Nekem ezt írta :
Zarándok
Előző életedet zarándokként élted. Napjaidat azzal töltötted, hogy ismeretlen helyeket, új területeket jártál be.
Attól h sztem hülyeség még tök jó
Ki voltál elöző életedben?
2010. május 28. 15:28
Hmmm én kipróbáltam a keresztnevemmel,a teljes nevemmel,és a becenevemmel
1.színész-ez azért igaz mert általában jól elórakoztatok másokat
2.modell-ez azért mert ellégé modell alkatom van
3.cowboy-ez azért mert imádom a lovakat,és valamennyire tudok is lovagolni.
1.színész-ez azért igaz mert általában jól elórakoztatok másokat
2.modell-ez azért mert ellégé modell alkatom van
3.cowboy-ez azért mert imádom a lovakat,és valamennyire tudok is lovagolni.
2010. május 28. 19:07
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Én is többféleképpen írtam be a nevem.
Teljes: Varrónő
Előző életedben varrónőként tengetted napjaidat. Többnyire előkelő királyi családok hölgy tagjainak szabtál, varrtál gyönyörű ruhakölteményeket.
Minden alkalommal, mikor tűt fogok a kezembe, hogy befoltozzak egy lyukat, beleszúrom az ujjamba. Karma visszavág.
Becenevem: Zarándok
Előző életedet zarándokként élted. Napjaidat azzal töltötted, hogy ismeretlen helyeket, új területeket jártál be.
Ez most is igaz rám.
User nevem: Szolgáló
Előző életedet az töltötte ki, hogy mások kívánságait lested. Kiszolgáltad a ház urait, és igyekeztél a kedvükben járni.
Munkámban és otthon ezt teszem most is.
Teljes: Varrónő
Előző életedben varrónőként tengetted napjaidat. Többnyire előkelő királyi családok hölgy tagjainak szabtál, varrtál gyönyörű ruhakölteményeket.
Minden alkalommal, mikor tűt fogok a kezembe, hogy befoltozzak egy lyukat, beleszúrom az ujjamba. Karma visszavág.
Becenevem: Zarándok
Ez most is igaz rám.
User nevem: Szolgáló
Előző életedet az töltötte ki, hogy mások kívánságait lested. Kiszolgáltad a ház urait, és igyekeztél a kedvükben járni.
Munkámban és otthon ezt teszem most is.
2010. május 28. 20:11
|
|
vivi0403Ashley Tisdale fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 3493 Csatolások: 12481 Azonosító: 75313 offline
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2010.05.22. 15:34)
nekem ezt írta:
Zenész
Elmúlt életedben zenészként tengetted mindennapjaidat. Gyönyörű, fülbemászó zenéket komponáltál, és adtál elő az embereknek.
2010. június 24. 13:33
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Társalkodó nő
Előző életedben nagyon pletykás társalkodó nő voltál. Te voltál az, aki a városban, vagy a faluban mindent tudott. A kommunikáció erejét azonban helytelenül használtad fel.
Előző életedben nagyon pletykás társalkodó nő voltál. Te voltál az, aki a városban, vagy a faluban mindent tudott. A kommunikáció erejét azonban helytelenül használtad fel.
2010. június 24. 13:46
|
annie1234Earthbender |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 1013 Csatolások: 42 Azonosító: 126724 offline
|
teljes névvel:
Revütáncos
Előző életedben revütáncosként tengetted napjaidat. Szép, hosszú táncos lábaidat nagyon sokan irigyelték tőled.
keresztnévvel:
Szolgáló
Revütáncos
Előző életedben revütáncosként tengetted napjaidat. Szép, hosszú táncos lábaidat nagyon sokan irigyelték tőled.
keresztnévvel:
Szolgáló
2010. június 24. 14:04
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Teljes névvel: Társalkodó nő
Hát mindig mindent én tudok meg utóljára, úgyhogy...
Becenévvel: Lélekgyógyász
Előző életedben mások lelkének gyógyítója voltál. Meg volt a képességed és hatalmad ahhoz, hogy tanításaiddal és mágikus személyiségeddel másokat meggyógyíts.
Igaz, lelki szemetesláda vagyok.
Hát mindig mindent én tudok meg utóljára, úgyhogy...
Becenévvel: Lélekgyógyász
Előző életedben mások lelkének gyógyítója voltál. Meg volt a képességed és hatalmad ahhoz, hogy tanításaiddal és mágikus személyiségeddel másokat meggyógyíts.
Igaz, lelki szemetesláda vagyok.
2010. június 24. 14:08
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Detektív
Előző életedben detektív voltál. Időd legnagyobb részét azzal töltötted, hogy megoldatlannak látszó rejtélyeket fedtél fel.
Érdekes... de nem hiszem...
Előző életedben detektív voltál. Időd legnagyobb részét azzal töltötted, hogy megoldatlannak látszó rejtélyeket fedtél fel.
Érdekes... de nem hiszem...
2010. június 24. 14:13
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
KERESKEDŐ
:D:D:D
Állítólag nagyon tehetséges vagyok a holmik eladásával kapcsolatban. xD "EHHEZ HIHETELEN KÉPESSÉGED VOLT."
Ez mekkora baromság. pfff.
Állítólag nagyon tehetséges vagyok a holmik eladásával kapcsolatban. xD "EHHEZ HIHETELEN KÉPESSÉGED VOLT."
Ez mekkora baromság. pfff.
2010. június 28. 16:25
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
Én Festőművész
Ez érdekes, mert imádok rajzolni, és festeni...
Ez érdekes, mert imádok rajzolni, és festeni...
2010. június 28. 16:35
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
nekem ez jött ki: Lélekgyógyász
hátjó.
hátjó.
2010. június 28. 16:39
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
Idézet (wannascream @ 2010.06.28. 16:35)
nekem ez jött ki: Lélekgyógyász
hátjó.
hátjó.
Mi van???
2010. június 28. 19:21
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
atléta
én atléta???
mikor vltam én sportember????
2010. június 28. 19:26
Kereskedő
Elmúlt életedet kereskedőként élted. Bármit képes voltál eladni az embereknek. Ehhez hihetetlen képességed volt.
Oké, mondjuk értek ahhoz, hogy lyukat beszéljek az emberek hasába, de én inkább a másik oldalon vagyok erős: alkudni tudok elég nagy sikerrel
Elmúlt életedet kereskedőként élted. Bármit képes voltál eladni az embereknek. Ehhez hihetetlen képességed volt.
Oké, mondjuk értek ahhoz, hogy lyukat beszéljek az emberek hasába, de én inkább a másik oldalon vagyok erős: alkudni tudok elég nagy sikerrel
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: