Demi Lovato lehet szép is!
2010. július 13. 16:05
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
Hát én abszolut nemértek egyet Demi igenis nagyon szép mindig és késsz!!!
2010. július 13. 16:27
Ha a fiúknak nem tetszik demi akkor ízlésficamuk van ha bedig a lányoknak nem teszik akkor irígykednek!
Mert demi még smink nélkül is szép sőt úgy szebb mert a piros rúzs nem áll jól neki
Mert demi még smink nélkül is szép sőt úgy szebb mert a piros rúzs nem áll jól neki
2010. július 13. 16:29
de azért azt el kell ismerni néha furán mosolyog...
2010. július 22. 02:11
Szerintem Demi amúgyse egy csúnya lány,nem tudom miért mondják rá hogy az!
2010. július 31. 13:53
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
Idézet (zoey14 @ 2010.07.13. 16:27)
Ha a fiúknak nem tetszik demi akkor ízlésficamuk van ha bedig a lányoknak nem teszik akkor irígykednek!
Hát kábl ilyen egy elszánt rajongó...hajrá... -.-
2010. augusztus 03. 15:55
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
szerintem demi sehogy se lehet szép!
2010. augusztus 07. 18:37
DEMI sztem ígyis úgyis szép lány ...és szép a mosolya is
legalább megmutatja a szép fogait =P
2010. augusztus 08. 20:33
|
|
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline
|
Picit elkésve, de írok ehhez a cikkhez.
Szerintem Demi gyönyörű, ha ideált kellene választani, akkor azt hiszem, hogy őt mondanám!
De nem vagyunk egyformák, így nem is tetszhet mindenkinek - az elég fura is lenne. S itt a pont!
zoey14 írta ezt az ízlésficam dolgot. Ez talán erős, mert mondom nem vagyunk egyformák.
Nahh, de a lényeg, Demi gyönyörű és szeretjük! Páran legalábbis biztosan!
Szerintem Demi gyönyörű, ha ideált kellene választani, akkor azt hiszem, hogy őt mondanám!
De nem vagyunk egyformák, így nem is tetszhet mindenkinek - az elég fura is lenne. S itt a pont!
zoey14 írta ezt az ízlésficam dolgot. Ez talán erős, mert mondom nem vagyunk egyformák.
Nahh, de a lényeg, Demi gyönyörű és szeretjük! Páran legalábbis biztosan!
2010. augusztus 24. 19:45
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Deminek nagyon szép a mosolya, a sminkje és a ruhaöltözékee is =D
2010. augusztus 24. 20:20
Szerintem Demi szép és nem a fodrászoknak meg a sminkeseknek hála...sokszor pont ők azok, akik elrontják. a személyes képein mindig tök csinos...ezt mivel magyarázod? -.-
http://images2.fanpop.com/images/photos/6400000/Demi-s-Personal-Photos-demi-lovato-6457235-400-300.jpg
http://images2.fanpop.com/images/photos/6400000/Demi-s-Personal-Photos-demi-lovato-6457235-400-300.jpg
2010. augusztus 25. 17:15
Szerintem igen is szép lány! Persze vannak a sztárok között olyanok, akik szerintem egyáltalán nem szépek, és ezért egy valaki írt is priviben, és megvádolt, hogy féltékeny vagyok. Pedig nem, csak kinyilvánítottam a véleményem. Gondolom itt is ugyanez a helyzet, nem hinném, hogy a cikk írója csak irigykedne Demire.
@Zoey14 kommentje kicsit erős, még Demi sem tetszhet mindenkinek... De abban egyetértek, hogy sok sztárt smink nélkül is simán megelőz szépségben.
@Zoey14 kommentje kicsit erős, még Demi sem tetszhet mindenkinek... De abban egyetértek, hogy sok sztárt smink nélkül is simán megelőz szépségben.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: