Milyen kicsi a világ. Avril Lavigne és Lindsay Lohan csúnyán veszekedtek egy Los Angelesi bárban. Avril jó pár barátjával vacsorázott egy híres szórakozo helyen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Avril Lavigne és Lindsay Lohan: Majdnem bunyó
2010. május 20. 17:52
Tudni kell ezt viselni..vagy legalább meg kell tudni védni magunkat..mert nem Avril lesz az utolsó,ez garantált...Habár Lindsay nem is csodálkozhat azok után amik most körülötte zajlanak...
2010. május 20. 19:34
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
én sem ilyennek ismertem meg avrilt, meglep a viselkedése, és mindkét csajt bírom :S amúgy ez már tök régi xD
2010. május 23. 09:34
|
mamizsibabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 125150 offline
|
imádom avrilt és nem hiszem hogy csak így a semmiért kapta volna fel a vizet.
szerintem lindsay felhúzta valamivel.
szerintem lindsay felhúzta valamivel.
2010. június 01. 20:20
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Bírom mindkettőjüket, viszont most nem Lindsay volt a hibás, hiszen csak köszönni akart, de azt nem értem, h Av miért kapta fel ennyire a vizet..
2010. június 01. 20:27
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
én személy szerint jobban kedvelem lohant, és eléggé fura, hogy avril így beszélt vele. én ne tudom hogy történt ez az egész, de hogy egy kicsit avril védelmébe álljak lehet, hogy lindsay valamilyen jellel utalt rá, hogy gúnyosan akar neki köszönni, de linds védelmében állva pedig az is megeshetett, hogy avril mondjuk kicsit többet ivott vagy úgy gondolta, hogy lindsay be akar neki szólni.. vagy vmi ilyesmi
2010. június 03. 14:57
Avrilt én jobban szeretem, bár nem hiszem hogy iylet modnott volna! :S
2010. június 03. 15:02
Én Avrilt jobban szeretem, de lehet, hogy picit többet ivott a kelleténél, de nem tudom.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: