Sokan úgy vélték, hogy egy románc van kialakulóban Johnny Depp és a hírhedt csábító, Angelina Jolie között. Ám mégsem ilyen egyszerű a dolog.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelinának mégsem kell Johnny
2010. május 19. 20:29
biztos kell neki csak nem modja:P kinek nem kéne jony:D
2010. május 19. 21:09
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Én gondoltam, hogy nem lesz semmi! Max Angie akarhatott valamit, de Johnny hűséges fajta! Mérhetetlenül imádja a gyerekeit és már csak miattuk se csalná meg az anyjukat!
2010. május 19. 21:55
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Már megint a szokásos anonim nyilatkozó xĐ Egyébként Angienek jó Brad, nem kell még egy pasi... Ezt is csak a film reklámozása miatt fújták fel.
2010. május 19. 22:05
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Tudom, hogy nagyrészt fordítás a cikk a Life & Style (magunk közt csak Lies & Shit) alapján, ami már eleve minősíti a sztorit, de a lead akkor is tartalmaz egy erős csúsztatást. "Angelina Jolie és Johnny Depp kijelentette, hogy mégsem kedvelik annyira egymást" - nem jelentettek ki ők semmit, egy pletykalap állítja róluk. Ahogy már állítottak sok mindent, aminek 10%-a sem igaz.
2010. május 20. 10:58
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Még szép, hogy Johnny lazán veszi a munkát, attól olyan jó színész =) ^^ Különben is miért csalná meg a feleségét...imádja a családját, ezt már annyiszor hallottam tőle, hogy lassan már engem is idegesít XD
Egyébként nem értem miért tartják Angelinát olyan szuper nőnek...szerintem a feje kifejezetten ronda XD
Egyébként nem értem miért tartják Angelinát olyan szuper nőnek...szerintem a feje kifejezetten ronda XD
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. május 20. 17:48
Nekem pont az tetszik Johnny-ban hogy ilyen laza és nem úgy fog fel egy forgatást mint egy élet-halál küzdelmet..mivel nem az. Jó ez így...(amúgy nekem se jön be Angelina)
2010. május 21. 16:13
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Johnny amúgy se illene szerintem Angelina-hoz..:/
2010. május 25. 17:38
|
|
Pinkcoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 6 Azonosító: 6929 offline
|
Én sosem hittem, hogy volt köztük valami. És nem is nagyon hiszek az efféle pletykáknak sem. Talán nem jönnek ki, de nem hinném, hogy ha így is van, akkor csak Angie-nek lenne baja Johnny-val.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.