A 24 éves énekesnő úgy felháborodott, hogy a Japánban lévő koncertjén a biztonságiak nem akadályozták meg, hogy az egyik őrült rajongója felmásszon a színpadra, hogy mindegyiküket kirúgta - Írta a Metro.co.uk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga kirúgta saját testőreit
2010. május 22. 23:12
kicsit túlzás hisz ilyen akárkivel megtörténhet. És a testőrök sem szuperhősök
2010. május 22. 23:15
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Szerintem is túlzás...az csak egy rajongó volt. Nem tette tönkre a "tökéletes" műsorát -.- És azt sem értem miért kellet úgy reagálni szegényre mintha valami fertőző lény lenne... :S meg az is hülyeség hogy ezért ki kell rúgni a biztonsági őröket. -.-
2010. május 22. 23:17
Egy ilyen show nem aprópénz, én megértem, hogy felhúzta magát, de azért túlzásokba ne essünk...
2010. május 22. 23:17
szerintem amúgy sem volt valami tökéletes produkció hisz eléggé nyávogott és az effektek, táncok nem dobnak semmit az éneklésen
2010. május 22. 23:19
Azért a testőrök kirugása valóban hülyeség volt..ők sem tudnak megakadályozni mindent..és biztos vagyok benne hogy az új testőrök sem lesznek jobbak...tökéletes testőr nem létezik szerintem.
2010. május 22. 23:20
Szerintem nem szabad ennyire maximalistának lenni, akármilyen híres legyen valaki...
2010. május 22. 23:37
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
igen, az ott épp csak egy ártatlan rajongó volt, de lehetett volna a kevésbé ártatlan fajtából is. abba is bele kell gondolni, hogy mi lett volna ha, és ebben az esetben itt az a kérdés, hogy "mi lett volna, ha az a valaki mondjuk árthatott volna neki/a táncosainak/a zenészeknek stb?"
2010. május 23. 07:50
Valamilyen szinten igazad van rheuska,de azt el kell ismerni hogy tökéletes testőr nem létezik..egyszer mindenki hibázik,de persze örülhetünk hogy valóban csak egy ártatlan rajongó volt.
2010. május 23. 08:01
|
|
zsuzsi518 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.22. Hozzászólás: 581 Csatolások: 344 Azonosító: 99407 offline
|
Szerintem igaza van. Az őröknek az lett volna a feladatuk, hogy a rajongót levigyék a színpadról, hogy Gagának véletlenül sem essen baja. Ami szerencsére nem történt meg.
2010. május 23. 11:05
hát megértem, nem azért fizeti őket hogy ott álljanak mint a ..
2010. május 23. 11:27
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
igaza volt...=P X)
2010. május 23. 12:41
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
szeretem lady gagát és megértem hogy a bisztonsági őröket kirúgta de az hogy kirúgta az öltözőnöjét az már télleg túl megy minden határon.azért mert nyitva hagyta az ajtót?
2010. május 23. 16:42
|
|
cappy007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 884 Csatolások: 0 Azonosító: 125876 offline
|
Selenna!Hát persze,hogy kirúgta az öltöztető nőjét!!!...Lady Gaga nem csóró.Nem rongyos ruhákat tart az öltözőjében.Azok a ruhák többet érnek,mint a mi ruháink együtt véve!Simán bemehetnek és ellophatják a koncet alatt!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: