Megint kacsahírek, az imdb is egy Gossipcenter nevű forrásra hivatkozik - ennyit elég is tudni róla - mindent elárul.
Ez is már a hype része amivel a filmet el akarják adni - kell valamit adni a rajongóknak amin lehet nyammogi amig be nem mutatják a filmet ...
Moviline, People és a többi lap is azt teszi be a lapba amivel el lehet adni.
Én régen vettem az angol Total filmet, Movieline-t a minap lapozgattam a 2000-2001-es számokat.
Hasamat fogtam a röhögéstől, hogy ki kivel és mit forgat a "megerőstett hírek szerint", mert mára bőven kiderült, hogy valóság alapja semmi nem volt vagy azóta is dobozban van a film ...
Megan Fox nem szerepel a Transformers 3-ban
2010. május 20. 15:41
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
engem nem nagyon izgat, hogy marad-e vagy megy. eddig se miatta néztem meg az első két részt, szóval nem fog hiányozni ha kirakják. sose azért nézek meg egy filmet mert xy szerepel benne (persze azért van kivétel) hanem a történet/látvány stb. miatt. ki tudja, lehet hogy akit a helyére raknak sokkal jobban fog játszani..
2010. május 20. 16:56
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.05.20. 15:41)
Megint kacsahírek, az imdb is egy Gossipcenter nevű forrásra hivatkozik - ennyit elég is tudni róla - mindent elárul.
Ez is már a hype része amivel a filmet el akarják adni - kell valamit adni a rajongóknak amin lehet nyammogi amig be nem mutatják a filmet ...
Én régen vettem az angol Total filmet, Movieline-t a minap lapozgattam a 2000-2001-es számokat.
Hasamat fogtam a röhögéstől, hogy ki kivel és mit forgat a "megerőstett hírek szerint", mert mára bőven kiderült, hogy valóság alapja semmi nem volt vagy azóta is dobozban van a film ...
Én is erre gondoltam, de annyira megerősített hírek voltak, hogy már inkább hittem a tömegnek
2010. május 20. 17:01
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.05.20. 15:41)
Az imdb nem hivatkozik semmire, csak gyűjti a híreket. Te gondolom éppen a perpillanat legfelsőt láttad az adatlapon, de ha rákattintasz a news deskre - ez a híroldal - oldalakon keresztül kapod a cikkeket. A gossipcenter nem a forrás, csak egy lap a sok közül, amelyik lehozta a hírt. Ha kacsa, akkor jól átverték az egész világot, mert az egyáltalán nem téma sehol, hogy igaz-e vagy sem, legfeljebb arról megy polemizálás, hogy ki is döntött így, illetve ki lesz az utód.
2010. május 31. 23:23
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Túlzottan elszállt magától ez a csaj!
2010. június 30. 12:46
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Egyetértek!És énis remélem h Gemma kapja meg!
2011. január 28. 14:21
Nekem mindegy kinyer csak az a lényeg,hogy bár ki is jól látszon a filmben
2011. október 01. 11:03
Az igaz hogy Megan egy kicsit el van magától szállva,de kár hogy kirúgták,mert nekem az új csaj valamilyen Rosie nem jön be!Egyáltalán nem neki való az a szerep!
2011. december 24. 10:48
|
Eve146új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 67 Csatolások: 11 Azonosító: 164689 offline
|
Sztem Megan sokkal jobban illett a filmbe...
DE igazából így is jó volt a film... <3 POnt nem foglalkoztam vele, hogy most Rosie vagy MEgan játssza Sam csaját...
Én tudom, hogy miért nem lett Megan a Tf 3.-ba benne... De lehet, hogy azok csak pletykák... nah mind1
Nekem ígyis a kedvencem marad a Transformers
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: