, hogy a lány tehetséges, ezért nem lehet semmi baja. és télleg tehetséges, de ha egyszer csődbe megy, akkor vége, kezdheti ott, ahol abbahagyta. és hogyha 60 valahány évesen akar tanulni, akkor felőlem tanulhat, de már semmi értelme sem lesz, mivel akkor már semmire sem viheti. szóval ez a csaj mindent el követ annak érdekében, hogy ne kelljen dolgoznia valami munkát, mint az emberek 90%-ának. szép volt Miley, most kb. 1.000.00. ember életét tetted tönkre. //amugy én szeretem Mileyt
2010. május 25. 22:06
wannascream- leet hogy egy nap megtudja mit jelent szegenynek lenni, mert mindenkinek lemegy a hajnalcsillag, s majd akkor foghassa a fejet..
2010. május 25. 22:28
Az a legnagyobb baj hogy az apja és az anya is szarik rá, minden baj itt kezdődik. Én is csak annyit mondok jó példakép...És amerikában a májli fanoknak az a szent amit Miley kisasszony mond, hova tart ez a világ :S...Egyébként én egyátalán nem csodálom hogy Noah Cyrus olyan amilyen...Senki sem törődik vele...Háát Gratula Billy Ray Cyrus ; mint apa megbuktál......:s
2010. május 25. 22:28
Az a legnagyobb baj hogy az apja és az anya is szarik rá, minden baj itt kezdődik. Én is csak annyit mondok jó példakép...És amerikában a májli fanoknak az a szent amit Miley kisasszony mond, hova tart ez a világ :S...Egyébként én egyátalán nem csodálom hogy Noah Cyrus olyan amilyen...Senki sem törődik vele...Háát Gratula Billy Ray Cyrus ; mint apa megbuktál......:s
2010. május 26. 12:24
És akkor ő a felnőtt nő igaz? Ez komoly? Mert szerintem még a közelében sincs. Úgynézki azok a figyelmeztetések sem mutattak eredményt..És akkor ő lenne a példakép?Ideje lenne felébredni Miley...
2010. május 26. 14:16
|
|
Pawiinovavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.02. Hozzászólás: 164 Csatolások: 403 Azonosító: 103728 offline
|
Már nem azért, de ha netán megbukik, mint énekes/színész, akkor mit fog kezdeni magával? Esetleg elküldik a gyárba dolgozni, de azt a változást nem fogja bírni, az is biztos... Aki meg követi a példáját, az meg is érdemli! Aki így gondolkodik, nem kell, hogy diplomája legyen. Kellenek termelők is (ahogy korábban már említette valaki).
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: