Hellcats (2010)
2011. október 10. 20:38
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2011.09.05. 18:18)
Én csak nem rég tudtam megnézni az utolsó részt.Szörnyen sajnálom,hogy vége lett,főleg azok után ahogy vége lett.
Nekem Alice volt a kedvencem.Nem volt túl barátságos,de nagy szíve volt ezt bebizonyította,mikor Lewisnak szüksége volt rá.
Nem hiszem el,hogy a One Tree Hill kapott még egy évadot,ami már a 9. lesz,míg a Hellcats 1 után véget ér...
Nem hiszem el,hogy a One Tree Hill kapott még egy évadot,ami már a 9. lesz,míg a Hellcats 1 után véget ér...
Én az egész Hellcats-t nem rég kezdtem el nézni.. Annyira megszerettem. Imádom.. Nekem Savannah a kedvencem, de mindenkit szeretek. Amúgy vétek volt nekik, hogy nem csináltak ennek a sorozatnak 2. évadot. De tuti, hogy nem lesz? Valaki kérem szépen írja már le, hogy tuti, hogy nem lesz-e 2. évad.
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2011. október 10. 20:43
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (Cintii @ 2011.10.10. 20:38)
Én az egész Hellcats-t nem rég kezdtem el nézni.. Annyira megszerettem. Imádom.. Nekem Savannah a kedvencem, de mindenkit szeretek. Amúgy vétek volt nekik, hogy nem csináltak ennek a sorozatnak 2. évadot. De tuti, hogy nem lesz? Valaki kérem szépen írja már le, hogy tuti, hogy nem lesz-e 2. évad.
Sajnos ha a The CW kaszál akkor kaszál. Nem lesz 2. évad
2011. október 10. 21:10
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.10.10. 20:43)
Sajnos ha a The CW kaszál akkor kaszál. Nem lesz 2. évad
Annyira lezáratlan az egész így és pont a legrosszabbkor tudták megszüntetni. Még mindig kiakaszt a dolog 
Annyira jó lenne pedig, ha folytatnák. Imádom ezt a sorozatot.Amúgy nem van pl. az OTH amit jobb lett volna, ha befejeznek, mint ezt. Tényleg nagyon imádom az OTH-t is, de a Hellcats 2. évadot se ért meg. Ez annyira szomorú, főleg hogy annyira befejezetlenül hagyták. Kíváncsi lettem volna még sok dologra.
2011. november 27. 19:50
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
Annyira nem értem, hogy ez a sorozat miért lett kaszálva...Mérföldekkel jobb, mint pár másik sorozat, ami még mindig fut. Ezzel a ténnyel nem tudok megbarátkozni, és főleg a vége miatt. Pont itt hagyják abba? Felfoghatatlan -.-
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.