Az I kissed a vampire online epizódokkal kezdődött, de a napokban felkerült a film előzetese is az internetre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lucas Grabeel vámpíros musicale
2010. május 20. 11:34
Igaza van oth0000-nak szeretem a vámpíros filmeket de a Twilight-ot senki nem tudja lekörözni.
2010. május 20. 12:35
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Lucas tényleg naon tehetséges,de egyet értek a cikk szerkesztőjével,a film előzetese pocsék és sztem a film se lesz jobb:S Nem értem h Lucas és Drew Seeley akik ennyire tehetségesek,hogy adhaták a nevüket egy ilyen baromsághoz???
2010. május 20. 13:28
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Tudjátok h mért vállalta az?? Mert nem kap más szerepet! Senkinek nem kell egy zenés HMS-es szereplő. Oké h tehetséges meg jó a hangja és jó színész...de nem kell senkinek...így elvállal amit kap!
2010. május 20. 13:42
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (oth0000 @ 2010.05.20. 13:28)
Tudjátok h mért vállalta az?? Mert nem kap más szerepet! Senkinek nem kell egy zenés HMS-es szereplő. Oké h tehetséges meg jó a hangja és jó színész...de nem kell senkinek...így elvállal amit kap!
inkább az, hogy én nála nem érzem azt a bitonyítási vágyat, mint Efron úrnál, és Vanssánál: hogy próbál kitörni a ráhúzott Disney-s dobozból...
2010. május 20. 14:21
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (rheuska @ 2010.05.20. 13:42)
inkább az, hogy én nála nem érzem azt a bitonyítási vágyat, mint Efron úrnál, és Vanssánál: hogy próbál kitörni a ráhúzott Disney-s dobozból...
Szerintem mindkettőben van valami. De ha megnézzük, hogy pl Corbin Blue a Broadway-en játszik, különböző szerepekbe, ő váltott. Ő se kifejezetten Disneys már, csak ő nem a nagyfilmek felé vette az irányt, hanem a színpadra vágyott. Lucasnak is igazából ezt kellett volna tennie, ehelyett évekkel később elvállal egy ilyet. Valószínűleg már nem tudott mit tenni. Drew Seeley meg több különböző Disney filmben is szerepelt (kezdve a HSM első részével, ahova csak a hangját adta), ő is tehetséges, de ő nem is akar ezen változtatni, tökéletesen jól elvan valószínűleg ezekkel a szerepekkel.
2010. május 20. 15:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Na igen! Csak gondoljatok bele h milyen nehéz lehet kitörni egy gyerekműsorból. Mindenki elvárja h jó legyél, és ne legyen komolyan szereped. De akkor is, egy vámpíros musical?? Ugyan már!
2010. május 20. 18:08
Hát ez tényleg elég szánalmasnak néz ki. Végig sem néztem rendesen, csak bele-bele tekergettem, de az már bőven elég volt, ráadásul a zenék sem hangzanak valami jónak...Nem is tudtam, hogy Corbin a Broadwayen játszik.
2010. május 20. 18:18
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Ráfeküdt a színpadi szerepekre, a twitterjén irogatja sokat. Az In The Heights című musicalben játszik most. Konkrétan a Richard Rodgers színházban adják elő.
2010. május 20. 19:00
Mi a sz** volt ez??? Iszonyatosan szánalmas. Talán az egyetlen pozitívum benne az, hogy Drew Seeley egész jól néz ki.
2010. május 20. 20:22
|
|
|
Demilena:
Drew Seeley tényleg jól néz ki benne! Meg is lepődtem
De tényleg szánalom...ennyi vámpíros sorit csinálnak már h mindenki unja már! Nem adok neki fél hónapot a premier után és lekerül mindenhonnan!
Drew Seeley tényleg jól néz ki benne! Meg is lepődtem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: