Miley Cyrus közölte rajongóival, hogy jelen pillanatban esze ágában sincs visszamenni főiskolára. Szerinte még nyugdíjaskorában is tanulhat az ember.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mileynak esze ágában sincs fősulira menni
2010. május 25. 11:20
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát ez a csaj napról napra hülyébb lesz.de persze arra nem gondol,h az a sok kölyök aki példaképeként tekint rá(nem értem miért)majd ugyanezt fogják mondani a szüleiknek,met a drága Májlika is ezt mondta!pff...hamarabb elszállt magától mint egy magányos lufi
2010. május 25. 11:47
Én se szeretek tanulni, de muszáj! Viszonyt egy a Miley csaj meg egyáltalán nem normális, szerintem ez a következményekbe bele se gondolt...
Nikaaa-nál a pont!
2010. május 25. 12:45
|
|
cuncus1988visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 45 Azonosító: 123771 offline
|
Felnőttnek szeretne látszani de ezzel a gondolkodással...
2010. május 25. 12:49
Szíve joga, hogy főiskolára akar-e menni vagy nem, viszont felelősséggel tartozik a rajongóiért ha akar, ha nem. Elég sok 14 év alatti rajongója van, és mivel nincs annyi eszük, lehet, hogy ők ezt "menő" dolognak tartják, és majd ők sem akarnak. Persze kinőhetik mire abba a korba érnek....
2010. május 25. 14:03
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
sztem, ha most nem megy, nem fog akkor sem... és megint visszatérünk oda, h ő mégis egy példakép... nem mindenki engedheti meg magának, h ne akarjon egyetemre menni, és a sok kis csitri (jobb szót sajnos nem tudok) akik esetleg nem állnak úgy, majd lehet, hogy követik ebben is...
2010. május 25. 14:07
Félig igaza van félig nincs.Abban viszont igaza van hogy bármikor mehet az ember főiskolára de ha előbb végzed el a sulit akkor öregszel és kinövöd a bulizást,hülyülést.Jobb addig szabadnak lenni amíg fiatal vagy.
2010. május 25. 14:31
Idézet (rheuska @ 2010.05.25. 14:03)
és a sok kis csitri (jobb szót sajnos nem tudok) akik esetleg nem állnak úgy, majd lehet, hogy követik ebben is...
Pontosan, nézd meg a hozzászólásokat ebben a témában...
2010. május 25. 14:31
|
calebúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 47741 offline
|
Szerintem nem hobbiból mennek az emberek fősulira, hanem, hogy később normális állásuk legyen és ne egy gyárban kelljen húzni az igát. Szerintem ezzel Ő nincs tisztában. Tény, hogy Neki nincs szüksége a jó végzettségre, de azért a rajongóinak nyilván lesz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: