Jensen Ackles & Danneel Harris - Esküvői képek
2010. június 07. 08:37
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Idézet (Sixy @ 2010.06.06. 14:48)
Hoztam pár új képet, sajnos szintén kicsik, de úgy látszik nagy felbontásban nem akar megjelenni, legalább is én sehol sem találok
Viszont van Jensen-Jared közös kép, ahogy megölelik egymást
(1-2. kép)
Viszont van Jensen-Jared közös kép, ahogy megölelik egymást
Az 5. képen nagyon édesek együtt!
2010. június 13. 01:23
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Éljen, elérkezett a nap
vannak nagy felbontású képek is (amik már voltak, de nem baj), meg pár új, még kicsiben, de nembaj
tessék nyáladzani
tessék nyáladzani
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2010. június 13. 02:18
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Mindkettőtöknek hatalmas köszönet.
Jaredes képekre már nagyon vártam, az esküvőn közreműködők listáján megolvadoztam egy darabig, hogy milyen jó, hogy ilyen jóban vannak ők így sokan, és hogy Jared a gyűrűhordozó.
Jaredes képekre már nagyon vártam, az esküvőn közreműködők listáján megolvadoztam egy darabig, hogy milyen jó, hogy ilyen jóban vannak ők így sokan, és hogy Jared a gyűrűhordozó.
2010. június 26. 14:53
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Idézet (Sixy @ 2010.06.14. 00:49)
Bár se Jensen, se Danneel nincs rajta, de Jared igen és az Ackles ceremónián készült, ráadásul nagy felbontás 
Ezen olyan aranyos Jared
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.