Beyoncé, Rihanna, The All-American Rejects, The Journey, Queen, AC/DC, Carrie Underwood, Lily Allen. Néhány előadó, akik világsikerét senki sem vonja kétségbe. Napjaink és az elmúlt évtizedek nagy nevei közül néhány. És a népszerűségük még fokozható tovább.
A teljes cikkhez kattints ide!
Már Rihanna is köszönetet mondott a Glee-nek
2010. május 19. 18:54
Pár napja fedeztem fel én is, és isteni, nagyon tetszik, jól feldogozzák a híres számokat, nem csoda, hogy ennyien szeretik!
2010. május 19. 18:54
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Igen, ez így is van. Akik hozzájárultak a dalok feldolgozásához, most hálásak és nem bánták meg, akik meg elutasították, azok rácsesztek...
Tényleg fantasztikus sorozat, eddig sokkal többet mutatott, mint amit elvártam volna tőle. Aki pedig a HSM-hez hasonlítja, úgy hogy 1 percet nem látott belőle, az sürgősen menjen a sarokba vagy nézze meg a pilotot...
Tényleg fantasztikus sorozat, eddig sokkal többet mutatott, mint amit elvártam volna tőle. Aki pedig a HSM-hez hasonlítja, úgy hogy 1 percet nem látott belőle, az sürgősen menjen a sarokba vagy nézze meg a pilotot...
2010. május 19. 19:00
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
én még nem láttam egy részt se de barátnőm mondta pont ma és mondtam neki, hogy nekiállok majd megnézni egypár rész:) 
tetszik ez a Gaga video XD
tetszik ez a Gaga video XD
2010. május 19. 19:00
még nem láttam, de ez a cikk meghozta hozta hozzá a kedvem.
2010. május 19. 19:05
Nagyon jó sorozat én az első évadból még csak 12 részt láttam de imádom (L)...nézzétek meg tényleg nem fogjátok megbánni
2010. május 19. 19:13
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (BeWhisper @ 2010.05.19. 19:03)
még sosem hallottam erről a sorozatról xD de kiváncsivá tett o.o
akkor már elértem valamit a cikkel
2010. május 19. 19:26
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (Natyangel @ 2010.05.19. 19:23)
Szerintem Lady Gaga körül nem kellene még nagyobb felhajtást csinálni! Már így is sokk!

talán Gaga az egyetlen olyan sztár, aki körül engem személy szerint nem zavar a felhajtás. nem vagyok rajongója, de ő tényleg egy üde folt a hírességek között, aki elsősorban nem a botrányai miatt híres, és ez sztem tisztelendő
2010. május 19. 21:55
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Jah, egyik kedvenc sorozatom lett. Főleg Brittany és Santana párosa a legaranyosabb!
Szeptembertől látható lesz elvileg majd az RTL Klubbon is!
Szeptembertől látható lesz elvileg majd az RTL Klubbon is!
2010. május 19. 22:47
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Én sem láttam még belőle egy részt sem, de a cikk is és a videó is meghozta hozzá a kedvem:)
2010. május 20. 19:16
Most tartok a 9. résznél a sorozatban. Hihtetlenül jó sorozat:))
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: