Az eredeti nevemmel:Politikus
Előző életedben politikusként más emberek jogaiért szálltál harcba.
Az itteni nevemmel:Festőművész
Elmúlt életedben gyönyörű műalkotásokat festettél. A tájképektől a csendéletekig. Képességeid miatt elismert festőművészként tiszteltek.
Ki voltál elöző életedben?
2010. szeptember 22. 20:46
Kalóz
Előző életedet kalózként élted le. Időd nagy részét a tengeren töltötted, és gazdag, kincsekkel teli hajókra vadásztál.
Azta
Előző életedet kalózként élted le. Időd nagy részét a tengeren töltötted, és gazdag, kincsekkel teli hajókra vadásztál.
Azta
2010. szeptember 22. 20:49
Detektív
Előző életedben detektív voltál. Időd legnagyobb részét azzal töltötted, hogy megoldatlannak látszó rejtélyeket fedtél fel.
Előző életedben detektív voltál. Időd legnagyobb részét azzal töltötted, hogy megoldatlannak látszó rejtélyeket fedtél fel.
2010. szeptember 22. 20:56
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
kb. egy hónappal ezelőtt még katona voltam de változnak az idők, már festőművész voltam
na, ki vette meg az én híres festményeimet?
1 felhasználónak tetszik:
agicaa9412
2010. szeptember 22. 22:34
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Revütáncos, ez érdekes mert kiskoromban nagyon sokat gondoltam arra, hogy jégkorcsolyázó leszek
2010. október 05. 21:01
Szakács:Előző életedet azzal töltötted, hogy finomabbnál finomabb ételeket készítettél. Célod az volt, hogy mindenki megnyalja mind a tíz ujját a főztöd után.
2010. november 01. 14:26
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Én is kalóz voltam a tengereket jártam. Magyarán én voltam Jack Sparow
Eszty Morgan
2010. november 01. 14:38
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Színész
Előző életedet színészként tengetted. Napjaid nagy részét azzal töltötted, hogy megnevettetted az embereket, és biztosítottad kellemes szórakozásukat.
Azt a mindenit! Imádom a filmeket, a színészetet, a színészeket, mindent ami ezzel kapcsolatos!!
Előző életedet színészként tengetted. Napjaid nagy részét azzal töltötted, hogy megnevettetted az embereket, és biztosítottad kellemes szórakozásukat.
Barak Stefánia
2010. november 01. 14:43
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Érdekes.
Már csináltam ilyen jóslást régebben, akkor az jött ki, hogy mágus, varázsló voltam Írországban a 9. században, most pedig az jött ki, hogy festőművész voltam.
Szerk.: Ha pedig csak a keresztnevemet írom be, akkor az jön ki, hogy király voltam
ez már jobban tetszik.
Már csináltam ilyen jóslást régebben, akkor az jött ki, hogy mágus, varázsló voltam Írországban a 9. században, most pedig az jött ki, hogy festőművész voltam.
Szerk.: Ha pedig csak a keresztnevemet írom be, akkor az jön ki, hogy király voltam
2010. november 01. 16:52
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Barak Stefánia
2010. november 01. 16:58
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
Királynő
Előző életedben előkelő királynő voltál. A király mellett elvártad, hogy alattvalóid a lábad előtt heverjenek.
Előző életedben előkelő királynő voltál. A király mellett elvártad, hogy alattvalóid a lábad előtt heverjenek.
2010. november 01. 16:58
Költő
Előző életedben költő voltál. Gyönyörű verseket írtál, tehetségedet mindenki csodálta és elismerte.
Előző életedben költő voltál. Gyönyörű verseket írtál, tehetségedet mindenki csodálta és elismerte.
2010. november 01. 17:03
Eredeti névvel:
Kereskedő
Elmúlt életedet kereskedőként élted. Bármit képes voltál eladni az embereknek. Ehhez hihetetlen képességed volt.
Itteni névvel:
Halász
Előző életedet halászként élted le. Szerettél halat fogni, és rengeteg időt töltöttél a nyugtató vízpartokon.
Kusid:
Zarándok
Előző életedet zarándokként élted. Napjaidat azzal töltötted, hogy ismeretlen helyeket, új területeket jártál be.
Kész kalandor voltam
Kereskedő
Elmúlt életedet kereskedőként élted. Bármit képes voltál eladni az embereknek. Ehhez hihetetlen képességed volt.
Itteni névvel:
Halász
Előző életedet halászként élted le. Szerettél halat fogni, és rengeteg időt töltöttél a nyugtató vízpartokon.
Kusid:
Zarándok
Előző életedet zarándokként élted. Napjaidat azzal töltötted, hogy ismeretlen helyeket, új területeket jártál be.
Kész kalandor voltam
Smiley_99
2010. november 01. 17:05
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
XD Király lenne ha igaz lenne!!! XD
2010. november 01. 17:05
Jajj de jó!Nem is tudtam,hogy kereskedő voltam
.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.