Előző életedet katonaként tengetted. Igyekeztél megvédeni országod jogait, és keményen harcoltál érte.
Ki voltál elöző életedben?
2016. január 31. 12:33
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Király
Elmúlt életedet királyként, vagy királyi család tagjaként élted le. Az irányítás és a vezetés életed része volt.
Elmúlt életedet királyként, vagy királyi család tagjaként élted le. Az irányítás és a vezetés életed része volt.
2016. január 31. 12:35
|
|
Technokrataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 45 Csatolások: 34 Azonosító: 253529 offline
|
Egyelőre a mostanit nyomozom...talán még életemben kiderül...amit kérdezel azt majd az illetékesektől megkérdezem ha odajutok...
2016. február 12. 17:42
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Táncos...
Táncosként élted az előző életedet. Napjaid azzal teltek, hogy gyakoroltál, és tanítottál másokat a tánc művészetére.
Táncosként élted az előző életedet. Napjaid azzal teltek, hogy gyakoroltál, és tanítottál másokat a tánc művészetére.
2016. február 20. 00:25
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Halász...
ez tök érdekes, mert kiskoromban mindig szerettem menni horgászni apával... mondjuk most is, de nem fogok halakat (állatvédő vagyok, és amúgyis általában visszadobja a halakat), csak hogy legyen egy kis hangulat, napozzak, vagy legyek csendben.
ez tök érdekes, mert kiskoromban mindig szerettem menni horgászni apával... mondjuk most is, de nem fogok halakat (állatvédő vagyok, és amúgyis általában visszadobja a halakat), csak hogy legyen egy kis hangulat, napozzak, vagy legyek csendben.
2016. február 23. 18:05
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
rendőr
nem lepődtem meg, most is az akarok lenni
2020. április 24. 12:59
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
Szakács ( tetszik
)
Előző életedet azzal töltötted, hogy finomabbnál finomabb ételeket készítettél. Célod az volt, hogy mindenki megnyalja mind a tíz ujját a főztöd után.
Előző életedet azzal töltötted, hogy finomabbnál finomabb ételeket készítettél. Célod az volt, hogy mindenki megnyalja mind a tíz ujját a főztöd után.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: