Előző életedben nagyon pletykás társalkodó nő voltál. Te voltál az, aki a városban, vagy a faluban mindent tudott. A kommunikáció erejét azonban helytelenül használtad fel.
Ki voltál elöző életedben?
2011. augusztus 27. 19:44
Társalkodó nő
Előző életedben nagyon pletykás társalkodó nő voltál. Te voltál az, aki a városban, vagy a faluban mindent tudott. A kommunikáció erejét azonban helytelenül használtad fel.
2011. augusztus 27. 19:45
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A kút szerint még mindig:
Királynő
Előző életedben előkelő királynő voltál. A király mellett elvártad, hogy alattvalóid a lábad előtt heverjenek.
Egyébként van benne valami. Tuti Nagy-Britanniában uralkodtam (Lehet, hogy én voltam Viktória?
), onnan van ez a hatalmas rajongás.
Királynő
Előző életedben előkelő királynő voltál. A király mellett elvártad, hogy alattvalóid a lábad előtt heverjenek.
2011. augusztus 27. 19:54
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Lélekgyógyász
Előző életedben mások lelkének gyógyítója voltál. Meg volt a képességed és hatalmad ahhoz, hogy tanításaiddal és mágikus személyiségeddel másokat meggyógyíts.
Előző életedben mások lelkének gyógyítója voltál. Meg volt a képességed és hatalmad ahhoz, hogy tanításaiddal és mágikus személyiségeddel másokat meggyógyíts.
2011. augusztus 27. 20:02
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Orvos
Előző életedben orvosként éltél. Napjaidat azzal töltötted, hogy meggyógyítottad az embereket.
Naaa szupeeer!
Mindig is szerettem az embereken segíteni.
Előző életedben orvosként éltél. Napjaidat azzal töltötted, hogy meggyógyítottad az embereket.
Naaa szupeeer!
2011. augusztus 27. 20:03
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Kertész
Előző életedben előkelő királyi udvarok kertésze voltál. Napjaid nagy részét azzal töltötted, hogy gyönyörű parkokat és kerteket hoztál létre, és folyamatosan rendezgetted őket.
Ó,fuck utálok kertészkedni
De mindegy a királyi-udvar z más
Előző életedben előkelő királyi udvarok kertésze voltál. Napjaid nagy részét azzal töltötted, hogy gyönyörű parkokat és kerteket hoztál létre, és folyamatosan rendezgetted őket.
Ó,fuck utálok kertészkedni
2011. augusztus 27. 20:15
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
A kút szerint: detektív vagyok!
ami nagyon vicces mert végül is szeretek tudni a dolgokról de nem minden áron! nem vagyok egy nyomozós típus de most éppen az keresem hogy mi legyek ha nagy leszek?! ha vki tud írjon nekem jókat! köszi!
ami nagyon vicces mert végül is szeretek tudni a dolgokról de nem minden áron! nem vagyok egy nyomozós típus de most éppen az keresem hogy mi legyek ha nagy leszek?! ha vki tud írjon nekem jókat! köszi!
2011. augusztus 31. 14:15
Királynő
2011. szeptember 04. 13:40
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Én Zenész.
2011. szeptember 08. 20:05
|
|
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline
|
Orvos - Előző életedben orvosként éltél. Napjaidat azzal töltötted, hogy meggyógyítottad az embereket.
Ez érdekes, mert most nagyon nem bírom a vért, meg a betegeket.
Ez érdekes, mert most nagyon nem bírom a vért, meg a betegeket.
2011. szeptember 08. 21:50
Hát én nem hiszek ebben.De e szerint előző életemben Detektív voltam.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: