Tudom, eredetileg arról akartam a cikket írni, de láttam, hogy Rimának még adatlapja sincs, hát gondoltam először bemutatom, ki is ő
Íme Miss USA 2010!
2010. május 20. 13:51
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
''már kerültek elő róla olyan fotók, hogy valami striptease versenyen rúdon riszálja magát, még nem nyilatkoztak, hogy megtarthatja e a koronát.''
Tudom, eredetileg arról akartam a cikket írni, de láttam, hogy Rimának még adatlapja sincs, hát gondoltam először bemutatom, ki is ő
Már megírtam a cikket, várjuk, mikor fogadják el
2010. május 20. 14:50
|
Marvina paranoid android |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 05.07.11. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 30 Azonosító: 7472 offline
|
Idézet (viraag @ 2010.05.20. 09:31)
Nagyon szép, és örülök, hogy nem szőke!
Tényleg szép. 
Semmi esélyünk 
Idézet (El Mexicano @ 2010.05.20. 09:50)
Szép. Szerintem a magyar lányoknak eleve nincs esélyük nemzetközi szépségversenyeken, mert a szépségideál nem az európai-kaukázusi típus. A közép-európaiaknak durvák a vonásaik, szögletes az arcuk... nem azt mondom, hogy nem szépek, mert vannak gyönyörű magyar lányok is, de pl. a latin-amerikaiaknak a közelébe sem jönnek.
Idézet (Hitman da staRR @ 2010.05.20. 10:04)
Ebbe teljesen egyetértek,hogy a latin-amerikaik sokkal szebbek mint az európai hölgyek./Sajnos ez tény,és Amerika messze van...
/
mi ez a rasszizmus itt kérem
pedig a pozitív rasszizmus is rasszizmus, mégha ezt például a latin-amcsi/feka körökben gyakran nem is érzékelik annak
egyébként szerény véleményem szerint felesleges bármilyen objektivitást keresni az ilyen rendezvények zsűrizései mögött, mivel az ilyen tipusú rendezvényeken is pontosan ugyanazok a szempontok alapján kerül értékelésre a felhozatal, mint akár a Nobel vagy akár az Oscar díj esetében… stb. Az ítészek az ilyen nemzetközi bohóckodásokon rendre politikai döntéseket hoznak, mindig annak megfelelően, hogy éppen melyik kultúrkörnek és milyen tágabbértelmű megfontolásból kívának benyalni, gesztusokat gyakorolni.
…mindenesetre én továbbra is maradok a szőkéknél
2010. május 20. 15:11
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Két videó amiben a lányok fürdőruhában vonulnak fel... eldönthetitek, hogy ti is ennek a lányzónak adtátok - e volna a koronát
fiúk előnyben
2010. május 20. 20:05
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Idézet (Marvin @ 2010.05.20. 14:50)
egyébként szerény véleményem szerint felesleges bármilyen objektivitást keresni az ilyen rendezvények zsűrizései mögött, mivel az ilyen tipusú rendezvényeken is pontosan ugyanazok a szempontok alapján kerül értékelésre a felhozatal, mint akár a Nobel vagy akár az Oscar díj esetében… stb. Az ítészek az ilyen nemzetközi bohóckodásokon rendre politikai döntéseket hoznak, mindig annak megfelelően, hogy éppen melyik kultúrkörnek és milyen tágabbértelmű megfontolásból kívának benyalni, gesztusokat gyakorolni.
Azért a Nobel-díj, az egy kicsit más tészta,persze előfordulhat néhány kivétel ott is,amúgy egyetértek.És Oklahoma szerintem is szebb.
2010. május 21. 00:14
|
Marvina paranoid android |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 05.07.11. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 30 Azonosító: 7472 offline
|
Idézet (elba @ 2010.05.20. 20:05)
Azért a Nobel-díj, az egy kicsit más tészta,persze előfordulhat néhány kivétel ott is,amúgy egyetértek.És Oklahoma szerintem is szebb. 
…nem csak előfordulhat, hanem a legutóbbi években rendre elő is fordult
(nem véletlenszerűen említettem a példák közzül elsőként
2011. június 13. 16:45
Mind a ketten szépek főleg Rima beauty szinte tuttam,hogy ő nyeri megérdemli
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: