Mindenki emlékszik a szexi gladiátorra, Russel Crowra, a kisfiúsan pimasz Val Kilmerre, aki erotikusan táncol a Top Secret-ben vagy az eszméletlen múmiavadászra, Brendan Fraser-re. Ma már csak silány árnyékuk önmaguknak, az idő múlását ők sem állíthatják meg, de a botox sem.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hova tűnt a szexepiljük?
2010. május 22. 21:16
2010. május 22. 21:24
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Brendan-ért nagyon kár :/
2010. május 22. 21:26
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Az utolsó kép RusseLL*-ről nagyjából a Kapitány és katona idejéből származik, vagyis legalább 6 éves. Forgatások között hajlamos elengedni magát, vagy ha a szerep éppen azt igényli azért szed fel jópár kilót, de most épp tele a net a friss képeivel. Nem rendezetlen a haja, nincs szakálla, semmi gond a szexepiljével.
*Igen, látom a forrásban is rosszul írták, de akkor is két l van a végén.
*Igen, látom a forrásban is rosszul írták, de akkor is két l van a végén.
2010. május 22. 21:29
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
Brendan-t nagyon szeretem (nem úgy) de a Múmia filmeken nnőtem fel (apám mindig azt nézte)... imádtam , amikor megláttam hogy elhízott nem is ismertem rá..
2010. május 22. 21:38
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Nem értem, hogy lehet Mickey Rourke-ról azt állítani, hogy nem szexi
.Jó, tudom ez is egy relatív dolog, de nekem személy szerint jobban bejön, mint Mr. Jackman, imádom a palit.
Bár az összehasonlítási alapot nem értem, ugyanis 16 év különbség van a két férfi között, Miki javára (vagy hátrányára
).
Bár az összehasonlítási alapot nem értem, ugyanis 16 év különbség van a két férfi között, Miki javára (vagy hátrányára
2010. május 22. 22:06
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Köszi a javítást.
Mickey-nek a kisugárzása megmaradt, de hát az arcát tényleg nem kímélte. Előbb a box, aztán meg a plasztikai műtétek... Brendan még lefogyhat, a felsoroltak közül Kilmer az, akinek nincs visszaút. Neki a piálás miatt kezdtek szétfolyni az arcvonásai, a botox csak rásegített.
Mickey-nek a kisugárzása megmaradt, de hát az arcát tényleg nem kímélte. Előbb a box, aztán meg a plasztikai műtétek... Brendan még lefogyhat, a felsoroltak közül Kilmer az, akinek nincs visszaút. Neki a piálás miatt kezdtek szétfolyni az arcvonásai, a botox csak rásegített.
2010. május 22. 22:22
|
|
nadziejaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 49157 offline
|
Hová tűnt a szexepiljük? Ez egy érdekes kérdés, hiszen, ha jól látom az összehasonlítási alap az első és az utolsó képek között az kb. 13-24 éves intervallumok. Egy hétköznapi ember is képes 2-3 év alatt óriási változást produkálni. Ezek a fickók jócskán ki voltak téve a média figyelmének. Csak azért, mert sztár valaki elvárják, hogy mindig tökéletesen, és a tőle elvárt módon jelenjen meg minden alkalommal. Ezt a szűnni nem akaró figyelmet elég nehéz feldolgozni, és sokan nem is viselik el, csak úgy mint a kudarcokat. Ilyenkor jelenik meg a képben a Drog és az Alkohol, mely Depresszióval párosítva... nos igen csak az illetőn hagyja a nyomát, és valószínű, hogy nem jó értelemben. Russell Crowe mindig mackósabb volt, leszámítva azt az 1-2 filmet, ahol a szerep kedvéért kigyúrta magát. Ha a hétköznapi életben jobban szereti a lezserséget, szíve joga megtenni, főleg, ha a vásznon a megszokott külsejét mutatja a rajongók felé. Val Kilmernek sosem ment fel igazán a szekere (és itt ildomos megemlíteni a korábbi 3 negatív tényezőt), és könnyen megeshet, hogy ez is jócskán közrejátszott abban, hogy így néz ki ma. Mickey Rourke 25 évvel ezelőtt igazi charmeur volt, azóta többek között elkapta a botox láz, de ezek az allűrjei sem változtatnak azon, hogy jó színész és igazi jelenség. Brendan Fraser meg olyan mint John Travolta. A jó családi háttér, a "meghitt, boldog élet" szerintem ideális alapot szolgáltat a terebélyesedő pocakoknak. Lehet, hogy ma már nem olyan a külsejük, mint fénykorukban, de az biztos, hogy akkor is be fogunk menni a mozikba, ha a plakáton meglátjuk valamelyikük nevét. Úgy gondolom, hogy ez azért többet jelent, mint állandóan a szépfiút adni (és várni). Lehet szépen öregedni, valakinek nem sikerül, de attól még tessék őket szeretni:)
2010. május 22. 22:40
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
"Itt van például Hugh Jackman, aki Brendan Fraserrel egykorú, mégis a kutya nem mondaná meg róla mennyi idős, tökéletes férfi."
Gondolom ez egy végtelenül szubjektív megjegyzés akart lenni, igaz? :-P
2010. május 22. 23:07
Idézet (susurrus @ 2010.05.22. 22:40)
"Itt van például Hugh Jackman, aki Brendan Fraserrel egykorú, mégis a kutya nem mondaná meg róla mennyi idős, tökéletes férfi."
Én a többieket is szeretem, csak ő egy példa volt arra, hogy hogy 40 felett is ugyan úgy van élet, csak egy kis testedzés kell hozzá nem pedig műtétek és botox...
2010. május 22. 23:18
Azért valaki tud macsó lenni idősen is pl:Hugh Laurie,Sean Connery,stb.akik ráadásul még idősen jobban is néznek ki:)
2010. május 22. 23:33
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Ohh megijedtem, mikor megláttam Hugh-t a csatolt sztárok között xD szerencsére pozitívan csalódtam =) Amúgy tényleg furcsa így látni őket, de hát mindenki megöregszik egyszer...és nem marad tökéletes
2010. május 23. 22:43
|
|
sofi9292visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 141 Csatolások: 508 Azonosító: 127039 offline
|
Russell Crowe-val nem értek egyet a Robin Hoodban most Láttam és nem néz ki ilyen rosszul habár nekem nem az esetem. Val Klimer és Mickey Rourke meg hihetetlen tényleg így néztek ki, egyszerűen el sem hiszem. Brendan Fraser megremélem, hogy egy szerep miatt lett ilyen, mert ez egyszerűen ijesztő.
2010. június 20. 13:30
Idézet (Mirjána @ 2010.05.23. 00:25)
Brendan Fraser nem véletlenül lett ilyen túlsúlyos, ugyanis egy szerep kedvéért kellett híznia. Az már más kérdés, hogy nehezen megy a kilók leadása.
Ez igaz de akkor is kár mert imádom a Múmia filmeket,azon nőttem fel és most így elnézve hogy milyen volt ott és milyen most.Hát én sajnálom de remélem még visszafogy.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: