Jordin Sparks hálás mindenkinek, mert ma van az a nap Amerikában, amikor pontosan 3 éve megnyerte az American Idol-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jordin Sparks köszönetet mondott
2010. május 24. 18:41
2010. május 24. 18:44
ez aranyos. nem sok mindenki viszi ennyire, ráadásul botránymentesen (!!), ezért csak tisztelni tudom.
2010. május 24. 19:56
Szerintem eyik sztár se ennyire hálás senkinek... főleg nem az Istennek.
Jordin profi, és ezt ez is mutatja, hogy nem azt mondja, hogy mindent magának köszönhet. Miiii Magyarország?!...neee vagyis deeee. akkor már elkezdem gyűjteni a pénzem xD
jajjj de imáádom ezt a csajt.
jajjj de imáádom ezt a csajt.
2010. május 24. 20:01
de aranyos. végre egy sztár aki a földön jár, és nem es9ik át a ló tulsó oldalára. Sztárként is szerény, és ez becsülendő..ill. az is h tényleg nem botrányairól híres hanem , hogy itt mekkorát énekelt, ott mekkora albumot adott ki meg ilyenek.. és aki nem szereti Jo-t az nem 100-as, mert őt csak szeretni lehet, és nem csoda ha Jonas-éktól Rihannáig mindenki a barátja.
Tisztán lát és a lényeg, hogy fantasztikus hangja van....Jo ne sírj, és tök jóóó, hogy ennyire hálás mindenkinek.
még csak 3 éve???? jesszus, ahhoz képest olyan sztár már mint a többiek és még csak 20 éves.....de komolyan mindenkit aki fontos neki felsorolt.! Róla aztán lehet példét venni.
Tisztán lát és a lényeg, hogy fantasztikus hangja van....Jo ne sírj, és tök jóóó, hogy ennyire hálás mindenkinek.
még csak 3 éve???? jesszus, ahhoz képest olyan sztár már mint a többiek és még csak 20 éves.....de komolyan mindenkit aki fontos neki felsorolt.! Róla aztán lehet példét venni.
2010. május 24. 20:10
|
|
lolypopp♥MyDream.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 957 Csatolások: 25 Azonosító: 123490 offline
|
ez olyan rendes volt tőle. szerintem nincs még egy ilyen hálás sztár amerikában aki annyira hálás lenne mindenkinek azért amit elért. pedig a sikerét csak magának köszönheti
és persze a gyönyörű hangjának. Jordiin(L)
és persze a gyönyörű hangjának. Jordiin(L)
2010. május 24. 22:57
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Nagyon rendes volt tőle. Nagyon ritka az ilyen sztár. Gyönyörű hangja van. Nagyon szeretem a zenéjét.
2010. május 25. 17:20
én is.és sztem tényleg ritka az ilyen sztár aki ennyire hálás, meg talán ő olyan sztár még aki vissza is ír a rajongóknak a twitteren(:
2010. május 26. 13:22
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
én olvastam Twitteren. szoktam látni miket ír és nagyon aranyos.na az meg teljesen hihtetlen h ír rolunk magyarokról.legaláb ő maga találja ki ha elszeretne jönni ide...imádom
2010. május 26. 14:17
Rekahhh én is olvastam.. és ezt is(: és imáádom ez a csajt(: egyszerűan meseszép, és sztem senki sztár nem ilyen híres, meg ő legalább visszaír twitteren:D
2010. május 29. 15:47
ritka az ilyen hálás sztár(: ezért is nagyon tisztelem őt.
2010. július 17. 09:01
ritka az ilyen sztár (L) még a végén ő lesz a first
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: