Nincs szüksége Tomnak stylistra, ott van a kislánya, Suri, akinek már most egy vagyont érő ruhatárja van, mellesleg imád öltözködni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Cruiset a kislánya öltözteti
2010. május 18. 17:04
2010. május 18. 17:18
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Hát nem hiszem, hogy egy kislány 4 évesen halál magától el tudja dönteni, hogy mi a divatos és mi nem. Szerintem csak megérzés után megy és azt hord ami neki kényelmes!
2010. május 18. 17:33
|
annie1234Earthbender |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 1013 Csatolások: 42 Azonosító: 126724 offline
|
csak azt nem értem, hogy minek hord Suri magassarkút? 4 évesen?: http://www.celebritysmackblog.com/wp-content/uploads/2009/11/suri-cruise-high-heels-pics.jpg
2010. május 18. 17:34
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (annie1234 @ 2010.05.18. 17:33)
csak azt nem értem, hogy minek hord Suri magassarkút? 4 évesen?: http://www.celebritysmackblog.com/wp-content/uploads/2009/11/suri-cruise-high-heels-pics.jpg
Ezek -gondolom, mert a link nem él - tánccipők, Katie hordja órákra.
2010. május 18. 17:39
|
annie1234Earthbender |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 1013 Csatolások: 42 Azonosító: 126724 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.05.18. 17:34)
Ezek -gondolom, mert a link nem él - tánccipők, Katie hordja órákra.
de én több olyan képet is láttam amin magassarkút hord. írd be a Gugli képkeresőjébe, hogy: Suri Cruise high heels és kidob egy csomó ilyen képet.
2010. május 18. 17:40
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (annie1234 @ 2010.05.18. 17:39)
de én több olyan képet is láttam amin magassarkút hord. írd be a Gugli képkeresőjébe, hogy: Suri Cruise high heels és kidob egy csomó ilyen képet.
Többnyire hasonló van rajta és általában a stúdióból jövet fényképezik őket.
http://juicy.mashkulture.net/magyar/wp-content/uploads/2009/09/suri_cruise_wearing_high_heels.jpg
2010. május 18. 17:46
|
annie1234Earthbender |
|
Idézet (nozso13 @ 2010.05.18. 17:40)
Többnyire hasonló van rajta és általában a stúdióból jövet fényképezik őket.
http://juicy.mashkulture.net/magyar/wp-content/uploads/2009/09/suri_cruise_wearing_high_heels.jpg
jó. lehet, hogy csak tánc közben használja. de akkor is kínzás. sznted nem?
2010. május 18. 17:48
Én Natyangellel értek egyet. Fiatal még ahoz hogy el tudja dönteni hogy mi az ami valóban divatos.
2010. május 18. 17:51
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
hát én nem tudom...
mi nem ismerjük a körülményeket úgyhogy szerintem felesleges elítélni vagy megbélyegezni őket...
ui:imádom Tom Cruiset deh csak az interjú a vámpírral mjatt!!!(L)
mi nem ismerjük a körülményeket úgyhogy szerintem felesleges elítélni vagy megbélyegezni őket...
ui:imádom Tom Cruiset deh csak az interjú a vámpírral mjatt!!!(L)
2010. május 18. 18:16
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Na ne már hogy a gyerek mondja meg neki mikor mit vegyen fel!!! Ilyen nincs.Először kezdődött "sztáréknál" ez a hülyeség a nevekkel,mindenki minél különlegesebb nevetz akart adni a gyerekének:Barackvirág, Harmatcsepp,...stb...Most a gyerek mondja meg ki mit vegyen fel? Ekkora baromságot.Szerintem nem normális ez az ember.Azzal "Szientológia" vallással is...Betegek...1.Túl sok pénze van,amit nem tud mire költeni,2.Az ilyen ember gyenge, és befolyásolható.Én nem vagyok vallásos.Én Darwinista vagyok vagyis az evolúcióban hiszek.Szeretném hinni, hogy van valami amit istennek, teremtőnek nevezhetünk, aki vigyáz ránk, aki felügyeli tevékenységünket.Csak az a sok szenvedés, háború katasztrófa,halál, keserűség, nyomor, szenvedés amin keresztül ment az emberiség,kételyből falat emelt bennem minden vallás és a lelkem közé.Nem hiszem el hogy aki minket teremtett ugye kezdve Ádámmal és Évával, azt szereti nézni odafent, hogy mi hogy szenvedünk, öljük halomra egymást.És ha ez nem lenne elég küld még ránk egy kis özönvizet, földrengést, meg vulkán kitörést...és fentről mozizva az eseményeket behugyozik a röhögéstől azon, hogy hogy reagálunk ezekre? Na ezért nem hiszek istenben.A napban hiszek mert azt látom nap mint nap, tudom hogy ha az nem lenne élet sem lenne a földön.A nap az egy "kézzel fogható" dolog,amiről bebizonyították hogy a földi élet nélkülözhetetlen fűszere. Ezért nem értem ezt a sok vallást is....Nem akarok megsérteni senkit,ne értsétek félre tiszteletben tartom a másik ember hitét,csak nem értem.Ezért nem értem Tom-ot sem meg még jó pár sztárt....
2010. május 18. 18:19
|
|
Alex12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.15. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 93177 offline
|
Szerintem ez akkora de akkora hülyeség... 4 éves! és egyrészt magassarkú, másrészt meg, nem szól bele hogy mit vesz fel? hát úristen.....
Am Tom Cruiset én is birom
Am Tom Cruiset én is birom
2010. május 18. 18:43
szerintem ez kamu.
Tom divatosan öltözködik és azt mondja, hogy a lánya öltöztette így fel.
Tom divatosan öltözködik és azt mondja, hogy a lánya öltöztette így fel.
2010. május 18. 19:30
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
"Suri Cruise a napjai többségét vásárlással tölti"
Nem játszással kéne töltenie? Nem hiszem hogy ő akaratoskodik hogy menjenek vásárolni, egy 4 évesnek még nincsenek ilyen igényei hogy milyen ruha vagy cipő hiányzik még a ruhatárából.
"Remek ízlése van. Ő mondja meg nekem, hogy mit vegyek fel."
Na ezt elképzelem hogy felmutat neki két polót és a kislány rábök az egyikre, de sztem fogalma sincs hogy végülis miben döntött ő.
"Azt hord, amit akar, soha nem szólok bele, hogy mit vesz fel"
Kíváncsi leszek hogy tartja e magát ehhez a nyilatkozatához ha a lánya 16 lesz.
Tom remek színész, de amióta ilyen képtelenségekkel hívja fel magára a figyelmet, csökkent a szememben egy picit.
Bocsi, ha megbántottam ezzel valakit.
Teljes mértékben egyetértek.
Nem játszással kéne töltenie? Nem hiszem hogy ő akaratoskodik hogy menjenek vásárolni, egy 4 évesnek még nincsenek ilyen igényei hogy milyen ruha vagy cipő hiányzik még a ruhatárából.
"Remek ízlése van. Ő mondja meg nekem, hogy mit vegyek fel."
Na ezt elképzelem hogy felmutat neki két polót és a kislány rábök az egyikre, de sztem fogalma sincs hogy végülis miben döntött ő.
"Azt hord, amit akar, soha nem szólok bele, hogy mit vesz fel"
Kíváncsi leszek hogy tartja e magát ehhez a nyilatkozatához ha a lánya 16 lesz.
Tom remek színész, de amióta ilyen képtelenségekkel hívja fel magára a figyelmet, csökkent a szememben egy picit.
Bocsi, ha megbántottam ezzel valakit.
Idézet (Hiro @ 2010.05.18. 18:16)
Teljes mértékben egyetértek.
2010. május 18. 20:17
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Egy négy éves kislány mondja meg, hogy mit vegyen fel, ez egy közröhej! És mi az, hogy nem szól bele mit vesz fel? Az lenne a dolga. Könyörgöm egy 4 éves kislány magától nem tudja eldönteni, hogy az most divatos vagy nem. Esetleg tetszik neki, vagy kényelmes. Ez a magssarkús dolog is. Máshol is olvastam, hogy Suri magassarkúban feszít, kisminkelve. Egy ennyi idős gyereknek minek magassarkú és smink?! Az, hogy imád öltözködni megértem, hiszen minden kislány "próbálgatja otthon anyuci ruháit". De még nem kéne a butikok sorait járnia. Inkább játszania kellene, nem pedig shoppingolni.
2010. május 18. 20:17
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Egy négy éves kislány mondja meg, hogy mit vegyen fel, ez egy közröhej! És mi az, hogy nem szól bele mit vesz fel? Az lenne a dolga. Könyörgöm egy 4 éves kislány magától nem tudja eldönteni, hogy az most divatos vagy nem. Esetleg tetszik neki, vagy kényelmes. Ez a magssarkús dolog is. Máshol is olvastam, hogy Suri magassarkúban feszít, kisminkelve. Egy ennyi idős gyereknek minek magassarkú és smink?! Az, hogy imád öltözködni megértem, hiszen minden kislány "próbálgatja otthon anyuci ruháit". De még nem kéne a butikok sorait járnia. Inkább játszania kellene, nem pedig shoppingolni.
2010. május 18. 20:54
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Ja, pl magassarkú. Na mindegy.. Mindenkinek saját szíve- joga úgy nevelni a gyerekét, ahogy akarja. Bár ez már túlzás... Viszont lehet pár év múlva Suri lesz az új Coco Chanel xĐĐĐ
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: