Tom Cruiset a kislánya öltözteti
2010. május 18. 22:51
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Talán az anyjára is rászólhatna néha!Tom mellett Kate teljesen kifordult magából!
2010. május 18. 23:24
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
4 évesen én is felvettem az anyukám magassarkúját és függönyből csináltam magamnak báli ruhát. Ezzel nincs is semmi gond. A bajok ott kezdődnek ha már egy 4 évesnek is gyártanak tűsarkút. Na ez a gáz. A drága jó édesanyja meg végre gatyába szedhetné magát és a tűsarkára állhatna. Én ennél talpraesettebb nőnek is mertem. Mi van ebben a pasiban, amitől egy ilyen intelligens nő meghülyül. Nagyon jó szinésznek tartom Tomot, de a hátam közepére se kéne, mint pasi. Talán csak egy távoli rokonnak.
2010. július 03. 20:38
|
|
sari.kahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 29 Azonosító: 130114 offline
|
nem csodálkoznék ha majd egy kicsit nagyobb lesz(mondjuk 15-16) és nem lenne modora se tisztelete mások iránt mert ha már kis korában így nevelik hogy mindent a "segge alá tesznek" és nem tanítják semmire...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: