Starity

Alyson Hannigan & Alexis Denisof lányukkal sétálnak az Abbott Kinney Boulevard-on Velencében

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 25. 02:34 #1
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
A színész/nőknek mért van mindig kávé a kezükbe séta közbe? smileeee.gif
2010. május 25. 02:46 #2
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Jó képek. meghajolo.gif Alyson nagyon szép. smileeee.gif

Válasz: mert szeretünk kávézni séta közben, vagy akár kiülni valahova és ott meginni, nem mindig a négy fal között. smileeee.gif Bár én csak ritkán kávézom, de sok kávéimádót ismerek így van egy struktúrája a dolognak: az első kávét reggel, az asztálnál ülve issza mindenki. A második már később jön, ha esetleg nem ébredt volna fel a szervezet eléggé, vagy így esik jól és ezt munka közben, iskola közben egyaránt lehetséges megtenni. A harmadikat délután a barátaival issza az ember, mikor kiülnek egy parkba, vagy úgy gondolják sétálnak egy jót a Dunaparton (vagy más folyó partján), a korzón. A negyedik este, lefekvés előtt jön, mert a kávé egyik érdekes hatása, hogy nagy mennyiségben már altat, nem pedig élénkít.
Igazából ez sem igaz minden emberre, én bármikor iszok kávét az első 10 percben elalszok, utána meg nem lehet leállítani 32 órán keresztül. biggrin.gif Emberfüggő. A lényeg, hogy jó érzés a szabadban inni a kávét (vagy bármi mást biggrin.gif ), próbáld ki egyszer. wink.gif
2010. május 25. 03:04 #3
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Idézet (Domcicc @ 2010.05.25. 02:46)
Jó képek. meghajolo.gif Alyson nagyon szép. smileeee.gif 
Válasz: mert szeretünk kávézni séta közben, vagy akár kiülni valahova és ott meginni, nem mindig a négy fal között. smileeee.gif Bár én csak ritkán kávézom, de sok kávéimádót ismerek így van egy struktúrája a dolognak: az első kávét reggel, az asztálnál ülve issza mindenki. A második már később jön, ha esetleg nem ébredt volna fel a szervezet eléggé, vagy így esik jól és ezt munka közben, iskola közben egyaránt lehetséges megtenni. A harmadikat délután a barátaival issza az ember, mikor kiülnek egy parkba, vagy úgy gondolják sétálnak egy jót a Dunaparton (vagy más folyó partján), a korzón. A negyedik este, lefekvés előtt jön, mert a kávé egyik érdekes hatása, hogy nagy mennyiségben már altat, nem pedig élénkít.
Igazából ez sem igaz minden emberre, én bármikor iszok kávét az első 10 percben elalszok, utána meg nem lehet leállítani 32 órán keresztül. biggrin.gif Emberfüggő. A lényeg, hogy jó érzés a szabadban inni a kávét (vagy bármi mást biggrin.gif ), próbáld ki egyszer. wink.gif

Aha, a kávézók krédója biggrin.gif
Én nem iszok kávét, úgyhogy ebből kimaradok azt hiszem.
Csak azért volt fura, mert szinte az összes paparazzi képen van a kezükbe kávés pohár, azt hittem ez most valami "kötelező elem". smileeee.gif
2010. május 25. 03:06 #4
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (Gabor28 @ 2010.05.25. 03:04)
Aha, a kávézók krédója biggrin.gif 
Én nem iszok kávét, úgyhogy ebből kimaradok azt hiszem.
Csak azért volt fura, mert szinte az összes paparazzi képen van a kezükbe kávés pohár, azt hittem ez most valami "kötelező elem". smileeee.gif

Hát lehet, hogy odakint még divatot is csináltak ebből, itthon csak a feeling kedvéért van ez így. smileeee.gif
2010. május 25. 16:22 #5
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
gondolom azért, nehogy elaludjanak séta közben xD
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok