Az arab-amerikai szépség, Rima Fakih nem először nyert szépségversenyt. Viszont ő lett az első Miss Michigan 1993 óta, akit Miss USA-vá koronáztak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme Miss USA 2010!
2010. május 20. 09:50
Szép. Szerintem a magyar lányoknak eleve nincs esélyük nemzetközi szépségversenyeken, mert a szépségideál nem az európai-kaukázusi típus. A közép-európaiaknak durvák a vonásaik, szögletes az arcuk... nem azt mondom, hogy nem szépek, mert vannak gyönyörű magyar lányok is, de pl. a latin-amerikaiaknak a közelébe sem jönnek.
2010. május 20. 10:00
|
|
Hitman da staRR |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1 Azonosító: 127084 offline
|
Mindkét hölgyemény gyönyörű,de nekem is Michigan a szimpatikusabb,de a másik csaj se százas.
És ahogy fent is elhangzott,tényleg nem lesz nehéz dolga a zsűrinek.Mivel a "mi általunk" kiválasztott hölgy labdába se rúghat ilyen konkurencia mellett.Pedig a magyar hölgyek sem utolsók a szépség terén,csak az a baj,hogy akik igazán szépek azok nem is jelentkeztek.
2010. május 20. 10:04
|
|
Hitman da staRR |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1 Azonosító: 127084 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.05.20. 09:50)
...nem azt mondom, hogy nem szépek, mert vannak gyönyörű magyar lányok is, de pl. a latin-amerikaiaknak a közelébe sem jönnek.
Ebbe teljesen egyetértek,hogy a latin-amerikaik sokkal szebbek mint az európai hölgyek./Sajnos ez tény,és Amerika messze van...
2010. május 20. 10:35
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
már kerültek elő róla olyan fotók, hogy valami striptease versenyen rúdon riszálja magát, még nem nyilatkoztak, hogy megtarthatja e a koronát. amúgy ezen a magyar királynő versenyen a csajok elbújhatnak az összes miss usa mögött, holott a magyar nők állítólag szépek. az utcáról 10 különbet össze szedtem volna nekik, mint amilyen a felhozatal volt...
2010. május 20. 10:36
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
szerk: összeszedtem
2010. május 20. 11:38
|
|
Monszlikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 126448 offline
|
Sztem lenne esélyük a magyar lányoknak is de sosem a legszebbet választják, aki ebben a mezőnyben is helytállna. Most lehet variációkat találni arra miért nem ezek a lányok nyernek.
2010. május 20. 13:09
|
|
jennifer9876új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.17. Hozzászólás: 63 Csatolások: 2 Azonosító: 125258 offline
|
télleg nagyon nagyon szép. és 10anta igazad van abban hogy dobó ági ehhez semmi!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: