Ki voltál elöző életedben?
2014. július 11. 13:30
Te jézus isten:
Feltaláló
Előző életedben feltaláló voltál. Új, az emberiség fejlődését elősegítő találmányok felfedezésével foglalkoztál.
Oké..
xdd
Feltaláló
Előző életedben feltaláló voltál. Új, az emberiség fejlődését elősegítő találmányok felfedezésével foglalkoztál.
Oké..
2014. július 12. 19:19
Király
Hát igazából úgymond előző életemben inkább lábtörlő voltam mint valami nagy fenséges parancsolgatós uralkodó!
Hát igazából úgymond előző életemben inkább lábtörlő voltam mint valami nagy fenséges parancsolgatós uralkodó!
2014. július 12. 20:25
Torreádor ~ Előző életedet valószínűleg torreádorként élted. Szinte nap mint nap kockára tetted az életedet azért, hogy szórakoztasd a tömegeket.
2014. július 12. 20:34
Varrónő
Előző életedben varrónőként tengetted napjaidat. Többnyire előkelő királyi családok hölgy tagjainak szabtál, varrtál gyönyörű ruhakölteményeket.
Előző életedben varrónőként tengetted napjaidat. Többnyire előkelő királyi családok hölgy tagjainak szabtál, varrtál gyönyörű ruhakölteményeket.
2014. július 12. 20:36
Revütáncos
Előző életedben revütáncosként tengetted napjaidat. Szép, hosszú táncos lábaidat nagyon sokan irigyelték tőled.
Előző életedben revütáncosként tengetted napjaidat. Szép, hosszú táncos lábaidat nagyon sokan irigyelték tőled.
2014. július 12. 21:43
Színész
"Előző életedet színészként tengetted. Napjaid nagy részét azzal töltötted, hogy megnevettetted az embereket, és biztosítottad kellemes szórakozásukat."
Szeretem megnevettetni az embereket és mondta pályaválasztási tanácsadó, hogy lehetnék színész is a teszt alapján, amit ki kellett töltenünk, szóval ki tudja.
"Előző életedet színészként tengetted. Napjaid nagy részét azzal töltötted, hogy megnevettetted az embereket, és biztosítottad kellemes szórakozásukat."
Szeretem megnevettetni az embereket és mondta pályaválasztási tanácsadó, hogy lehetnék színész is a teszt alapján, amit ki kellett töltenünk, szóval ki tudja.
2014. július 14. 09:05
|
|
Mokusmacska1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.31. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 223508 offline
|
Zenész és furi hogy imádok énekelni
2014. július 14. 20:27
|
|
Viv0ffisölúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 3 Azonosító: 227596 offline
|
Ne verjetek meg, politikus
1 felhasználónak tetszik:
Ramadaa
2014. július 14. 21:19
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
ühééé dzsinn voltam
2014. július 14. 22:13
Feltaláló voltam... Az tényleg az 1. világ lehetett. (Kösz Deus. Yukkii & Yuno)
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.