Először én is azt hittem, hogy valódi oltás xD
Hát, nem volt rossz, a vad Miley, de azért már tényleg kicsit sok volt amit csinált. Vagyis inkább túl gyorsan ment végbe ez a változás, és mindenkit kiakasztott vele.
Miley Cyrust beoltották
2010. május 24. 21:21
tényleg visszavehetne már a kis Miley.. szerintem megérdemelte, amit kapott kicsit korai neki még ez a k*rváskodás.
2010. május 24. 21:21
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Húha
2010. május 25. 20:01
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
szegény Miley. én szeretem. sőt nagyon szeretem, és én eddig nem bántam hogy ilyen, bár elég sokáig tarott, amíg rávettem magam, hogy ilyen. de ez már egy kicsit télleg sok...
2010. május 25. 23:23
|
|
*S*Star* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.04. Hozzászólás: 760 Csatolások: 0 Azonosító: 95033 offline
|
Nos...nem tudom, hogy a Last Song után forgatott/forgat e valamit (mondjuk idén), de szerintem jobb lenne, ha új filmekkel érné el azt, hogy ne Hannah Montana karakterét égessék rá, mint ezzel a botránysorozattal. Ok, fogtuk, hogy azt akarja, hogy komolyan vegyék. De így kell ezt? Biztos?
2010. május 27. 19:00
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
2010. május 27. 19:25
hát ez...ez igen!!!Gratuálok Miley!AZ akartál lenni, AZ is lettél (ami most már vagy)....Szánalom!!!Én meg volt, hogy elkezdtem szeretni....???huh????pillanatnyi elmezavar!!!
2010. május 30. 11:57
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
igazán visszavehetné magát... lehet, hogy 17 éves fejjel úgy érzi, már felnőtt és mindent megtehet, de amit valami probléma van, biztos vagyok benne, hogy apucihoz rohan...
2010. augusztus 16. 18:50
hát ők csak halgassanak..örüljenek hogy fellépett ott nem még nekik álljon feljebb 
és nekem nagyon bejön ez az uj stilus
nincs vele semmi gond
és nekem nagyon bejön ez az uj stilus
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: