A zöld ogre Russel Crowe szomszédságába költözött a Hollywood Boulevardon-on, mert megkapta a 2408-as számú csillagot. A ceremónián a rajzfilmhőst megszólaltató Mike Myers vette át az elismerést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shrek csillagot kapott
2010. május 22. 16:16
2010. május 22. 16:44
Kicsit furán hangzik hogy egy képzeletbeli lény is csillagot kaphatx D..De vicces.Engem végülis nem zavar,annak adnak csillagot akinek akarnakXD.
2010. május 22. 16:48
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Nem lehetne kijavítani Russell nevét két l-re? Szegénynek állandóan rosszul írják a keresztnevét itt Mo-on, nem tudom mi az oka, vannak ennél sokkal bonyolultabb nevek is. Ja és Ringo Starr pedig 2 r a végén. Nem kötözködni akarok, mert ez a cikk legalább normálisan van megfogalmazva, de a neveket illik helyesen írni.
2010. május 22. 17:02
Hát én ezt a hirado.hu cikkjéből irtam, szóval bocsi. De seperc és kijavítom őket.
2010. május 22. 17:10
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Idézet (Csinibaba @ 2010.05.22. 17:02)
Hát én ezt a hirado.hu cikkjéből irtam, szóval bocsi. De seperc és kijavítom őket.
Igen, gondoltam hogy már a forrásban is rosszul volt. Az index.hu-n például állandóan rosszul írják, nem csak bulvárcikkekben, de filmkritikákban is, ami végképp igénytelen egy magát újságírónak nevező egyéntől. Ha le tudnak írni egy Schwarzenegger-t, akkor a Russell se olyan bonyolult.
2010. május 22. 18:31
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Sztem sem rossz, h nem létező személyek is kapnak csillagot. Főleg Shrek meg a Simpson család a kedvenceim
2010. június 25. 12:29
Szerintem jó hogy mesefiguráknak is adnak csillagot,hiszen így egyben megtisztelik a rendezőt,producert,a szinkronhangokat stb.....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: