Nicole Scherzingeren, a főénekesnőn kívül mind a négy lány elhagyja az együttest, de azonnal sikerült új tagokat találniuk: nemrég megvolt az első fellépésük!
A teljes cikkhez kattints ide!
Pussycat Dolls: Nicole-on kívül mindenki megy
2010. május 24. 17:02
így már semmi értelme a bandának.
meg amúgy is, Nicole szóló albumán munkálkodik, mi értelme van még a bandának is?
meg amúgy is, Nicole szóló albumán munkálkodik, mi értelme van még a bandának is?
2010. május 24. 17:27
Akkor nekik ennyit érnek a lányok, meg mindenki aki utánuk fog jönni Nicole mellett soha nem lehetnek igazi sztárok
2010. május 24. 17:29
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Akkor már miért nem énekel szólóban?
2010. május 24. 17:56
én nagyon szeretem Nicole-t , de BeCCaSTaR és nFlory-nak is igaza van......
2010. május 24. 18:22
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Na ez sem lesz a régi!
2010. május 24. 18:52
|
|
Jennaf1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.11. Hozzászólás: 129 Csatolások: 21 Azonosító: 63441 offline
|
ez így már biztos nem lesz a régi...bár nekem Nicole volt a kedvencem de sajnálom a többieket h elmennek..jól összerúghatták a port Nicole-lal...
ennek semmi értelme..inkább a szólókarrierjére kéne Nicole-nak koncentrálni..
ennek semmi értelme..inkább a szólókarrierjére kéne Nicole-nak koncentrálni..
2010. május 24. 18:54
Így valóban nem lesz már a régi..sajnálom hogy szétmentek,és nem tudom hogy milyen lesz a csapat új tagokkal..majd meglátjuk.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: