A zöld ogre Russel Crowe szomszédságába költözött a Hollywood Boulevardon-on, mert megkapta a 2408-as számú csillagot. A ceremónián a rajzfilmhőst megszólaltató Mike Myers vette át az elismerést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shrek csillagot kapott
2010. május 22. 16:16
2010. május 22. 16:44
Kicsit furán hangzik hogy egy képzeletbeli lény is csillagot kaphatx D..De vicces.Engem végülis nem zavar,annak adnak csillagot akinek akarnakXD.
2010. május 22. 16:48
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Nem lehetne kijavítani Russell nevét két l-re? Szegénynek állandóan rosszul írják a keresztnevét itt Mo-on, nem tudom mi az oka, vannak ennél sokkal bonyolultabb nevek is. Ja és Ringo Starr pedig 2 r a végén. Nem kötözködni akarok, mert ez a cikk legalább normálisan van megfogalmazva, de a neveket illik helyesen írni.
2010. május 22. 17:02
Hát én ezt a hirado.hu cikkjéből irtam, szóval bocsi. De seperc és kijavítom őket.
2010. május 22. 17:10
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Idézet (Csinibaba @ 2010.05.22. 17:02)
Hát én ezt a hirado.hu cikkjéből irtam, szóval bocsi. De seperc és kijavítom őket.
Igen, gondoltam hogy már a forrásban is rosszul volt. Az index.hu-n például állandóan rosszul írják, nem csak bulvárcikkekben, de filmkritikákban is, ami végképp igénytelen egy magát újságírónak nevező egyéntől. Ha le tudnak írni egy Schwarzenegger-t, akkor a Russell se olyan bonyolult.
2010. május 22. 18:31
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Sztem sem rossz, h nem létező személyek is kapnak csillagot. Főleg Shrek meg a Simpson család a kedvenceim
2010. június 25. 12:29
Szerintem jó hogy mesefiguráknak is adnak csillagot,hiszen így egyben megtisztelik a rendezőt,producert,a szinkronhangokat stb.....
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: