Jessica Alba-t leleplezték. Nem tud sütni, főzni. A saját érdekünkben nem szabad Jesst a konyha közelébe engedni. A New York Post volt az a szerencsés, hogy megírhatta a híresség ciki kis titkát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessica Alba: Vigyázz, konyha!
2010. május 21. 10:46
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Szerintem nem is sok tud főzni- sütni, hisz nincs rászorulva. Másrészt ideje sincs rá...
Minek szorgoskodjanak, ha legalább 3 emberből álló személyzettel rendelkeznek? :Đ
Egyébként a kép furcsa, tényleg
Minek szorgoskodjanak, ha legalább 3 emberből álló személyzettel rendelkeznek? :Đ
Egyébként a kép furcsa, tényleg
2010. május 21. 11:47
|
|
Arteszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.29. Hozzászólás: 226 Csatolások: 43 Azonosító: 113519 offline
|
Hát nem tudom... Szerintem azért nem ártana ha legalább egy rántottát vagy egy pirítóst megtudna csinálni egyedül. Mert az tény, hogy nincs rászorulva hogy önmaga csinálja ezeket, de hát ha valaki ha ennyire önállótlan az régen nem normális. Nem mellesleg milyen példát ad majd a lányának: ne tanulj főzni, sütni meg ilyenek mert ha sztár leszel megcsinálják helyetted. Ja... csak mi van ha máshogy alakulnak a dolgok...
2010. május 21. 13:46
Nem értem miért olyan nagy dolog ez...nem minden nő tud főzni,ez elég egyértelmű..sőt,van olyan család ahol a férfi főz,mégsincs gond. Szerintem ez egyáltalán nem ciki..amúgy sincs rá szüksége,hiszen lehetne több szakácsa is akárx D.
2010. május 22. 12:04
WhiteAngel jól mondja... több szakácsa is lehetne, akkor minek tudjon főzni?
Bár én úgyis csak olyan csajt veszek el, aki tud...
2010. május 24. 12:04
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Nem ciki, nem arról van szó, megteheti,hogy ne tudjon főzni, úgy is kiszolgálják, körül van véve olyanokkal valószínűleg aki tud, de azért egy pár halrudacskát nem ártana tudni elkészíteni,főleg ha az ilyen félkész kaja féle,és szerintem itt arról volt szó. Pár alapvető dolgot nem lenne nagy gáz ha megtanulna,és szerintem nem az venné el az idejét, hogy pár halrudat olajban kisüt.
2010. augusztus 03. 11:56
|
|
kriszti321új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 131628 offline
|
cíííki
2011. október 31. 16:50
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Ez az eset csak azt bizonyította hogy nem értett ahhoz az elektromos tűzhelyhez és nem azt hogy egyáltalán ne tudna semmit se főzni/kisütni.
Állítólag egyébként szeret főzni. A specialitása a csirke enchilada és a otthoni készítésű tortilla.
És ez is ide kapcsolódik, tessék:
http://www.hirextra.hu/2010/12/20/jessica-alba-84-emberre-foz/
Állítólag egyébként szeret főzni. A specialitása a csirke enchilada és a otthoni készítésű tortilla.
És ez is ide kapcsolódik, tessék:
http://www.hirextra.hu/2010/12/20/jessica-alba-84-emberre-foz/
2014. szeptember 22. 17:38
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
Lydia egyetértek!
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: