Dzsinn
Előző életedet egy palackban élő dzsinnként élted le. Talán pont ez a magyarázata annak, hogy miért válsz nyugtalanná, ha korlátozva, vagy bezárva érzed magad.
Ki voltál elöző életedben?
2012. október 14. 14:05
2012. október 14. 14:20
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Dzsinn
Előző életedet egy palackban élő dzsinnként élted le. Talán pont ez a magyarázata annak, hogy miért válsz nyugtalanná, ha korlátozva, vagy bezárva érzed magad.
2012. október 14. 14:25
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Szolgáló.
2012. október 14. 14:28
Táncos
Táncosként élted az előző életed. Napjaid azzal teltek, hogy gyakoroltál, és tanítottál másokat a tánc művészetére.
2 évig jártam táncolni, de nem mondanám hogy olyan jó voltam.
Kíváncsiság kedvéért megnéztam anyámat is. Ő király volt. Nem királynő, király.
Bár női oldal szóval egyértelmű.
Táncosként élted az előző életed. Napjaid azzal teltek, hogy gyakoroltál, és tanítottál másokat a tánc művészetére.
2 évig jártam táncolni, de nem mondanám hogy olyan jó voltam.
Kíváncsiság kedvéért megnéztam anyámat is. Ő király volt. Nem királynő, király.
2012. november 18. 17:29
|
|
LadyBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 27 Csatolások: 2 Azonosító: 189909 offline
|
Kereskedő.
Elmúlt életedet kereskedőként élted. Bármit képes voltál eladni az embereknek. Ehhez hihetetlen képességed volt.
Elmúlt életedet kereskedőként élted. Bármit képes voltál eladni az embereknek. Ehhez hihetetlen képességed volt.
2012. november 19. 19:38
Lélekgyógyász
"Előző életedben mások lelkének gyógyítója voltál. Meg volt a képességed és hatalmad ahhoz, hogy tanításaiddal és mágikus személyiségeddel másokat meggyógyíts."
"Előző életedben mások lelkének gyógyítója voltál. Meg volt a képességed és hatalmad ahhoz, hogy tanításaiddal és mágikus személyiségeddel másokat meggyógyíts."
2013. január 25. 14:53
Revütáncos
Előző életedben revütáncosként tengetted napjaidat. Szép, hosszú táncos lábaidat nagyon sokan irigyelték tőled.
Előző életedben revütáncosként tengetted napjaidat. Szép, hosszú táncos lábaidat nagyon sokan irigyelték tőled.
2013. február 09. 11:03
Katona
Előző életedet katonaként tengetted. Igyekeztél megvédeni országod jogait, és keményen harcoltál érte.
Előző életedet katonaként tengetted. Igyekeztél megvédeni országod jogait, és keményen harcoltál érte.
2013. február 12. 16:11
Társalkodó nő
Előző életedben nagyon pletykás társalkodó nő voltál. Te voltál az, aki a városban, vagy a faluban mindent tudott. A kommunikáció erejét azonban helytelenül használtad fel.
Előző életedben nagyon pletykás társalkodó nő voltál. Te voltál az, aki a városban, vagy a faluban mindent tudott. A kommunikáció erejét azonban helytelenül használtad fel.
2013. március 23. 20:36
Színész
Előző életedet színészként tengetted. Napjaid nagy részét azzal töltötted, hogy megnevettetted az embereket, és biztosítottad kellemes szórakozásukat.
Előző életedet színészként tengetted. Napjaid nagy részét azzal töltötted, hogy megnevettetted az embereket, és biztosítottad kellemes szórakozásukat.
2013. március 23. 20:52
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Modell
Modellként élted előző életedet. Rengeteg pénzt költöttél szebbnél szebb ruhadarabokra. Gyönyörű ruhakölteményekkel rendelkeztél.
Modellként élted előző életedet. Rengeteg pénzt költöttél szebbnél szebb ruhadarabokra. Gyönyörű ruhakölteményekkel rendelkeztél.
2013. március 24. 19:03
|
|
lucifer19941120visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 1 Azonosító: 198239 offline
|
Szépségkirálynő
Szépséged miatt előző életedben szépségkirálynő voltál. Imádtad a tündöklést, és mindig megálltad a helyed.
És ez lehet igaz is mert meditáció során sikerült kideríteni, hogy előző életemben egy nagyon gazdag és szép nő voltam.
Szépséged miatt előző életedben szépségkirálynő voltál. Imádtad a tündöklést, és mindig megálltad a helyed.
És ez lehet igaz is mert meditáció során sikerült kideríteni, hogy előző életemben egy nagyon gazdag és szép nő voltam.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: