Lindsay Lohan vérrel és pisztollyal pózol
2010. május 19. 17:33
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Idézet (star fan @ 2010.05.19. 14:55)
jó kép,de a fekete haj nem áll neki jól szerintem:)
tipikus 12 éves csaj válasz. Nem is a kép mondanivalóját figyeli, hogy esetleg annak mi lehet az üzenete, a kihatása más emberekre, milyen példát mutat,mi a mondani valója stb,....hanem, hogy a haja nem jó feketén.-....
2010. május 20. 12:25
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
sztem jo kép és én szeretem, de mondjuk...télleg a fotos rendezte és hha lindsay tiltakozik, akkor lehet h lőttek a karrierjének vagy nem tom....szal.... mondjuk én nem ilyennek ismertem meg..:/
2012. november 04. 17:54
|
|
Cicuss.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 187706 offline
|
Nem értem én Őt. Ha nem lenne drogos akkor simán normális életet élne.. De nem.. Neki az kell, h börtönben élje le az életét, és, h drogba haljon meg.! Unom már, h mindig arról vannak hírek, h Lindsay Lohan botrányai, és drogfüggőségei.. Örülnék, ha egyszer olyan cikk lenne, h Lindsay Lohan valaminek pl. Az arca lett. Vagy, h inspirálta a rajongóit..Már nem azért, de nekem biztos, h soha nem lenne a példaképem... Bocsi a rajongóknak..
2013. július 30. 15:44
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Extrém egy kép lett...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: