Sokan úgy vélték, hogy egy románc van kialakulóban Johnny Depp és a hírhedt csábító, Angelina Jolie között. Ám mégsem ilyen egyszerű a dolog.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelinának mégsem kell Johnny
2010. május 19. 20:29
biztos kell neki csak nem modja:P kinek nem kéne jony:D
2010. május 19. 21:09
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Én gondoltam, hogy nem lesz semmi! Max Angie akarhatott valamit, de Johnny hűséges fajta! Mérhetetlenül imádja a gyerekeit és már csak miattuk se csalná meg az anyjukat!
2010. május 19. 21:55
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Már megint a szokásos anonim nyilatkozó xĐ Egyébként Angienek jó Brad, nem kell még egy pasi... Ezt is csak a film reklámozása miatt fújták fel.
2010. május 19. 22:05
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Tudom, hogy nagyrészt fordítás a cikk a Life & Style (magunk közt csak Lies & Shit) alapján, ami már eleve minősíti a sztorit, de a lead akkor is tartalmaz egy erős csúsztatást. "Angelina Jolie és Johnny Depp kijelentette, hogy mégsem kedvelik annyira egymást" - nem jelentettek ki ők semmit, egy pletykalap állítja róluk. Ahogy már állítottak sok mindent, aminek 10%-a sem igaz.
2010. május 20. 10:58
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Még szép, hogy Johnny lazán veszi a munkát, attól olyan jó színész =) ^^ Különben is miért csalná meg a feleségét...imádja a családját, ezt már annyiszor hallottam tőle, hogy lassan már engem is idegesít XD
Egyébként nem értem miért tartják Angelinát olyan szuper nőnek...szerintem a feje kifejezetten ronda XD
Egyébként nem értem miért tartják Angelinát olyan szuper nőnek...szerintem a feje kifejezetten ronda XD
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. május 20. 17:48
Nekem pont az tetszik Johnny-ban hogy ilyen laza és nem úgy fog fel egy forgatást mint egy élet-halál küzdelmet..mivel nem az. Jó ez így...(amúgy nekem se jön be Angelina)
2010. május 21. 16:13
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Johnny amúgy se illene szerintem Angelina-hoz..:/
2010. május 25. 17:38
|
|
Pinkcoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 6 Azonosító: 6929 offline
|
Én sosem hittem, hogy volt köztük valami. És nem is nagyon hiszek az efféle pletykáknak sem. Talán nem jönnek ki, de nem hinném, hogy ha így is van, akkor csak Angie-nek lenne baja Johnny-val.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.