Ki voltál elöző életedben?
2011. augusztus 01. 16:19
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
Lovag
2011. augusztus 01. 17:00
Varrónő voltam. Tudok is varrni, csak nagyon utálok.
2011. augusztus 01. 17:19
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
teljes névvel zenész, keresztnévvel táncos. érdekes...
2011. augusztus 26. 12:25
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Én kalóz, el sem hiszem
2011. augusztus 26. 12:35
|
|
Vy98fuckup. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 726 Csatolások: 1112 Azonosító: 125911 offline
|
Detektív
(Amúgy mindig is érdekel ez a szakma)
Előző életedben detektív voltál. Időd legnagyobb részét azzal töltötted, hogy megoldatlannak látszó rejtélyeket fedtél fel.
Előző életedben detektív voltál. Időd legnagyobb részét azzal töltötted, hogy megoldatlannak látszó rejtélyeket fedtél fel.
2011. augusztus 26. 12:45
|
|
reki21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.14. Hozzászólás: 88 Csatolások: 1 Azonosító: 151085 offline
|
keresztnév:Táncos
Táncosként élted az előző életedet. Napjaid azzal teltek, hogy gyakoroltál, és tanítottál másokat a tánc művészetére.
am. most is táncolok
teljesnév: Költő
Előző életedben költő voltál. Gyönyörű verseket írtál, tehetségedet mindenki csodálta és elismerte.XD
Táncosként élted az előző életedet. Napjaid azzal teltek, hogy gyakoroltál, és tanítottál másokat a tánc művészetére.
am. most is táncolok
teljesnév: Költő
Előző életedben költő voltál. Gyönyörű verseket írtál, tehetségedet mindenki csodálta és elismerte.XD
2011. augusztus 26. 12:52
Szakács
Előző életedet azzal töltötted, hogy finomabbnál finomabb ételeket készítettél. Célod az volt, hogy mindenki megnyalja mind a tíz ujját a főztöd után.
Előző életedet azzal töltötted, hogy finomabbnál finomabb ételeket készítettél. Célod az volt, hogy mindenki megnyalja mind a tíz ujját a főztöd után.
2011. augusztus 26. 14:28
én előző életemben farmerlány voltam
dikk nem is hittem volna xdd
bár ez nem zavar
"Előző életedben földműveléssel foglalkoztál. Abból éltél, hogy a két kezed által megtermelt növényekkel kereskedtél."
dikk nem is hittem volna xdd
bár ez nem zavar
"Előző életedben földműveléssel foglalkoztál. Abból éltél, hogy a két kezed által megtermelt növényekkel kereskedtél."
2011. augusztus 27. 19:41
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Festőművész
Elmúlt életedben gyönyörű műalkotásokat festettél. A tájképektől a csendéletekig. Képességeid miatt elismert festőművészként tiszteltek.
Hát ebből nem maradt a következő életembe...
Elmúlt életedben gyönyörű műalkotásokat festettél. A tájképektől a csendéletekig. Képességeid miatt elismert festőművészként tiszteltek.
Hát ebből nem maradt a következő életembe...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: