Ki voltál elöző életedben?
2010. augusztus 07. 11:35
Azt írták hogy orvos voltam azért vagyok ilyen okos! Én nekem azt írta hogy minden nap segítettem de ez nem igaz mert én senkinek sem segíek!
2010. augusztus 16. 00:34
Azt írja hogy én Politikus voltam
Előző életedben politikusként más emberek jogaiért szálltál harcba.
Ez érdekes
Előző életedben politikusként más emberek jogaiért szálltál harcba.
Ez érdekes
2010. augusztus 16. 00:35
Revütáncos
Előző életedben revütáncosként tengetted napjaidat. Szép, hosszú táncos lábaidat nagyon sokan irigyelték tőled.
Előző életedben revütáncosként tengetted napjaidat. Szép, hosszú táncos lábaidat nagyon sokan irigyelték tőled.
2010. augusztus 16. 00:40
A rend őre
Előző életedben a bűn üldözője, és a helyi rend őrzője voltál. Napjaid nagy részét azzal töltötted, hogy megóvd az embereket a rájuk leselkedő bűncselekményektől.
Előző életedben a bűn üldözője, és a helyi rend őrzője voltál. Napjaid nagy részét azzal töltötted, hogy megóvd az embereket a rájuk leselkedő bűncselekményektől.
2010. augusztus 16. 00:45
Borbély
Előző életedben borbély voltál. Büszkeséggel töltött el, hogy az egész falu, vagy város frissen nyírt, borotvált volt.
de jó nekem
xD
Előző életedben borbély voltál. Büszkeséggel töltött el, hogy az egész falu, vagy város frissen nyírt, borotvált volt.
2010. augusztus 16. 00:45
|
|
wadfruttivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.17. Hozzászólás: 148 Csatolások: 25 Azonosító: 74346 offline
|
múltkor nem ezt dobta ki
Lélekgyógyász
Előző életedben mások lelkének gyógyítója voltál. Meg volt a képességed és hatalmad ahhoz, hogy tanításaiddal és mágikus személyiségeddel másokat meggyógyíts.
van benne valami
Lélekgyógyász
Előző életedben mások lelkének gyógyítója voltál. Meg volt a képességed és hatalmad ahhoz, hogy tanításaiddal és mágikus személyiségeddel másokat meggyógyíts.
van benne valami
2010. augusztus 16. 00:49
Nekem mindig ugyanazt dobja ki. AM EZ a vacak non poén!!4
2010. augusztus 16. 01:10
Kalóz
Előző életedet kalózként élted le. Időd nagy részét a tengeren töltötted, és gazdag, kincsekkel teli hajókra vadásztál.
Előző életedet kalózként élted le. Időd nagy részét a tengeren töltötted, és gazdag, kincsekkel teli hajókra vadásztál.
2010. augusztus 17. 10:49
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Kalóz!
2010. augusztus 17. 10:54
|
|
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline
|
Énekes voltam előző életemben
Pedig utálok énekelni mert olyan bár hangom van
Pedig utálok énekelni mert olyan bár hangom van
2010. augusztus 17. 11:09
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Szakács
Előző életedet azzal töltötted, hogy finomabbnál finomabb ételeket készítettél. Célod az volt, hogy mindenki megnyalja mind a tíz ujját a főztöd után.
2010. augusztus 17. 11:12
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
hát ez komoly!
zenész.
Elmúlt életedben zenészként tengetted mindennapjaidat. Gyönyörű, fülbemászó zenéket komponáltál, és adtál elő az embereknek.
de én már régen is megcsináltam egy ilyet és akkor festő jött ki, ezek szerint mindig változott!
zenész.
Elmúlt életedben zenészként tengetted mindennapjaidat. Gyönyörű, fülbemászó zenéket komponáltál, és adtál elő az embereknek.
de én már régen is megcsináltam egy ilyet és akkor festő jött ki, ezek szerint mindig változott!
2010. augusztus 17. 11:18
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
Király
Elmúlt életedet királyként, vagy királyi család tagjaként élted le. Az irányítás és a vezetés életed része volt.
HÁHÁHÁ
Elmúlt életedet királyként, vagy királyi család tagjaként élted le. Az irányítás és a vezetés életed része volt.
HÁHÁHÁ
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: