Nótár Mary mára egy nagyon elismert, növekvő rajongói táborral rendelkező roma származású énekesnő, akinek elég sok rajongója szeret visszaélni a nevével, főleg az ismertebb közösség megosztó portálokon, mint a MyVip, Iwiw és a Facebook.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nótár Maryből több van, mint hiszed!
2010. május 22. 21:14
2010. május 22. 21:44
hát most ez elég gáz azért...én sem tudhatnám, mert 15 éves vagyok és végülis nem az én zeném de gáz :/
2010. május 22. 21:50
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Kisebb hibák vannak a cikkben, egyébként nem ő az egyetlen, hisz rengeteg magyar (iwiwen, myvipen) Hannah Montana, Britney, stb van. xĐĐĐĐ
Egyébként meg Nótár Mary volt már több adón, több műsorban, újságban, stb. Nem hiszem, hogy nem ismeritek. Erről eszembe is jutott vmi, de inkább nem mondom. Még megsértenék vkit.
Egyébként meg Nótár Mary volt már több adón, több műsorban, újságban, stb. Nem hiszem, hogy nem ismeritek. Erről eszembe is jutott vmi, de inkább nem mondom. Még megsértenék vkit.
2010. május 22. 21:50
De most mi is gáz tulajdonképpen? H nem ismeritek?
Összetart a dal című szűm tudod...
2010. május 22. 22:03
XD Azért egy 24 éves nőt összekeverni...
Jó vagy XD
2010. május 22. 22:10
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
no comment xĐĐ jó hogy nem Bódi Guszti feleségével ĐĐĐ
2010. május 22. 22:17
Azért mégi jártasak vagytok a romapop világában
Hitrelen összeszedtétek a nőket XD
2010. május 22. 22:20
Itt a helyi csehóban odaállnak a 15-16 éves csajszik és dobáljál befelé a zenegépbe,én rohadtul képbe vagyok.
2010. május 24. 19:09
|
|
Minababavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.11. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 117234 offline
|
mondjuk én se nagyon ismerem, talán egy számot ha hallottam tőle, és szerintem ez nem ciki, nem lesz attól valaki kevésbé művelt, hogy egy feltörekvő énekest nem ismer... de az amúgy tényleg gáz, hogy valaki a saját fényképe helyett az övével regisztrál, mit gondol, senki nem ismeri fel? XD
2010. május 24. 22:00
Kedves Minababa! Ez a kép, ha ki nagyítod, láthatod, hogy a Nótár Mary Music Rajongói Oldal-é, valamint a név is ezt takarja. MI, tehát NEM ÉN közösen regosztráltuk ezt a staritys adatlapot, mint a Nótár Mary Music függeléke.
Ha ez gáz, akkor sajnáljuk.
2010. május 24. 22:04
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Idézet (notarmarymusic @ 2010.05.24. 22:00)
Kedves Minababa! Ez a kép, ha ki nagyítod, láthatod, hogy a Nótár Mary Music Rajongói Oldal-é, valamint a név is ezt takarja. MI, tehát NEM ÉN közösen regosztráltuk ezt a staritys adatlapot, mint a Nótár Mary Music függeléke.
Ha ez gáz, akkor sajnáljuk. 
vazee.. ő a cikkedről beszél...
hát ti írtátok azt hogy az iwiwen, mások regisztrálnak az ő nevében és fényképével.., nem?
2010. május 24. 22:12
és akkor mi van ha más regel vele? nagy dolog... elméletileg híres, hát akkor a velejárója, nem? mint már említették, pl iwiwen britney is van... meg most akkor előrejön 2012 ha mondjuk van 12 nótár mary iwiwen? istenem...
2010. május 24. 22:16
Cnythia így is sokan elhiszik a rajongók közül. Örülök, hogy te nem vagy ilyen naiv.
Elvileg akkor lenne Ventura igazad, ha a felhasználónevünkből hiányozna a music szó, és sehol nem lenne feltűntetve, hogy mi a rajongói oldaltól vagyunk. De tény, hogy van benne valami! XD
Készüljetek, mert jön a következő cikk!
Elvileg akkor lenne Ventura igazad, ha a felhasználónevünkből hiányozna a music szó, és sehol nem lenne feltűntetve, hogy mi a rajongói oldaltól vagyunk. De tény, hogy van benne valami! XD
Készüljetek, mert jön a következő cikk!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: