A Primera fila című unplugged a tavaly decemberi megjelenését követő harmadik napon már aranylemez volt Mexikóban, azóta a nemzeti top 100 első öt helyezettje között van. A Billboard latin slágerlistáin is az első helyen debütált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía új albuma már tripla platina Mexikóban
2010. május 24. 01:53
2010. május 24. 09:38
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Gratulálok=) Igazán megérdemelte;)
2010. május 24. 10:48
Szerintem is ez eddig a legigényesebb albuma. Csak a kiadót tudom idézni, aki szereti a jó zenét, az nem hagyhatja ezt ki.
2010. május 24. 11:33
Nem csodálkozom. Fantasztikus album, és Thalía hangja is nagyot üt! Imádom!
2010. május 24. 13:27
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
jó hogy ott van az első 5 között olyan jó kösz a hírt el mexicano
2010. május 24. 15:00
Csak egy érdekes adalékinfó: Magyarországon hazai előadóknál 10.000, külföldi előadók tekintetében 6000 eladott példány után jár platinalemez, Mexikóban 60.000 eladott példány után. Még az arányok is stimmelnek, mert Magyarországon 10 millóan élnek, Mexikóban meg kb. 110 millióan.
2010. május 24. 15:23
|
|
thalyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.19. Hozzászólás: 238 Csatolások: 45 Azonosító: 17542 offline
|
Nekem is az egyik kedvenc albumom!! Egyszerűen csodálatos! Pl a Cuando te beso-ban olyan gyönyörű, ahogy betölti Thalía hangja az egész koncert termet!
De szinte az összes dal a kedvenceim között van!
2010. május 24. 20:47
Most frissítették a listát, már 25. hete vezet. http://greaves.tv/amprofon3/100.php
2010. május 30. 12:03
|
Cazadorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.28. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 128312 offline
|
Egyszerűen fantasztikus ez az album! A legjobb az, hogy ha olyan embereknek mutatom meg, akik nem szeretik vagy nem ismerik Thalíát, még az ő szájuk is tátva marad. Mindenki pozitívan csalódott benne. :-S A baj tényleg az, hogy Magyarországon meg sem jelent, a promociója meg külföldön is elég gyenge. :-(
2010. május 30. 13:01
Idézet (Cazador @ 2010.05.30. 12:03)
Egyszerűen fantasztikus ez az album! A legjobb az, hogy ha olyan embereknek mutatom meg, akik nem szeretik vagy nem ismerik Thalíát, még az ő szájuk is tátva marad. Mindenki pozitívan csalódott benne. :-S A baj tényleg az, hogy Magyarországon meg sem jelent, a promociója meg külföldön is elég gyenge. :-(
Erről csakis ő tehet, senki más. Azért a hozzáállásáért, amit privátban írtam neked. Mindenbe csak a minimum energiát és pénzt fekteti, promóció meg csak az USA-ban, Mexikóban és legfeljebb még Spanyolországban és Argentínában van minden lemezénél. A Sony Musciban is nagyot csalódtam, mert az EMI legalább mindig megjelentette itt az albumait, bármennyire is nem volt rá igény, meg velük azért lehetett tárgyalni, a Sonyval még azt sem, és pont a legsikeresebb albumát nem jelenteti meg itt.
Soha nem értettem, hogy a zenei kiadók miért ilyen elzárkózott bunkó társaság mindegyik, mintha valamilyen titkos tevékenységet folytató szekták lennének. (Eddig egyetlen egy normális ismerősöm volt kiadótól, megjegyzem az sem magyar, a többi mind nagyképű hülye.)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: